Skodillac guli
- 

guliwerkrknh 
 Imię -MarcelMiasto:krakow nowa-huta E-mail: <a href="mailto:guliwerkrk@wp.pl">guliwerkrk@wp.pl</a><!-- e --> Dane dotyczące Fabii: Model: -Hatchback Wersja wyposażenia: ELEGANCE(tarcze hamulcowe tylnej belki,el.szyby przód +tył,el.regulowane podgrzewane lusterka,podgrzewane fotele przednie,dzielona kanapa tylna,dzielone oswietlenie w podsufitce,podswietlany klimatyzowany schowek pasazera z podwojnym dnem,klimatyzacja,schowki pod fotelami kierowcy i pasażera,ABS,klimatyzacja,oswietlenie bagarznika,siatka na zakupy w tylnej półce,bagarznik otwierany z zewnątrz,wlew paliwa otwierany z kabiny,audio 8 głosników(4 niskotonowe+4 wysokotonowe)czujnik poziomu płynu spryskiwaczy,grzane dysze spryskiwaczy,komputer pokładowy,tempomat,obwod spalonego włókna żarówki,antena dachowa ze wzmacniaczem,wyciszenia w osłonach przeciwbłotnych,lakier metalizowany,4x air bag,(chrom pakiet wnętrza-klamki,ręczny,drążek) Rok produkcji: -2002 Kolor: -żółty  Pojemność silnika: -1.9 TDI ATD 101km/74kw( BPX 1.9 TDI ) ZMIANY ---------------------------------------------------------------------------------------------- Silnik -swap 1.9 TDi 160km (200km+) BPX 
 hyu
 Układ wydechowy -katalizator + przelotowyZawieszenie -stabilizator,przednie tuleje gumowe wachaczy +tylnej belki "cupra" 
 sprezyny -20mm cupra , amortyzatory blistein B8Hamulce -przód 320mm/tył seria (tarczowe)ESP,ASR Wygląd zewnętrzny - zderzaki RS + emblematy (przedni grill,tylna klapa) 
 czerna okleina dachu + bocznych słupków drzwiWygląd wewnątrz -aluminiowe nakładki na pedały(hamulca,przyspieszenia,sprzegła) 
 aluminiowe obwódki tarcz zegarów
 białe tarcze zegarów + wskaznik cisnienia doładowaniaAudio -głosniki seria 8szt.+ skrzynia basowa + wzmacniacz 
 radio KenwoodFelgi -Lato 17" 
 -Zima16"Opony -205/40/17 -205/55/16ZDJĘCIA--------------------------------------------------------------------------------------------- 
- 

Ogrom informacji.. :zdziwko: <!-- s:zdziwko: --> 
- 

Niieeee no kolego, fabka miażdzy  <!-- s:D --> <!-- s:D -->A tak serio, to chyba stworzyłeś wątek i kot przebiegł Ci po klawiaturze kończąc enterem. 
- 

hehe nie kot (a tak pozatym to z kśd wiecie ,ze posiadam takiego siersciucha?:P),zabrałem sie za opis i nie skonczylem wkleje za chwile:] 
- 

Jeszcze foto  oczywiście fabki oczywiście fabki <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Nooo po przeczytaniu tego opisiu Czekam ze zniecierpliwieniem na fotki  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

zrobie jej kiedys sesje jak będzie czysta:) 
- 

Konkret:D 
 Fajny FMIC, nie za duży trochę? Bardzo zderzak musiałeś przycinać?
- 

Ładnie, pięknie i cudownie  Uważaj tylko żeby nie uwadzić niczego dołem IC. Co do mocy to plany na 200 + czy już jest? No i jaki moment Uważaj tylko żeby nie uwadzić niczego dołem IC. Co do mocy to plany na 200 + czy już jest? No i jaki moment <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Piękne auto z zewnatrz to tylko RS w rzeczywistosci jeszcze sporo wiecej  
 Pozdrawiam i szerokosći
- 

Szacun :padam: <!-- s:padam: --> . 
 Jak z mocą silnika ?
- 

no to juz wiem czyja fabka mnie na bora czasem mijała dość charakterystyczna przez jasny sśodek  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

a widziałem kiedys czerwone kombi,zaj...e krwisty ten czerwony:) 
- 

nom to mówimy chyba o tym samym miejscu i czasie  :d  bo  miałeś odpucowaną fabke i  pierwsze co  RS jee fajny :d  bo  miałeś odpucowaną fabke i  pierwsze co  RS jee fajny <!-- s:D -->  drugie  2 hmm  ciekawy  środek  3  czemu  jeszce nie klubowa:) <!-- s:D -->  drugie  2 hmm  ciekawy  środek  3  czemu  jeszce nie klubowa:)
- 

... 
- 

Te 17'' są z Ibizy Cupry ? 
- 

seatowskie ogólnie ,bywaly takie tez w leonach tylko w wersji cupra r [size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 08-04-2012, 16:24[/i] ][/size] 
 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ffdc7d3593266d6a.html<!-- m -->jak mozna kupic żółtą skode  [size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 08-04-2012, 17:25[/i] ][/size] 
 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9da669d2369acffe.htmlzaciski tez juz sie pomalowały  
- 

Ładna ta jajecznica  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Guliwer niezła żarówka hehe Czekam na efekty po przełożeniu gratów, choć pewnie będą podobne do poprzedniczki  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

temat przeniesiony  witamy w gronie klubowiczów   :super: <!-- s:super: --> witamy w gronie klubowiczów   :super: <!-- s:super: -->