Wojtas
-
wygląda bomba.
pozazdrościć.
a ta z ciekawości, jeżeli można, jaki koszt ?? -
nie ma czego kazdy go moze nabyc <!-- s:) --> z tego co pamietam jakies 2500 koron czyli ok 400 zl
-
[quote="Wojtas"]jakies 2500 koron czyli ok 400 zl[/quote]trochę trzeszczy.
-
no fakt ale wyglad bezcenny <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]ale wyglad bezcenny <!-- s:) -->[/quote]też prawda.
-
czekamy na fotki na MTS'ie bo jak nie to :obity: <!-- s:obity: -->
-
jeszcze musze przod dac w dol bo mam zapasu ok 2 cm i wtedy zarzuce foty <!-- s:) -->
-
a czemu wątek Wojtasa nie jest oznaczony jako POPULARNY..????
-
[quote="manii"]a czemu wątek Wojtasa nie jest oznaczony jako POPULARNY..????[/quote]
Czai się i nie zrobi pewnie tych fotek <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
[b]sid[/b] fotki są w temacie jeśli chodzi o MTS-a :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[b]manii[/b] widocznie mam za malo postow <!-- s:) -->
[b]sid[/b] foty sa w temacie o MTSie jak pisze [b]dr.O[/b]
-
[b]dr. O [/b] dzięki <!-- s:D -->
[b]Wojtas[/b] ech ja liczyłem na co najmniej wpis na fejsbuku z informacją o fotkach hahahPozdrawiam
sid -
Jak wszystko będzie dopięte na ostatni guzik to na pewno będzie się chwalił i zapoda nowe foto <!-- s -->
-
zara mu tu postów nabijemy
[quote="Loni"]ostatni guzik [/quote]
qrde sie mody szykuja gwint..tera jakies guziki (pewno wlacznik od podtlenku) w maju bedzie konkurencja.. -
[quote="manii"]
qrde sie mody szykuja gwint..tera jakies guziki (pewno wlacznik od podtlenku) w maju bedzie konkurencja..[/quote]To ja muszę czym prędzej zakupić układ scalony do zabaweczki bo ostatnio mi się + z - pomylił <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Prawie, że bliźniacza do [b]Loni[/b] (albo na odwrót :hyhy: ) może to śmiesznie zabrzmi, ale na początku myślałem jak widziałem same zdjęcia i nic więcej, że jeździcie jednym autem <!-- s:D --> xD
-
oj roznia sie roznia zlotowe zdjecia pokaza roznice <!-- s:) -->
-
co tam szykujecie?
-
Hehe po teraźniejszych fotkach może i są troszkę podobne (podkreślam troszkę bo ja mam jednak troszkę inny gust) ale po zlotowych fotkach chyba już nie za bardzo będzie można je pomylić <!-- s;) -->
ps.[b] manii[/b] ja tam nie mam dużo zmian bo dużo to musiałam w nią włożyć żeby wyglądała troszkę jak dawniej (po tym jak siora mi ją ........) :rozpacz: więc na pierwszy rzut oka nie widać za wiele
-
grube zmiany beda...