Witaj na forum Fabia Club Polska

Zapalniczka

Topic created · 15 Posts · 4371 Views
  • Jak wyciagnac zapalniczke (wejscie na zapalniczke)? nie chce mi sie testowac 😛 <!-- s:P -->

• nikt nie wyciagal tego gowna? chyba dzisiaj albo jutro rano to rozpieprze 😛 <!-- s:P -->

• To w takim razie powodzenia, [b]Hildek[/b] tylko delikatnie tak jak z kobietą 😛 :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

• hehe dzisiaj nie dalem rady grzebac, jak jutro bede trzezwy... hmm (malo prawdopodobne) to cos pomysle 😛 <!-- s:P -->

• wracam do tematu... dojscie do tego gowna jest straszne - tzn trzeba rozebrac caly srodek - ten plastik (obudowa) reczny , biegi , popileniczki.

Nastepnie od dolu trzeba wyciagnac gniazdo i to tez nie jest latwe....
    najgorze jest to, ze myslalem, ze tam jest dioda, a sie okazalo ze bylem w bledzie 😛 <!-- s:P -->
    Podswietlenie zapalniczki(gniazda) jest poprzez normalna zaroweczke, nie znam symbolu, ale taka sama co oswietla popielniczke. Swieci to na zielono, poniewaz wokolo jest zielony plastik.

I dupa dalej mam zielone swiatelko 😕

Jak ktos chce foty moge gdzies wyslac - porobilem troche 😛

• a u mnie zapalniczka wogóle nie jest podświetlona - a powinna?? 😕 <!-- s:/ -->

• U mnie jest podswietlona :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

ale ze Lestek nie ma u Ciebie ... :niepewny:

• A ja nie mam zapalniczki wogole i nie mam problemu :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

No to moze Hildek sprobuj cos z tym plastikiem zrobic, moze da sie zdrapac zielona farbe i nalozyc inny kolor 🆒

• [quote="Lestek"]a u mnie zapalniczka wogóle nie jest podświetlona - a powinna?? 😕 <!-- s:/ -->[/quote]

W Twojej wersji to jest to chyba niemożliwe, może masz spaloną żarówkę :niepewny:

• [quote="Zygus"]A ja nie mam zapalniczki wogole i nie mam problemu :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

No to moze Hildek sprobuj cos z tym plastikiem zrobic, moze da sie zdrapac zielona farbe i nalozyc inny kolor 🆒 [/quote]

haha tam nie ma farby 😛 to jest zielony plastik hmmm wyobraz sobie bardzo jasna butelke sprite 😛

• [quote="Hildek"]haha tam nie ma farby 😛 to jest zielony plastik hmmm wyobraz sobie bardzo jasna butelke sprite 😛 <!-- s:P -->[/quote]

To trzeba wyrzezbic taki plastik w swoim kolorze 😛

• [quote="MirekS"]W Twojej wersji to jest to chyba niemożliwe, może masz spaloną żarówkę :niepewny: <!-- s:niepewny: -->[/quote]

a może właśnie na tym zaoszczędzili? jako takiej zapalniczki też nie mam - jedynie zaślepka z napisem 12V wsadzona w gniazdo...

ale jak sie przyjżałem, to wokół gniazda jest taki niby przezroczysty zielonkawy plastik, więc chyba podświetlenie powinno być...

no nic - w wolnej chwili podjadę do "magików" z ASO i zapytam, czy tam powinno się coś świecić, jak tak to niech wymieniają 🙂 no i te nieszczęsne amorki klapy bagażnika - leje się z nich 😞 za chwilę to chyba wogóle klapy już nie będą trzymać...

• Pomęcz ich niech wymienią amorki na gwarancji.

• i zapalniczke wez sobie na gwarancji 😛 wsiadz do auta pokazowego i sobie wez 😛 nalezy sie w koncu, wiec to nie bedzie kradziez 😛 <!-- s:P -->

Albo rozbierz to i sprawdz czy kable sa podlaczone 😛

jak cos mam specjalnie fotki porobione podczas rozbiorki

• [quote="Hildek"]jak cos mam specjalnie fotki porobione podczas rozbiorki[/quote]

Fotki mozesz mi podeslac na mejla z opisem jak rozebrac ten srodkowy tunel

Log in to reply