Witaj na forum Fabia Club Polska

Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!

Topic created · 580 Posts · 103297 Views
  • Wy to macie http://allegro.pl/show_item.php?item=73905330<!-- m --> pociag do alkoholu 😄

• Ha ha ha :mrgreen: to było dobre Wolfmk :brawo: :brawo: :brawo: <!-- s:brawo: -->

• [quote="Adaś"]ło ja, wkońcu ja śię wpisuje, niezłą poniewierka 😛 <!-- s:P -->[/quote]

Adas .. szczegoly, szczegoly .. co pijesz, od jak dawna, gdzie itd :twisted:

• [quote="Adaś"]Było ostro 🙂 🙂 🙂 <!-- s:) -->
    inaczej nie mogę opisać sywka 🙂
    Niestety kobiety okazało się są nadal takie same 😞 a szkoda.
    Wóeczka smaczna, mocna poniewierka 🙂 głowa boli.[/quote]

Ojjj Adasiu znowu winne kobietki :roll:
    A że było ostro to słychać było po Twoim głosie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Ty świntuszku 😎
    Ps. Chyżbyś w Nowym Roku założył jakiś haremik? 😉

• [quote="Adaś"]Hmm 🙂 <!-- s:) -->
    dobrze że mnie uświadomiłaś że dzowniłem do Ciebie 🙂 hehe
    bo jakoś ten fragment impry mi umknął :] tak jak kilka innych 😉
    naszczęście te najprzyjemniejsze pamiętam :] ]]]]]][/quote]

Ojjj było słychać te najprzyjemniejsze momenty 😄 😄 😄

• Adaś Ty 😎 :mrgreen:

• Nic dodać nic ująć poprostu kieta żech je.1 liter BOLS oczywiście z teściem

• Ja rowniez popilem ale w sobote i to delikatnie.
    Na spociku nie moglem, ale w domku z checia wychyliem pare browarkow 😄

• Ja popilem na spociku jak i po nim takze 😄

• A ja..... :oops: :oops: :oops: no coment 😉

• [b]Adaś[/b] jedyna rzecza gdzie bede chodzil to bedzie sklep nocny 😄

• terozki żech wstanoł i jeszce sie czuja nakożlony tak my sie dali wczorej w robocie że tragedia.Ida obejrzeć czy autko sie niepoobdzierało w garażu

• [quote="Adaś"] pokolej wszyscy będziemy schodzić do parteru 😉 <!-- s;) -->[/quote]

Adaś musisz nam koniecznie pokazać jako pierwszy jak to się robi, byśmy mogli dzielnie za Tobą podążyć :mrgreen:

• [quote="MirekS"][quote="Adaś"] pokolej wszyscy będziemy schodzić do parteru 😉 <!-- s;) -->[/quote]

Adaś musisz nam koniecznie pokazać jako pierwszy jak to się robi, byśmy mogli dzielnie za Tobą podążyć :mrgreen:[/quote]

Dokładnie Miruś ma racje :mrgreen:

• [quote="Adaś"]Heh, a tak poważnie mówiąc to się zastanawiam kto będzie startować w zawodach 😞 jak wszyscy się zajebiemy na maxa 😛 <!-- s:P -->[/quote]

Ja biorę mojego szkraba, ponoć ma nie pić do 18 roku życia :mrgreen:

• [quote="MirekS"]Ja biorę mojego szkraba, ponoć ma nie pić do 18 roku życia :mrgreen:[/quote]

Mirus jakby Ci to powiedziec :mrgreen: pewnie posmkuje % znacznie szybciej

• Pewnie tak, myślę, zacznie jak większość z nas od piany z piwa :mrgreen:

• [quote="MirekS"]Pewnie tak, myślę, zacznie jak większość z nas od piany z piwa :mrgreen:[/quote]

to lepiej niech poproboje na jakims rodzinnym grillu niz w krzakach z kumplami 😄

• Wojtuś - też właśnie wychodzę z takiego założenia, jeżeli już to niech oficjalnie o tym wiem, a nie złapię go na tym, lub też dowiem się od osób trzecich.

• [quote="MirekS"]Wojtuś - też właśnie wychodzę z takiego założenia, jeżeli już to niech oficjalnie o tym wiem, a nie złapię go na tym, lub też dowiem się od osób trzecich.[/quote]

zlapac to pol biedy .. ale po co sie dowiadywac od osob trzecich ze Twoja pociecha pije w zakamarkach do tego nie wiadomo co ... a koledzy moga rozne trunki jemu podac :evil: <!-- s:evil: -->

Log in to reply