SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień
-
oki dzięki zobaczę jeszcze co i jak na miejscu w razie czego pod KFC <!-- s:) --> ja ruszam za 2 godzinki także do zobaczyska
-
ja rowniez jestem chetny ma kompa swiecî mi Epc Loní prosze zabieź dla mnie kubeczki
widze wszyscy szorują fabianki :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
nie śmiać się tu z [b]sid[/b]'a bo daje rade, całkiem ładnie dziś ze świateł wystartował jeszcze trochę i na 1/4 może się załapać <!-- s:D -->
manii jak co SCP możemy zrobić w Twojej okolicy bedziesz jutro na wieczór u siebie na włościach ? to można powalczyć z jakąś 0,..L
-
No to może skoro manii nie może na SCP z przyczyn wyższych to SCP przyjedzie do niego wieczorem.
-
[quote="MirekS"]No to może skoro manii nie może na SCP z przyczyn wyższych to SCP przyjedzie do niego wieczorem.[/quote]
MirekS jestem za żeby zawitać do maniego :hurra: <!-- s:hurra: --> -
No to czas wyruszyć w drogę <!-- s:) -->
-
Dokładnie szerokości panie i panowie :motorek: <!-- s:motorek: -->
-
Jada Panowie i Panie <!-- s;) -->
-
Wy już jedziecie a ja dopiero wstałem :slinka: <!-- s:slinka: --> - do zobaczenia w Katowicach
-
[quote="Pulstar"]Wy już jedziecie a ja dopiero wstałem :slinka: <!-- s:slinka: --> - do zobaczenia w Katowicach[/quote]
Jedziemy,ale z koksem od 6 rano hehe -
dopijam kawe i ruszam :chory: ( przeziębiony ) :motorek: <!-- s:motorek: --> do Was
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 24-09-2011, 18:05[/i] ][/size]
widze ze wróciłem pierwszyprzepraszam że tak szybko uciekłem ale jestem przeziębiony i jeszcze nocka przedemną
[i][b]dziękuje wszystkim za przybycie i miłą i sympatyczną atmosferkę [/b][/i]
do jak najszybszego zobaczenia
-
My również dziękujemy za super spotkanko na kocyku i nie tylko <!-- s:P --> . Dozobaczyska następnym razem na jakiejś imprezce.
Ps. Wojtas,ale dałeś ciała z tymi fotami. Myśleliśmy,że jedziemy gdzieś na zbiórke i kilka fotek trzaśniemy i jedziemy jedziemy,a tu wszyscy do doma się zabrali,a my za wami pędzili i wtopa,bo my mieli jechać w innym kierunku,a my błądzili za wami ehhh!!!
Drugi!!!!!!!!!!!!!!!! -
Żałuj Anubis <!-- s:P --> ,że cię nie było bo się działo oj!! działo się
-
Uno momento <!-- s:) -->
Kilka fotek!!! bardzo proszę!!!! :super:
http://www.fotosik.pl/u/mlodyelek/album/972392 -
Oczywiście tez się melduję, że dotarłem do domu w całości. Dziekuję za poświęcenie dla mnie chwilki i nagranie płytek :padam: ze zlotu oraz za kubeczki :zdrowko: . A tak wogóle to bardzo miło było Was znowu zobaczyć, Takze miło było poznać nowych klubowiczów. Z tymi fotkami to trzeba się teraz trochę ogarnąć,bo rzeczywiście dajemy ciała ostatnio :wstyd: (jak nie powiem kto ale Mlodyelek wie to najlepiej) i wypadało by się zdyscyplinować kochani w tej kwesti bo pamiątka jakby nie było pozostanie byc może na całe życie . Dzieki dla zlloty`ego za tarasowanie drogi przy wjazdach i wyjazdach z imprezy, dzięki temu trzymalismy się razem. A na koniec tylko można dodać,że z niecierpliwością czekam na ponowne spotkanko. DO ZOBACZYSKA!!!!!!!!!!!!! :dyskusja: <!-- s:dyskusja: -->
-
Było nieźle Wszystkim dziękujemy za wspaniałe zgranie.Widać,że w grupie się doskonale rozumiemy :hurra: :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
no widze ze fotki niezle i pogoda tez dopisala ehh...
-
[quote="manii"]no widze ze fotki niezle i pogoda tez dopisala ehh...[
O maniiiiii :szok: <!-- s:szok: --> -
No panie i panowie to i ja się wpiszę, dotarliśmy w całości i zdrowo, dzieciaczki już odebrane i w łóżkach :dzidzi: <!-- s:dzidzi: --> .
Trochę się nam chaosu zrobiło przy wyjeździe i ostatecznie pognaliśmy w różnych kierunkach, ale nic to następnym razem się odrobi .
Dziękujemy wszystkim za przybycie było super z [b]Wami[/b] :hurra: , [b]sid[/b] dzięki za zajęcie się wszystkim i cóż pozostaje oczekiwanie na następny raz, czas leci szybko także do zobaczyska już niedługo :papa: -
maniii gdzie balowaliście,że was z nami nie było??? <!-- s:D -->