[Inne] ospojlerowanie zewnętrzne
-
zmiany wszedzie zmiany, <!-- s:D -->
Mi osobiscie sie ten parapet nie podoba, ale za checi i wykonanie brawo. -
ja bym wolal lotke nad szyba no ale to Twoja fabka i to ma sie Tobie podobac <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]ja bym wolal lotke nad szyba no ale to Twoja fabka i to ma sie Tobie podobac <!-- s:) -->[/quote]
też mi jakoś teraz tak brakuje cos u góry
moze zapodam z RS - ka na góre -
MLODY jeszcze ze 4cm na dol i od razu lepiej wyglada i nad szybke cos musisz wymyslec
-
1800pln zawiecha Koni czy kseonki :?: <!-- s:?: -->
woże dzieciaki i zonke czasami nie weim czy im sie taki konfort spodoba :?:
a co do kseonków to
-
No chyba ze jezdzis wiecej po nocy to wtedy ksenonki, bo w dzien to chyba nie ma az takiej roznicy pomiedzy ksenonami, a zwyklymi. Za to czy w dzien czy w nocy odczujesz napwo roznice po wymianie zawiechy <!-- s -->
-
Parapet oki, teraz koniecznie coś na górę i będzie ok.
-
teraz chodzi po głowie zawiecha KONI
światła przód i tył
Body Kit
dadatki środka orginały wszelaki
szybki na wegiel
org fele RS -ki
i co jeszcze ............... -
Zacne plany mlody, chyba jakas premia w firmie byla <!-- s:D -->
Sie upiekszaja fabki, a w tym roku konkursu na najladniejsza nie bedzie -
w robocie jest :mur: <!-- s:mur: -->
wekendy sie zapier ......... nicza :dobani:
a z zycia trża cos miec :zdrowko:
-
[quote="Zygus"]...a w tym roku konkursu na najladniejsza nie bedzie <!-- s:P -->[/quote]
i tak pewnie ja bym znowu wygral :rotfl:
-
[quote]i tak pewnie ja bym znowu wygral :rotfl: <!-- s:rotfl: --> [/quote]
Na stalowkach to ty nic nie zdzialasz
-
a kto powiedzial ze mam stalovki OZetki dalej pieknie polyskuja w sloncu <!-- s:P -->
-
Zygus i Wojtas chcecie po [b][shadow=black][color=yellow][size=150]żółtej[/size][/color][/shadow][/b] karce
-
[quote="MŁODY"]Zygus i Wojtas chcecie po [b][shadow=black][color=yellow][size=150]żółtej[/size][/color][/shadow][/b] karce[/quote]
Brawo Młody pogonić tutaj :offtopic: a co do planów, to może ... skórka :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="Loni"]Widziałam te lampy na tył tylko że na octavi i szczerze to nie wyglądają tak fajnie :dobani: ale oczywiście każdy ma swój gust <!-- s:D -->[/quote]
W naturze wygladają światnie, skusiłem się i kupiłem lampki na tył -
[b]pl_alf[/b] Ty masz [b]lexy[/b] w kolorze chrom /sama mam takie same tylko czarne / a mnie chodziło o światełka z miloteca soczewkowe <!-- s -->
-
ceny jakie mają w Milotecu przyprawiają o ból głowy :mad: <!-- s:mad: -->
-
pl_alf jakie masz oponki i felgi bo nie bardzo widze albo fotke z boku pokaz
-
[quote="Adaś"]Najgorsze wtym wszystkim jest to, że jak zrobisz nawet najbardziej wyśniony gadżet to chcesz więcej [/quote]
wlasnie dokladnie tak jest a najgorsze jest to ze przestaje liczyc sie wtedy kasa i chcesz czegos wiecej