Fabka dr O.
-
Z taką mocą to chyba trzeba ze sobą worek pyrów zabrać żeby auto dociążyć <!-- s:P -->
-
Skodziana doczekała się wreszcie nowych oponek na lato Michalinki balonki idą odpoczywać, a ich miejsce zajmują Fuldy <!-- s;) -->
-
[quote="dr O."]Skodziana doczekała się wreszcie nowych oponek na lato Michalinki balonki idą odpoczywać, a ich miejsce zajmują Fuldy <!-- s;) -->[/quote]
Ty się lepiej pochwal modem któregoś z Doktorową zmajstrował
Pozdrawiam
sid -
Właśnie <!-- s:P -->
-
oj tam oj tam Na razie jest mało fotogeniczny <!-- s;) -->
-
Takie tam <!-- s;) -->
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=22ae654860de1b63][img]http://images67.fotosik.pl/73/22ae654860de1b63m.jpg[/img][/url]Podziękowania dla Ekypy z PZ i tego leniwego z KR Do następnych obrad TEJ
-
Bez wiadomo kogo... :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
Wrażenia z jazdy Twoją Fabką (jako kierowca) bezcenne, choć Ty jako prowadzący wniosłeś więcej emocji
No TEJ do następnego.Dzięki wielkie za niespodziankę i miłe powitanie. :padam:P.S.
Co do zdjęć to właśnie nad tym pracuję i odzyskam filmik, a wtedy :wstyd: -
A jak wygląda u Ciebie spalanie i przełożenie nowych opon na przyczepność?
-
spalanie właściwie się nie zmieniło w porównaniu do serii. Bez problemu można zejść poniżej 5l /100 km. Rzecz jasna jak się mocniej ciśnie to spala więcej. Co do opon to jestem bardzo zadowolony <!-- s;) --> Jeżdżę z włączoną kontrolą trakcji więc dają sobie radę TEJ.
-
Nabijasz się Dr ze mnie
-
JO tam nie marudź TEY jest Git <!-- s;) -->
-
Dr. a to Twoje turbo... ma jakiś symbol, oznaczenie? czy to totalny unikat?:)
-
ma tabliczkę znamionową <!-- s;) -->
-
bardziej politycznie już nie mogłeś:))) co takiego jest napisane na tej TABLICZCE?:)) :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
co tam tabliczka.Lepiej jedź ją obejrzeć i sprawdzić.Warto, polecam.Wrażenia niezapomniane. :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
No jakbym wstrzymal sie z zakupem swjej rs albo wiedzialbym o zamiarach Marcina to moze dzis bym jechal ogladac a tak... pozostaje mi zrobic swoja na wzor Dr.
-
[b]Doktorku[/b] a gdzie prezentacja nowego nabytku?Kiedy to nastąpi?
-
rafito89 szkoda, że nie wiedziałem o Twoich poszukiwaniach RS-ki <!-- s:( -->
Co do nowego nabytku nie mam jeszcze żadnych fotek, bo nie mam czasu zrobić, ale jak tylko się ogarne to wstawię co trzeba
-
[b]Fabka[/b] wróciła do parametrów sprzed obniżenia mocki <!-- s;) -->
-
Przyszedł czas na wymianę rozrządu. Do komoletu oczywiście pompa wody. Przy okazji standardowo wszystkie filtry i olej <!-- s;) --> W najbliższym czasie też przekładka laczków na letnie.