[SPOT] Gliwice i okolice
-
Wielkie dzieki za info. Ja też jestem zainteresowany.
-
Wraz z osobami z grupy Śląsk zapraszamy wszystkich na spot miłośników skody Fabii.
Termin to 19 lipca (godzina w trakcie ustalania zapewne koło południa)
Miejsce: Jaworzno ul. Bukowska 10 OWR Sosina
https://www.facebook.com/events/1457109961254552/<!-- m -->Zapraszamy wszystkich chętnych,
na miejscu możliwy nocleg.
W razie pytań proszę o PW. -
Witam wszystkich no i coż zaczoł się nowy 2016 roczek może zorganizowalibyśmy jakiś mały spocik w Gliwicach?
-
[quote="JANUARYK"]Witam wszystkich no i coż zaczoł się nowy 2016 roczek może zorganizowalibyśmy jakiś mały spocik w Gliwicach?[/quote]
Cześć.
Podaj jakąś datę <!-- s:D --> .
Jeżeli mi wypali to będzie niespodzianka na wiosnę, jeśli chodzi o spota. . Narazie nic nie mówię . -
Kwestia żeby się dogadać jak komu pasuje i ilu byłoby chętnych,prosze proponować terminy
-
Myślę, ze trzeba współpracować z FC. Niedawno odbył się spot w Katowicach. Jeśli będzie plan kolejnego to nieomieszkam zapodac info.
Ew każdy może indywidualnie śledzić. -
Cześć <!-- s:) -->
Kto ma możliwość to zapraszam na spot do Gliwic.
Miejsce : Europa centralna
Godzina: od 14:00
Data 9.04.Lista obecności:
Tomuś
.... -
Tomuś, jak terminy na FC ?
-
spox terminy ogarniemy by nie kolidowały. na FC wrzucona informacja o spocie <!-- s;) -->
-
Ja taki spot jak teraz organizuje to jest raz na X czasu. Ostatni taki spot był prawie 4 temu <!-- s:) -->
Myślę że warto sobie jeden spot pod ikeą odżałować i przyjechać do Gliwic .
Kapi, mam nadzieję że przybędziesz na spota po przeczytaniu mojej PW . Bo naprawdę warto
-
o ile nie zaśpię to się pojawię <!-- s;) -->
i mówię poważnie, będę po noce i nie wiem czy <4 godzin snu mi wystarczy. ale będę się starał szybko spać
-
Ja też będę po noce ale szybkie spanko i zjawiam się na spocie :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
Panowie dzięki za spota :piwo: szczególne pozdrowienia dla gości z Czech miło było poznać <!-- s:) -->
-
Również, podziękował,
Tomuś, podaj linka do tematu na skodahome jeśli coś tam o nas piszą.
-
Ja również wszystkim dziękuję . Miło było poznać nowych ludzi z świata Skody tzw. Skodziarzy <!-- s:) -->
Pogoda była po psie ale fajnie myślmy sie bawiliKapi : http://forum.skodahome.cz/topic/135089-sraz-skodahome-v-polsku/page-4#entry2149986
-
Ja również składam podziękowanie za miłego spota
-
Zdjęcia w czeskim temacie zacne <!-- s:) -->
-
Mičurin , můžeš psat tady česky. Nemusiš psat polsky <!-- s:) -->
Mičurin, możesz pisać tutaj po czesku. Nie musisz pisać po polsku -
Skoro spoty są tak rzadko, to może jakiś kolejny?
-
Teraz wszyscy ostrzą zęby na zlot ogólnopolski.
znajdziesz odpowiedni temat z opisem.
osobiście wybieram się na 1 dzień, zobaczymy co będzie :cwaniak: <!-- s:cwaniak: -->