Czerwony sportowiec by mati190
-
Nie byłbym sobą gdyby nie mała wycieczka do zaprzyjażnionego ASO a szczególnie do sprawcy tego ze z moją rakietą stanowimy zgrany duecik <!-- s:P --> . Są walentynki wiec nie mogło sie obejść bez prezentów, a oto i nasze dzisiejsze fanty:
No i oczywiscie montaż:
2 schowki czystego zysku
i coś dla ochrony lakieru (póki co tylko przymiarka, montaż przy sprzyjającej temperaturze)
-
same przydatne rzeczy :super: Ciekawe co dostanie za rok w prezencie, bo okazji w między czasie nie brakuje <!-- s:) -->
-
[quote="dr O."]same przydatne rzeczy :super: Ciekawe co dostanie za rok w prezencie, bo okazji w między czasie nie brakuje <!-- s:) -->[/quote]
Za rok, kompleksowy przegląd po roku eksploatacji
-
[b]mati190[/b], ile kosztuje ta siatka pod polke? fajna rzecz^^
-
[quote="Havier"][b]mati190[/b], ile kosztuje ta siatka pod polke? fajna rzecz^^[/quote]
Po rabacie 107 zł
-
w sumie nie drogo^^ a gumy do bagaznika nie kupujesz? mate mam na mysli kupilem taka fajna z usztywnionymi krawedziami <!-- s:) --> swietnie sie trzyma i wgl.
-
[quote="Havier"]w sumie nie drogo^^ a gumy do bagaznika nie kupujesz? mate mam na mysli kupilem taka fajna z usztywnionymi krawedziami <!-- s:) --> swietnie sie trzyma i wgl.[/quote]
Póki co nie widze takiej potrzeby poza tym mam ten pojemnik montowany do nadkola i zapas pod nim jest niewielki
Dzisiaj ze wzgledu na to ze matka natura śniegu nie oszczedza:
Moja mała dostała jeszcze jeden nieco spóźniony prezent walentynkowy:
Kto zgadnie co może sie znajdować w tych kartonikach?
-
15 calowe aluminiowe felgi <!-- s:) -->
ta zagrode tez mam i to wcale nie przeszkadza^^ a jak Ci sie cos w bagazniku wyleje to z gumy zetrzesz i tyle
-
[quote="Havier"]15 calowe aluminiowe felgi <!-- s:) -->
ta zagrode tez mam i to wcale nie przeszkadza^^ a jak Ci sie cos w bagazniku wyleje to z gumy zetrzesz i tyle [/quote]
A droga ta zabawa?
Trafiony zatopiony, widać nic sie nie ukryje, przyznam szczerze nie wytrzymałem i kartonik już otwarty wiec mam kilka fotek zawartości
I jak wam sie podobają?
-
jest GIT zobaczymy na autku jak będzie :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="dr O."]jest GIT zobaczymy na autku jak będzie :super: <!-- s:super: -->[/quote]
Napewno nietypowo, bo felgi dedykowane do Roomstera, nie oferowane fabrycznie do Fabii
-
ta guma mnie kosztowala 22 € w ASO <!-- s:) --> jest tansza niz taka bez utwardzonych bokow, a ta sie przynajmniej nie zawija^^
Felgi sa super^^ a nic sie nie ukrylo, bo numerek zostawiles widoczny
-
[quote="Havier"]ta guma mnie kosztowala 22 € w ASO <!-- s:) --> jest tansza niz taka bez utwardzonych bokow, a ta sie przynajmniej nie zawija^^
Felgi sa super^^ a nic sie nie ukrylo, bo numerek zostawiles widoczny [/quote]
No no widze ze z katalogami sie już zaprzyjaźniłeś, a podasz numerek tek wykładziny do bagaznika i może jakieś poglądowe foto u ciebie?
-
Foto Ci zrobie za dnia jesli numery sa w calej skodzie te same to u mnie jest to: DCD 710 001 <!-- s:) -->
-
[quote="Havier"]Foto Ci zrobie za dnia jesli numery sa w calej skodzie te same to u mnie jest to: DCD 710 001 <!-- s:) -->[/quote]
Oki to czekam, numery są takie same, znalazłem ją w katalogu, ale na ich zdjeciach wswzystko wyglada pięknie
-
Ładne felcie i takie.. nowe :super: <!-- s:super: -->
[b]mati190[/b], ja też w walentynki zrobiłem prezent mojej fabii w postaci kompletu felg. Jednak z tą różnicą, że obręcze używane i 16-calowe :hyhy: Teraz szukam opon -
[quote="rufus"]Ładne felcie i takie.. nowe :super: <!-- s:super: -->
[b]mati190[/b], ja też w walentynki zrobiłem prezent mojej fabii w postaci kompletu felg. Jednak z tą różnicą, że obręcze używane i 16-calowe :hyhy: Teraz szukam opon [/quote]Nowe autko to i felgi muszą być nowe, Ja oponki już mam te co fabryka założyła więc problem z głowy, a do Fabi I 16 to profil za wysoki nie bedzie
Powodzenia w poszukiwaniach, póki co letnie są jeszcze tańsze więc masz szanse wyrwać dla siebie coś naprawde porządnego za rozsądne pieniadze -
[quote="mati190"]a do Fabi I 16 to profil za wysoki nie bedzie[/quote]
Będzie musiało być tak jak przewiduje homologacja: 205/45R16
-
[quote="rufus"][quote="mati190"]a do Fabi I 16 to profil za wysoki nie bedzie[/quote]
Będzie musiało być tak jak przewiduje homologacja: 205/45R16[/quote]
To w tym rozmiarze będziesz miał dość wysoki indeks prędkości, bo normalnie są one zakładane do większych i mocniejszych samochodów
-
[quote="mati190"]To w tym rozmiarze będziesz miał dość wysoki indeks prędkości, bo normalnie są one zakładane do większych i mocniejszych samochodów[/quote]
No niestety. Myślałem, że założę 185/50 ale felga jest za szeroko (7,5 cala). 195/50 z kolei ma nieznacznie mniejszą średnice, a nie chcę mieć dużej felgi i dużej dziury między linią nadkola a oponą.
Do tej pory miałem 195/50R15 i jakoś mój samochodzik jeździł. Wiem, że na 16 calach spadną trochę osiągi fabii i wzrośnie spalanie, ale cóż.. samochód zagazowany, więc wzrost kosztów przejechanych km nie będzie taki duży, a jeśli chodzi o prędkości/przyszpieszenie, to jeżdżę dynamicznie ale nie szybko...... poza tym już niedługo rodzinka mi się powiększy i trzeba będzie być bardziej odpowiedzialnym :cisza: <!-- s:cisza: -->