Zapalniczka
-
Jak wyciagnac zapalniczke (wejscie na zapalniczke)? nie chce mi sie testowac <!-- s:P -->
-
nikt nie wyciagal tego gowna? chyba dzisiaj albo jutro rano to rozpieprze <!-- s:P -->
-
To w takim razie powodzenia, [b]Hildek[/b] tylko delikatnie tak jak z kobietą :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
hehe dzisiaj nie dalem rady grzebac, jak jutro bede trzezwy... hmm (malo prawdopodobne) to cos pomysle <!-- s:P -->
-
wracam do tematu... dojscie do tego gowna jest straszne - tzn trzeba rozebrac caly srodek - ten plastik (obudowa) reczny , biegi , popileniczki.
Nastepnie od dolu trzeba wyciagnac gniazdo i to tez nie jest latwe....
najgorze jest to, ze myslalem, ze tam jest dioda, a sie okazalo ze bylem w bledzie <!-- s:P -->
Podswietlenie zapalniczki(gniazda) jest poprzez normalna zaroweczke, nie znam symbolu, ale taka sama co oswietla popielniczke. Swieci to na zielono, poniewaz wokolo jest zielony plastik.I dupa dalej mam zielone swiatelko
Jak ktos chce foty moge gdzies wyslac - porobilem troche
-
a u mnie zapalniczka wogóle nie jest podświetlona - a powinna?? <!-- s:/ -->
-
U mnie jest podswietlona :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
ale ze Lestek nie ma u Ciebie ... :niepewny:
-
A ja nie mam zapalniczki wogole i nie mam problemu :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
No to moze Hildek sprobuj cos z tym plastikiem zrobic, moze da sie zdrapac zielona farbe i nalozyc inny kolor
-
[quote="Lestek"]a u mnie zapalniczka wogóle nie jest podświetlona - a powinna?? <!-- s:/ -->[/quote]
W Twojej wersji to jest to chyba niemożliwe, może masz spaloną żarówkę :niepewny:
-
[quote="Zygus"]A ja nie mam zapalniczki wogole i nie mam problemu :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
No to moze Hildek sprobuj cos z tym plastikiem zrobic, moze da sie zdrapac zielona farbe i nalozyc inny kolor [/quote]
haha tam nie ma farby to jest zielony plastik hmmm wyobraz sobie bardzo jasna butelke sprite
-
[quote="Hildek"]haha tam nie ma farby to jest zielony plastik hmmm wyobraz sobie bardzo jasna butelke sprite <!-- s:P -->[/quote]
To trzeba wyrzezbic taki plastik w swoim kolorze
-
[quote="MirekS"]W Twojej wersji to jest to chyba niemożliwe, może masz spaloną żarówkę :niepewny: <!-- s:niepewny: -->[/quote]
a może właśnie na tym zaoszczędzili? jako takiej zapalniczki też nie mam - jedynie zaślepka z napisem 12V wsadzona w gniazdo...
ale jak sie przyjżałem, to wokół gniazda jest taki niby przezroczysty zielonkawy plastik, więc chyba podświetlenie powinno być...
no nic - w wolnej chwili podjadę do "magików" z ASO i zapytam, czy tam powinno się coś świecić, jak tak to niech wymieniają no i te nieszczęsne amorki klapy bagażnika - leje się z nich za chwilę to chyba wogóle klapy już nie będą trzymać...
-
Pomęcz ich niech wymienią amorki na gwarancji.
-
i zapalniczke wez sobie na gwarancji wsiadz do auta pokazowego i sobie wez nalezy sie w koncu, wiec to nie bedzie kradziez <!-- s:P -->
Albo rozbierz to i sprawdz czy kable sa podlaczone
jak cos mam specjalnie fotki porobione podczas rozbiorki
-
[quote="Hildek"]jak cos mam specjalnie fotki porobione podczas rozbiorki[/quote]
Fotki mozesz mi podeslac na mejla z opisem jak rozebrac ten srodkowy tunel