[F1] Check
-
Jeżeli stan oleju będzie poniżej min możliwe jest że zaświeci się check??
-
możliwe, ale wg mnie mało prawdopodobne. Masz czujnik w przednim zamku klapy ?
-
chyba nie mam
-
to tymbardziej wyklucza taką opcję, że mała ilośc oleju zaświeci kontrolkę CHECK .... może to zbieg okoliczności ...
-
a mi pali się EPC po wymianie zamka tylnego i nie mogą sobie z tym poradzić w serwisie. mam jeszcze w poniedziałek zostawić im Fabkę.... :wsciekly: <!-- s:wsciekly: -->
-
zapraszam do poczytania może znajdziecie odpowiedzi na swoje problemy: http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=7375<!-- m -->
-
Jeżeli cały czas tankowałem PB95 a teraz zatankowałem PB98 to może zapalić się check??
-
nie ma takiej opcji <!-- s;) -->
-
A jeżeli będę miał słaby akumulator to może świecić check??
-
[quote="mariomario"]a mi pali się EPC po wymianie zamka tylnego i nie mogą sobie z tym poradzić w serwisie. mam jeszcze w poniedziałek zostawić im Fabkę.... :wsciekly: <!-- s:wsciekly: -->[/quote]
bo w serwisach większość to gamonie, a reszta to cwaniaczki.
jedynie mały odsetek to fachowcy (jak jeszcze nie wyjechali z tego kraju).
a jak już to się wtedy cenią i nie ma się co dziwić przy obecnej jakości usług.[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 16-11-2011, 16:58[/i] ][/size]
[quote="maninnew"]Jeżeli stan oleju będzie poniżej min możliwe jest że zaświeci się check??[/quote]jak ci się świeci to pół biedy - samochód już prawdopodobnie wie co mu dolega (podłacz pod vaga).
gorzej jak nie świeci i nie chce jeżdzić