Listwa pod zderzakiem
-
Przydalo by si ejakies foto, bo szczerze nie moge skojarzyc o ktora listwe ci chodzi :roll:
-
Jest [b]Zygus[/b] ta listwa jak się schylisz to zobaczysz. Ja moją już oberwałem chyba 4 razy na śniegu przez te parę lat, brakuje już jakiegoś zaczepu bo się ułamał ale trzyma się na pozostałych. Ten patent przejeli chyba z frytki bo tam też mam tylko, że tam to bym ją musiał urwać z całym zderzakiem bo jest tak skręcona.
-
Tak mi sie zdaje że ta listwa jest poto żeby sie silnik mniej brudził
-
Aha ta listwa, ktora widac jak sie otworzy maske i spojrzy w dol, tak??
Jej celem jest chyba ochrona silnika przed zabrudzeniami i kamykami np.
U mnie tam jeszcze nic nie odpadlo -
Hmm, takiej listwy jak ta na zdjeciu to nie kojarze u siebie. Albo mi nie dali, albo odpadla na samym poczatku :mrgreen:
-
[quote="Zygus"]Hmm, takiej listwy jak ta na zdjeciu to nie kojarze u siebie. Albo mi nie dali, albo odpadla na samym poczatku :mrgreen:[/quote]
A ja ją mom i mo sie ta lajstwa dobrze
-
A ja ją miałam i po tej zimie zostało mi tylko pół tej listwy /mamusia mi urwała / więc myslę nad oderwaniem jej już do końca- chyba nie jest ona aż tak bardzo potrzebna?
-
OJ te nasze mamuski.
-
[quote="Zygus"]Hmm, takiej listwy jak ta na zdjeciu to nie kojarze u siebie. Albo mi nie dali, albo odpadla na samym poczatku :mrgreen:[/quote]
Myślę, że zostawiłeś ją na jakimś krawężniku, lub w którejś zaspie wkrótce po wyjeździe z salonu.
-
U mnie nigdy tej listwy nie bylo :znudzony: Dziwne...
-
to jest listwa anty-blotna :hyhy: <!-- s:hyhy: --> ...serio