[F1] Grill
-
Dziś grillek został rozebrany, siateczka docięta na wymiar i do poniedziałku autko będzie czekać z wielką dziurą między lampami :przestraszony: , chromowaną obwódkę wypucuję plastmalem - niestety musi zostać , teraz tylko pomalować obwódkę i maseczkę, koło czwartku myślę, że będą zdjątka <!-- s:) -->
-
co On kombinuje <!-- s:) -->
-
[quote="Hildek"]co On kombinuje <!-- s:) -->[/quote]
Mirus robi lepszy wlot powietrza dla IC :hyhy: :hyhy:
-
No i po robocie <!-- s:) -->
Maseczka polakierowana wraz z obwódką zewnętrzną, wewnętrzna chromowana odpucowana plastmalem, że się bardziej świeci niż całe autko , siateczka zamocowana, otwarcie maseczki będzie teraz za pomocą takiego czarnego języczka .
Fotki zapodam jak tylko aparacik wróci do mnie -
No to czekamy na fotki :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
no czekamy czekamy <!-- s:P -->
-
No to kiedy te fotki????????????????? :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Oto zdjątka:
[img]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/213660.jpg[/img]
[img]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/213662.jpg[/img]
[img]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/213664.jpg[/img]
no i jak się podobają efekty mojej pracy, tylko prawdę proszę , ciekawym czy ktoś dojrzy języczek do otwierania maski :hyhy: , podpowiem, że dobrze go widać tylko na trzecim zdjęciu i słabiutko na drugim <!-- s:P --> .
-
brawo ,ładnie to wyglada
:padam: <!-- s:padam: --> -
:padam: :padam: :padam: <!-- s:padam: --> brawo!!
bardzo ładnie a z ostateczną oceną i pochwałami zaczekam do niedzieli, kiedy ujrzę to dzieło osobiście... -
Fajna siateczka, ladny wzor. Kupowales na allegro czy gdzies w kraku??
Co do oceny to tak jak lestek poczekam do niedzieli. Ale ladnie sie prezentuje
-
[quote="Zygus"]Kupowales na allegro czy gdzies w kraku??
[/quote]Wybrałem się na giełdę Rybitwy i zakupiłem dosłownie za grosze <!-- s:) -->, pozostało ją tylko dokładnie dociąć.
-
Mi sie nie podobaja siateczki (wole chrom), ale kawal dobrej roboty Ostatnio jakos rzadko widuje siateczki.. hmm... dawno nie bylem na spocie <!-- s:P -->
-
[quote="wolfmk"]hmm... dawno nie bylem na spocie <!-- s:P -->[/quote]
W takim razie zapraszam w niedzielę do bielska
-
[quote="MirekS"][quote="wolfmk"]hmm... dawno nie bylem na spocie <!-- s:P -->[/quote]
W takim razie zapraszam w niedzielę do bielska [/quote]
Chcialem i planowalem ale dziewczyna akurat pracuje wiec.. nici.. :suchy:
-
[quote="Łukasz"]MiraS fajnie to wygląda... mysle ze live będzie wyglądało lepiej... ja zobacze za rok jak nie sprzedasz fabki <!-- s;) -->[/quote]
A moze zaprosisz nas na zakonczenie sezonu na bemowo?? No chyba ze nie chcesz
-
calkiem ciekawy pomysl - zapodaj fotki od srodka jak mocowanie do otwierania maski zrobiles <!-- s:) -->
-
[quote="Łukasz"]ja zobacze za rok jak nie sprzedasz fabki <!-- s;) -->[/quote]
Sprzedaż nie grozi
-
[quote="wolfmk"][quote="MirekS"][quote="wolfmk"]hmm... dawno nie bylem na spocie <!-- s:P -->[/quote]
W takim razie zapraszam w niedzielę do bielska [/quote]
Chcialem i planowalem ale dziewczyna akurat pracuje wiec.. nici.. :suchy: [/quote]
Powiem tak, korzystaj póki jesteś wolny, bo po ślubie to nawet na piwo z [b]fcp[/b] Cię nie puści :hyhy:
-
Po slubie to juz nie bedzie miala wyjscia :hyhy: :hyhy: Teraz tylko takiego dobrego udaje :wstyd: <!-- s:wstyd: -->