[F1] Fabryczne radio skoda a zmieniarka
-
Witam forumowiczów, może ktoś rozwieje moje wątpliwości.
Planuje kupić radio do swojeje skody fabi 2002 rok
myślę nad cd ale wychodzą bardzo droga i stad moje pytanie czy do zwyklego fabrycznego kaseciaka skody da się podłączyć zmieniarkę. Gdzieś u kogoś widziałem ale nie dopytałem.
Jeśli ktoś wie jakie modele są kompatybilne ze zmieniarkami byłbym bardzo wdzięczny i czy każdą zmieniarka? czy są jakieś ograniczenia w typach? -
Ja u siebie mam fabryczną zmieniarkę, ale radio na CD też seryjne.
-
[quote="mirasek22"]czy do zwyklego fabrycznego kaseciaka skody da się podłączyć zmieniarkę[/quote]
tak. [b]pod warunkiem że jest to MS502.[/b]
każda zmieniarka dla grupy VW podejdzie - ew. nalezy dorobić przewód sterujący.
jest trochę informacji na forach tematycznych. ( np. elektroda)
jeśli chcesz fabryczne radio ( co polecam) przemyśl zakup radia Symphony z obsługą mp3 : [url=http://www.brm.cz/view.php?cisloclanku=2010020010]> klik <[/url] -
nie wiem, czy się nie znam, ale mam takie radio (bynajmniej z fotki, bo nie znam oznaczeń) i nie czyta MP3. Oświeci mnie ktoś?
-
właśnie masz masz radio skoda symphony są dwa rodzaje, ale zależne od modelu skody.
-
[quote="dr O."]nie wiem, czy się nie znam, ale mam takie radio (bynajmniej z fotki, bo nie znam oznaczeń) i nie czyta MP3. Oświeci mnie ktoś?[/quote]
żeby czytał MP3 trzeba go przerobić.
ja w swoim się zastanawiałem - zbyt długo <!-- s:D -->
generalnie SYMPHONY NIE CZYTA mp3. - trzeba go przerobić.SYMPHONY i MS502 pracuje ze zmieniarką. MS402, 202 nie.
-
[quote="kapi"]
SYMPHONY NIE CZYTA mp3. - trzeba go przerobić
[/quote]
masz jakiś patent na to? -
zobacz pare postów wyżej :tekst: <!-- s:tekst: -->