Brak ogrzewania lusterek

Topic created · 8 Posts · 3519 Views
  • Od dluzszego czasu przestalo mi dzialac ogrzewanie. Zarowno lewe jak i prawe lusterko. Nie sprawdzalem jeszcze nic, ale prawe lusterko mam nieogrinalne, bo ukradli, a w drugim mam nie ogrinalny wklad. Wczesniej chyba grzaly, lato bylo to nie zwrocilem uwagi. Teraz nie odmraza, a jak sie dotknie to jest zimne szklo.
    Jak to jest zasilane, kazdy wklad osobno, czy zaleznie, bo moze gdzies jak wymienialem wtedy lusterko to nie ma styku w kostce albo cos.
    Jakas rada??

  • [quote="Zygus"]
    Jakas rada??[/quote]

    Zacząłbym od bezpieczników.

  • Hehe, dobra rada Mirek, przepalony bezpiecznik byl przyczyna :super: <!-- s:super: -->
    A mam takie pytanko, zawsze macie wlaczone podgrzewanie lusterek czy wlaczacie tylko kiedy potrzeba?? Bo ja do tej pory mialem caly czas wlaczone.

  • Tylko kiedy potrzeba

  • Jak Zygus przerobiles te lusterka, tzn co potrzebowales nowego? (i cena)

  • [quote="Hildek"]Jak Zygus przerobiles te lusterka, tzn co potrzebowales nowego? (i cena)[/quote]

    w zlym temacie si echyba wpisales 😄 <!-- s:D -->
    Co do lusterek M3, to dokupilem podgrzewacze do lusterek z allegro, do tego musze dokupic tylko dwie kostki w ASO zeby podlaczyc lusterka. Do tego pare pinow do kostek i pare konektorow elektrycznych. Ale jeszcze sie za to nei zabralem, wiec jak juz zrobie to bede mial pelan liste co bylo potrzebne a co nie 😄

  • [b]Zygus[/b] prosim jeszcze o fotki wraz z opisem co i jak bo ja też chcę.

  • Fotki tez bede robil, moze w przyszlym tygodniu siade, jak bede mial luz na uczelni

Log in to reply