[F1 i F2] Sportowy wydech
-
jest dobrze mialem ultera wiec mruczy na pewno fajnie a co do -30 to smialo...
-
sportowe amortyzatory raczej podniosa auto ;]
-
a ja jednak widze szeroka plaska koncówe tłumika w fabiance
-
http://allegro.pl/item848934467_tlumik_sportowy_podwojny_prosty_basowy_2x85mm.html<!-- m --> ODNAWIAM TEMAT ma ktos takie cos u siebie ?? lub z plaska koncowka chodzi o tłumik z dolnej polki za te cene wlasnie
-
czy ktoś ma filmik jak głośny jest mugen ?
-
ja mam mugena z M-Tech'a .. nie jest glosny ale przyjmnie "mruczy" napewno nie polecam zadnych wydechow z firmy KM Malone .. totalny syf .. to tak jakby zamontowac sobie kawalek rynny <!-- s:) -->
-
[b]FIGO-23[/b], a ty chcesz tłumik ryczacy czy wyglądajacy ??
Jak wyglądajacy to może sama końcówkę np. taką:
[img]http://lh4.ggpht.com/_K7n9AMOU_7E/StdeIoOGCcI/AAAAAAAAAHs/mJhjOnRyMr4/s640/DSC00064.JPG[/img]Na tych ryczacych się nie znam wiec nie pomogę. <!-- s:P -->
-
[quote="wawrzkok"][b]FIGO-23[/b], a ty chcesz tłumik ryczacy czy wyglądajacy ??
Jak wyglądajacy to może sama końcówkę np. taką:
[url=http://lh4.ggpht.com/_K7n9AMOU_7E/StdeIoOGCcI/AAAAAAAAAHs/mJhjOnRyMr4/s640/DSC00064.JPG]Obrazek[/url]Na tych ryczacych się nie znam wiec nie pomogę. <!-- s:P -->[/quote]
RYCZĄCY NIE ale dający ładny pomruk tak żeby szło w aucie wytrzymac ale koncówka ładna
-
[quote="FIGO-23"] ale koncówka ładna[/quote]
Dziękuję <!-- s:P --> -
figo 23 a może ultera ja ostatnio taki założyłem dopiero po wyżej 100 głośniej sie robi
-
ALE Z 500 trzeba liczyć a dla mnie to troszkę sporo na razie ;(
-
[b]FIGO-23[/b], i wymyśliłeś coś z tym tłumikiem ??
-
W razie zainteresowania, będę miał niedługo na sprzedaż tłumik Ultera 80 [mm] końcówka. Jeżdżony był niecały rok, kupiony jako nowy w sklepie internetowym Ultera.
-
[quote="rondell"]W razie zainteresowania, będę miał niedługo na sprzedaż tłumik Ultera 80 [mm] końcówka. Jeżdżony był niecały rok, kupiony jako nowy w sklepie internetowym Ultera.[/quote]
ile??
-
[b]FIGO-23[/b], sprawdź PW.
-
Janek. Nadal jesteś zadowolony z zakupu tłumika? Jaka jest żywotność takich tłumików dedykowanych (większa/mniejsza niż zwykłych/uniwersalnych?)
Montował jeszcze ktoś z Was ten dedykowany 95x65?
Update:
Na stronie ultera jest promocja 380zł za tłumik dedykowany, a co najlepsze, że transport UPS jest grattis. /Zamówiłem <!-- s:) -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 15-10-2010, 15:42[/i] ][/size]
Po samodzielnym założeniu i przejechaniu 200km muszę przyznać, że działa super. Samochód zachowuje się tak jakby dostał kilka procent mocy, a co do basu, to na pewno bez problemu przejdzie badania techniczne. Polecam. -
[quote="rondell"]W razie zainteresowania, będę miał niedługo na sprzedaż tłumik Ultera 80 [mm] końcówka. Jeżdżony był niecały rok, kupiony jako nowy w sklepie internetowym Ultera.[/quote]
czemu sprzedajesz? ma jakąś wadę?
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 09-10-2010, 10:39[/i] ][/size]
[quote="zielarzlol"]Najtańszy tłumik dedykowany Ultera można zakupić za mniej niż 400zł.A wspomniany przez Ciebie kosztuje 259zł + koszty montażu ( nie wiem ile, ale na pewno parę złotych będzie ).
Negatywnych komentarzy co do trwałości Ultera raczej nie ma - obawiałbym się za to ile wytrzyma podany przez Ciebie tłumik.
Wybór oczywiście zależy tylko od Ciebie <!-- s:) -->
pozdro[/quote]
Na oficjalnej stronie ultera zamówiłem tłumik dedykowany do F1 za 380zł. Nie trzeba liczyć kosztów przesyłki bo przesyłka jest grattis. Zielarz dobrze pisze, że pewnie zapłaciłbyś za montasz i tłumik razem ok 350zł, więc może warto dopłacić te 30zł i zamontowac we własnym zakresie? Zawsze to jakaś przyjemność, że się zrobiło samemu.
-
Zmieniam auto, potencjalny nabywca w wieku 30-60 lat (nie oszukujmy się, ale większość kierowców jest z tego przedziału wiekowego) może nie być zadowolony z takiego tłumika.
-
Witam, chcę sobie wstawić tłumik z podwójną końcówką okrągłą prostą o średnicy 80mm. Polecicie zaufaną firmę w tym temacie? Z góry dzięki.