Skoda Obsession - temat zbiorczy
-
chociaż 1 sie odezwał <!-- s -->
-
jak w wawie to ja odpadam jak by bylo w piotrkowie jak zawsze to bym jechal .. wawa niestety za daleko .. :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Prezes nie rób ściemy 1 do roku moglibysmy sie wszyscy spotkać :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Dokladnie, prezes chyba 100km nie robi ci roznicy. Z poludnia napewno bedzie zbierze sie ekipa wiec z polnocy tez musi byc choc jeden reprezentant :super: <!-- s:super: -->
-
no zalezy wszystko niestety w tym roku od finduszy jak niektorzy wiedza mam w tym roku niemaly wydatek we wrzesniu wiec .. :dobani: <!-- s:dobani: -->
ale zawsze moge sie do kogos podpiac oczywscie nie za free
-
Może mnie uda się przyjechać więc prezesa moge zabrać na doczepkę <!-- s:P -->
-
wstydzi sie przyjechac swoją ................. :] <!-- s:] --> czarnula
-
[quote="MŁODY"]wstydzi sie przyjechac swoją ................. :] <!-- s:] --> czarnula[/quote]
nie mam sie czego wstydzic puchar za najladniesza fabie II zlotu FCP dalej stoi na polce
-
to było ............... i nie wróci wiecej ......... :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
[quote="MŁODY"]to było ............... i nie wróci wiecej ......... :piwo: <!-- s:piwo: -->[/quote]
spoko [b]Młody[/b] jak beda znowu takie wyboru to swojej fabki nie wystawie do konkursu zebys mial jakas szanse i pozyl chwila nadzieji
-
No to fajnie ze sie zbierzemy wieksza grupa jak za dawnych czasow <!-- s:D --> hehe
- Mlody
- Adas
- Loni
- Wojtas
- Zygus + Basia
- ??
-
może wpadne.
-
[quote="Zygus"]No to fajnie ze sie zbierzemy wieksza grupa jak za dawnych czasow <!-- s:D --> hehe
-
Mlody
-
Adas
-
Loni
-
Wojtas
-
Zygus + Basia
-
??[/quote]
-
Mirek + Dorek
-
...
-
-
widze ze lista sie robi ciekawe czy na poważnie jak tak to tzeba cos rezerwować
chyba ze jedziemy na dzikusa spimy po autkach i balangujemy do rana :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="MŁODY"]chyba ze jedziemy na dzikusa spimy po autkach i balangujemy do rana :super: <!-- s:super: -->[/quote]
A jak oczywiście :zdrowko: , jak za dawnych czasów nieraz się spało w ... maluchu, a co dopiero w fabce :hurra: , a co poniektórzy jeszcze kombi mają...
-
Ja bede pewnie kimal u rodzinki z piatku na sobote. W sobote rano przyjezdzamy i sie zobaczy co i jak.
-
Ja jestem na 100%
-
Ja mam w tych dniach sesje poprawkowa w wawie na polibudzie wiec postaram sie zajrzeć moja fabka..
-
Jako, że zbliża się 31 sierpnia odświerzam temat, kto i o której wyjeżdża z kraka lub okolic :?: <!-- s:?: -->
-
No wlasnie Panowie jedzie ktos wogole?? Lista chetnych byla, ktos sie wypisuje a moze dopisuje?? u mnie w tej chwili zmalaly troche szanse na wyjazd, z braku kaski. Ale zrobie wszystko by pojechac.