Radia CD/mp3/SD/inne
-
Mam starego soniaka i daje super tylko niema mp3 ale i tak nie idzie wytrzymać jak gra na trzy czwarte mocy <!-- s:D -->
-
Gło¶niki mam telefunkiena takie były,podjechałem do janek wyjoł tylny i domnie mówi czego tychcesz od tych gło¶ników masz dobre, więc nie wymjeniałem
-
Sklep isalon jak kupisz i chcesz to ci mog± zamontować, oczywi¶cie musisz zapłacić jak bierzesz tanoche jak co¶ lepszego to montarz gratis, zreszt± przy cenach jest cy montarz gratis.
-
jesli chodzi o roznice miedzy sony a pioneerem to powiem z wlasnego doswiadczenia :
mialem pioneera DEH-P7300R - wyszedl z szyba w fabii i DEH 4500 - wyszedl z calym poprzednim autem ;/ i teraz mam SONY CDX-L 380X i powiem szczerze ze niezamienilbym tego sony na te 2 pioniery. sonowka sprauje sie wysmienicie!! -
Racja, na allegro mozna sie naciac nigdy nie wiesz co to za sprzet, a szkoda tyle kasy umoczyc.
-
To wez na raty, teraz sa raty 0% wiec nie musisz czekac az uzbierasz wieksza kwote tylko co miesiac sobie odmaiwac jakiejs przyjemnosci <!-- s:P -->
-
najpierw mialem clariona drb 3675r...potem zminialem na pionka,panasonica,kenwooda i znow wrocilem do clariona 1500r i gra tak jak powinien ...
http://cokupic.onet.pl/285,0,0,0,1,0,9966,produkt.html<!-- m -->
[img]http://cifrovik.ru/cifrovik/services/catalog/images/1949-photo-extra-1.jpg[/img] -
Ja posiadam obecnie taki model, dostalem od chrzestnego pod choinke wiec nei ma co narzekac <!-- s:D -->
[url]http://www.elta.de/pl/artikel.asp?Artikel=7536+N&x=95&y=31&Artikel1=7536N[/url] -
ja juz kupiłem radio Pionieer P - 7600 MP
-
witam
jakie radyjko CD-MP3 polecacie
szukam z zielonym podświetleniem
co sie wam sprawdziło
co sadzicie o orginalnym SYNFONIE czy cos w tym stylu -
cze ja mam Pioneera na mp3 z zielonym podswietleniem moc 4x50W dwa wyjscia przedzwmacniacza, eqalizer 5 trybow, model 3500mp
tera trzeba sie zastanowic czego szukasz czy to ma byc konkretna firma czy przypadkowy wybor, kazdy zapewne bedzie zachecal do swojej marki ktora sobie najbardziej ukochal -
zalezy jakie masz glosniki, czy zamierzasz jakies wsadzac...bo tak szczerze mowiac to nie polecam clariona albo alpine do seryjnych glosnikow ani tanich zamiennikow...jesli chcesz zostac przy fabrycznych wybierz cos z pionka, soniaka wybor jest dosc duzy konkretne modele i ich opisy funkcji znajdziesz na http://www.allegro.pl :lol: <!-- s:lol: -->
-
dzięki już zakupiłem Pionirerka i jestem zadowolony <!-- s:D -->
-
[quote="MŁODY"]dzięki już zakupiłem Pionirerka i jestem zadowolony <!-- s:D -->[/quote]
jaki model jeśli można wiedzieć :?: :?:
-
[i]Pioneer[/i] DEH-4700MP
model ma wszystko co mi potrzeba nawet mp3
koszt normalnie około 750zł ja dałem niecałe 500,00zł ale musiałem jechać po nie koło Krakowa [/i]
-
powiem ci że zajebisty model, ja mam Pioneer DEH - 7600 MP i tez nazekac nie moge, tylko głośniki :?
A właśnie żeby nowego tematu nie zakładać, czy zmieszczą sie na przód 16 cm, tylko jest problem bo ja mam okna na korbki :?
-
Ja mam z przodu 16, tylko, że szybki elektryczne.
-
zmiescze sie musisz dac tylko piescien z mdf ...sory jak sa bledy bo pilem jutro poprawie ee <!-- s:) -->
-
[quote="KABE"]Nie smiejcie sie...Bo ja w ogole dziwny jestem...[/quote]
heheheheh <!-- s:P -->
[quote="KABE"]Jestem audiofilem (no... brzmi troche jak "jestem madry i piekny" . [/quote]
buhahahahha[quote="KABE"]Cena tego radia jest chora (choc w koncu tylko troche przekracza to tytulowe 1000 zl). Radio niekradliwe. I nie wiem, czy zdajecie sobie sprawe, jakie to radio jest nieslychanie funkcjonalne i madre (automatyczne dodawanie glosnosci wraz ze wzrostem predkosci, automatyczne wlaczanie i wylaczanie - ale mozna tez recznie, itp. itd.) Instrukcje obslugi studiowalem z wypiekami cala noc, a to tylko kilka klawiszy!. Nie zamienil bym sie na inne.[/quote]
hehehehehheh przeciez niektore modele nieseryjnych radyjek tez maja takie funkcje ale o gustach sie nie dyskutuje ))))))
-
Ja jednak wole mp3, raz ze lepsza jakosc na plytce niz na kasecie, dwa ze nie ma to jak ponad 100 utworor bez zmiany nosnika <!-- s:D -->