Pranie tapicerki
-
@Morksik polecam Ci kolegę z sąsiedniego forum [url]http://www.ct.boo.pl/[/url], nawet ostatnio pojawiło się w jego ofercie ozonowanie.
-
Morksik, pytaj sie kolegi [b]Voytaz[/b] on wykonuje pranie i ozonowanie tapicerek w samochodzie... Mozesz go tutaj dorwac albo na FabiaClub
-
Dzięki za polecenie mojej osoby oraz mojej strony <!-- s:) -->
Jak najbardziej na terenie i w okolicy Śląska pierzemy i ozonujemy samochody. Ustalenia na priv
-
ja właśnie tez czyszczę w profesjonalnej myjni, bo sam boję się, ze za bardzo zetrę czy coś
-
mi zawsze dziewczyna czyści, akurat w tym jej ufam^^
-
Ja sama to robię. Wolę mieć kontrolę nad moim autkiem.
-
Ja zostawiam auto na myjni i piorą tapicerkę jest jak nowa.
-
znacie dobry specyfik na pranie skórzanej tapicerki?
-
[quote="Liosia"]znacie dobry specyfik na pranie skórzanej tapicerki?[/quote]
Warto spróbować preparatami Colourlock.
-
Akurat ze skórzaną tapicerką trzeba postępować bardzo ostrożnie..
-
U mnie koszt wyprania samych foteli i kanapy to 110 zł. Efekt mega:)
-
[quote="darkon"]U mnie koszt wyprania samych foteli i kanapy to 110 zł. Efekt mega:)[/quote]
Skąd jesteś kolego? Gdzie takie ceny? -
Voytaz -> on pewnie jest wawy <!-- s:D -->
-
patrząc na ceny to bardzo możliwe <!-- s;) -->
-
Czyszczenie tapicerki w samochodzie to fajna sprawa, auto wygląda znacznie czyściej i unosi w nim się świeży zapach. Polecam
-
pytanie odnośnie tapicerku skórzanej (kumpel kupił nowy samochód), jest trochę zaniedbana i pytanie jak ją lekko zregenerować. Wiadomo że najrozsądniej wymienić, ale to duży koszt, a chcemy tylko kosmetycznie poprawić, dodam że jest lekko ubrudzona.
-
[b]eigh0eene[/b] zerknij w temat na fabiaclub.pl
[url]http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?f=38&t=16081[/url] nie musisz mieć konta by przeczytać. pogadać ze specjalistą nie zawadzi <!-- s;) --> rzuci okiem i wyceni... -
Ja mam w okolicy kobietę, która zajmuje się czyszczeniem wnętrz. Od czasu do czasu oddaję do niej swój samochód, żeby był wyczyszczony profesjonalnie i poważnym sprzętem. Daje efekt
-
Hej, a polecicie jakiś proszek albo płyn do prania tapicerki ? nie mam jakiś mega plam, chcę ją poprostu odświeżyć i zastanawiam się czy zwykły proszek do prania będzie się do tego nadawał . pozdrawiam <!-- s:D -->
-
Jak nie masz plam to nie znaczy że jest czysta tapiecerka. Po za tym przy takim praniu jest duża szansa że plamy się zrobią.