Adaptery
-
mam nadz ze w tym tygodniu załooże bo przed swietami karp mi zwiał i tak jakos zeszło, fotki porobie to podesle a przy okazji chcialem obszyć boczki temu tak zwlekałem bo przed siwetami bym sie nie wyrobił a rozgrzebanym aftkiem marnie sie jezdzi
-
Hehe, no tak w swieta trudno znalesc czas na cokolwiek <!-- s:D -->
A sam bedziesz obszywal boczki, jaki material?? -
o czas to mega trudno, sam obszywam materiałem czarno-beżowym (beżowy odcień taki jak podsófitka kolores) wiec mam nadz ze fajnie wyjdzie
-
adaptery pasuja idealnie i do lusterka i do drzwi wiec polecam <!-- s --> niedlugo podeśle fotki
-
daj jakieś namiary ( telefon ) od kogo brałeś - same adaptery czy całość <!-- s -->
-
No to super. Pocieszyles mnie. Po nowym roku zamawiam.
Tu masz namairy, bo wydaje mi sie ze z tego zrodla bral manii.
Link na allegro:
http://www.allegro.pl/item144245047_adaptery_do_lusterek_tuningowych_109_modeli_aut.html<!-- m -->Link do sklepu internetowego:
http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?cPath=55_56&products_id=651 -
<!-- s -->
-
dokładnie to sa te namiary co podał Zygus fotki podeśle jutro
-
pare fotek
mam nadzieje ze choc troche Wam sie podoba -
[b]manii[/b] wygląda jak najbardziej , a czy będziesz to lakierował, dawał chrom, czy naturalna czerń :?: <!-- s:?: -->
-
No ten model lusterek wyglada lux. Jeszcze bys zapodal jakies fotki z dalsza juz z lampkami <!-- s:D -->
-
Spoko to wyglada ciekawe jak sie prezentuja live mam nadzieje ze n nastepnym spociku bede mogl zobaczyc <!-- s -->
-
[quote="MirekS"]czy będziesz to lakierował, dawał chrom, czy naturalna czerń[/quote] na razie zostana czarne zobaczymy jak po zimie beda wygladac,
a Ty [b]Zygus[/b] jakie masz :?: <!-- s:?: --> pochwal sie, z zlocik jak takowy bedzie to sie pojawie oczywiscie -
[quote="manii"]a Ty Zygus jakie masz :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Ja jeszcze swoich nie zamontowalem, dopiero teraz bede kupowal adapetry bo czekalem az przetestujesz.
A kupilem zwykle m3 look z kierunkami -
[quote="Zygus"]A kupilem zwykle m3 look z kierunkami [/quote]
zwykłe niezwykłe ale auto moment sie zmienia jak założysz to fotki wklej <!-- s -->
-
[b]Manii[/b] to teraz tylko czekamy na Twoj temat w dziale kluboiwcze z fotkami i opisem auta <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]Manii to teraz tylko czekamy na Twoj temat w dziale kluboiwcze z fotkami i opisem auta [/quote]
jeszzcze dluga droga zanim bedzie co pokazać......
-
Wojtas a pamietasz moze ile kabla ci zeszlo do podpiecia kierunkow??
-
[quote="Zygus"]Wojtas a pamietasz moze ile kabla ci zeszlo do podpiecia kierunkow??[/quote]
na prawy kierunek musisz napewno miec z 1 m - 1,5 m ... a do podpiecia lewej strony : musisz zmierzyc jaka dlugosc ma deska rozdzielcza x 2 + 1 m luzu .. zawsze lepiej jak 2 m zostana niz jak ma Ci zabraknac 30 cm <!-- s:( -->
-
Manii ile zaplaciles za przesylke za te adaptery??
Kolo chce ode mnie 8zl, a na allegro sprzedaje i wysyla za 6,50zl.
Troche to chyba nie uczciwe.