Monte Carlo 1,6 CR 105 PS by Havier
-
[b]Havier[/b] ja to mam włączone i po kilku dniach przestałem na to zwracać uwagę Ale funkcja jest fajna bo wskazówki zapalają się na czas "przelotu". Do tej pory uśmiechne się czasem pod nosem jak zobacze takie coś przed sobą odpalając samochód w nocy <!-- s:D -->
Polecam
U mnie.. http://youtu.be/NqBV0BnN_io -
[b]M.I.[/b], a co to za kontrolka niebieska pod wskaźnikiem prędkościomierza :?: <!-- s:?: -->
[b]Havier[/b], bardzo fajna sprawa z tymi "patykami". I raz robaczyłem bodajże w Bugatti czy w jakimś ekskluzywnym Rolls Royce'ie, mniejsza z tym. Tak mnie to zaciekawiło, że myślę, czy by też takich nie zrobić do swojej Skodziary
-
[b]Tofik[/b] kupisz nową Fabie i nie zamówisz dużego wyświetlacza zwanego maxi-dot to będziesz miał taka kontrolke zamiast wskazówki informującej o temperaturze cieczy chłodzącej <!-- s:P -->
Hehe.. Bugatti.. nie no masa aut ma takie cuda wianki ze wskazówkami włączone w standardzie. W Fabia to dopiero w najnowszym CANie MY2011 można włączyć więc nic nie wymyślisz
-
Z tego co pamiętam to się da zrobić w każdym zegarze z silniczkiem krokowym.
-
a mi z tego co wiadomo wystarczty 10 minut kodowania^^ tyle wiem na ten temat, wiem jeszcze ze w subaru jest to standart.
-
[quote="Havier"]a mi z tego co wiadomo wystarczty 10 minut kodowania^^ tyle wiem na ten temat, wiem jeszcze ze w subaru jest to standart.[/quote]
Fordy tez to miały. Tzw diagnostyka silników krokowych zegarów.
-
nie wazne ze brudno, wazne ze Nisko^^ aczkolwiek jakies gwinty by sie jeszcze przydaly:D
[img]http://img442.imageshack.us/img442/5122/img0540y.jpg[/img]
-
[quote="Havier"]nie wazne ze brudno, wazne ze Nisko^^ aczkolwiek jakies gwinty by sie jeszcze przydaly:D
[/quote]Gwint gwintem, ale jak jeździsz do Polski tym autem to pamietaj ze tu stan dróg jest nieco inny niż za Odrą
-
[quote="mati190"]
Gwint gwintem, ale jak jeździsz do Polski tym autem to pamietaj ze tu stan dróg jest nieco inny niż za Odrą[/quote]
wiem, wiem^^ w Polsce jak bylem to raczej troche wolniej niz tu z tym, ze nie wiem do klonca jak sie zachowac, jak felgi 17'' zaloze na lato <!-- s:) -->
-
[quote="Havier"][quote="mati190"]
Gwint gwintem, ale jak jeździsz do Polski tym autem to pamietaj ze tu stan dróg jest nieco inny niż za Odrą[/quote]
wiem, wiem^^ w Polsce jak bylem to raczej troche wolniej niz tu z tym, ze nie wiem do klonca jak sie zachowac, jak felgi 17'' zaloze na lato <!-- s:) -->[/quote]
Ja najpierw założyłbym 17 i zobaczył jak zmieni sie prześwit pod autem a później dopiero kombinował coś żeby ją obniżyć jeśli będzie taka potrzeba
-
[quote="mati190"]
Ja najpierw założyłbym 17 i zobaczył jak zmieni sie prześwit pod autem a później dopiero kombinował coś żeby ją obniżyć jeśli będzie taka potrzeba[/quote]dokladnie tak chce zrobic nie chce wymieniac nowego zawieszenia bo to bez sensu troche <!-- s:) --> zawsze moge poczekac ze 2-3 latka i zmienic wtedy.
-
[quote="Havier"][quote="mati190"]
Ja najpierw założyłbym 17 i zobaczył jak zmieni sie prześwit pod autem a później dopiero kombinował coś żeby ją obniżyć jeśli będzie taka potrzeba[/quote]dokladnie tak chce zrobic nie chce wymieniac nowego zawieszenia bo to bez sensu troche <!-- s:) --> zawsze moge poczekac ze 2-3 latka i zmienic wtedy.[/quote]
Dokładnie tak
-
Mam pytanie, czy listwy czarne jakie masz nad nadkolami i wzdłuż samochodu były w standardzie? Jak przy zakupie pytałem w ASO o coś takiego robiono maślane oczy, że takiego czegoś nie ma do kupienia.
-
[quote="pietrass"]Mam pytanie, czy listwy czarne jakie masz nad nadkolami i wzdłuż samochodu były w standardzie? Jak przy zakupie pytałem w ASO o coś takiego robiono maślane oczy, że takiego czegoś nie ma do kupienia.[/quote]
Jest do kupienia w ramach pakietu Monte Carlo, tylko otrzegam że cena przeraża
-
szkoda, że nie można tego kupić jako osobne elementy :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
[quote="pietrass"]szkoda, że nie można tego kupić jako osobne elementy :dobani: <!-- s:dobani: -->[/quote]
Można kupić pojedyńcze elementy, ale fachowo to elementy zestawu Monte Carlo
-
to jest "stylling-kit" i kosztuje po za wersja monte Carlo duzo kasy w RS-ce masz podobne dokladni, tylko, ze w kolorze nadwozia <!-- s:) -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 23-02-2012, 20:30[/i] ][/size]
[img]http://img220.imageshack.us/img220/7498/img0541rb.jpg[/img]Chcialem zrobic foto przy 6666km ale ku*** przegapilem na autostradzie^^
-
Przegapiłeś o 20 km? no fajne tam macie autostrady <!-- s:P -->
-
przy predkosci 170-180 nawet nie wiesz kiedy mija te 20km
-
[quote="Havier"]przy predkosci 170-180 nawet nie wiesz kiedy mija te 20km ;P[/quote]
Może kiedyś będzie mi dane... odwiedzić Reich, bo u nas się takich dróg nie spodziewam <!-- s:P -->