Brak ogrzewania lusterek
-
Od dluzszego czasu przestalo mi dzialac ogrzewanie. Zarowno lewe jak i prawe lusterko. Nie sprawdzalem jeszcze nic, ale prawe lusterko mam nieogrinalne, bo ukradli, a w drugim mam nie ogrinalny wklad. Wczesniej chyba grzaly, lato bylo to nie zwrocilem uwagi. Teraz nie odmraza, a jak sie dotknie to jest zimne szklo.
Jak to jest zasilane, kazdy wklad osobno, czy zaleznie, bo moze gdzies jak wymienialem wtedy lusterko to nie ma styku w kostce albo cos.
Jakas rada?? -
[quote="Zygus"]
Jakas rada??[/quote]Zacząłbym od bezpieczników.
-
Hehe, dobra rada Mirek, przepalony bezpiecznik byl przyczyna :super: <!-- s:super: -->
A mam takie pytanko, zawsze macie wlaczone podgrzewanie lusterek czy wlaczacie tylko kiedy potrzeba?? Bo ja do tej pory mialem caly czas wlaczone. -
Tylko kiedy potrzeba
-
Jak Zygus przerobiles te lusterka, tzn co potrzebowales nowego? (i cena)
-
[quote="Hildek"]Jak Zygus przerobiles te lusterka, tzn co potrzebowales nowego? (i cena)[/quote]
w zlym temacie si echyba wpisales <!-- s:D -->
Co do lusterek M3, to dokupilem podgrzewacze do lusterek z allegro, do tego musze dokupic tylko dwie kostki w ASO zeby podlaczyc lusterka. Do tego pare pinow do kostek i pare konektorow elektrycznych. Ale jeszcze sie za to nei zabralem, wiec jak juz zrobie to bede mial pelan liste co bylo potrzebne a co nie -
[b]Zygus[/b] prosim jeszcze o fotki wraz z opisem co i jak bo ja też chcę.
-
Fotki tez bede robil, moze w przyszlym tygodniu siade, jak bede mial luz na uczelni