[F1] Zawieszenie gwintowane MTS Technik
-
Czekam [b]Wojtas[/b] na efekty. Na glebę z Czeszka :super: <!-- s:super: -->
-
Siemi a ty na jakim zestawie smigasz?
na gwincie to i tak trzeba miec nisko oczy jak ostatnio po obcych drogach na spota za wami poganialem to zęby same mi si zaciskały jak jakas mulda wyskoczyla z nienacka raz malo mi dotii nie wypadła podwoziem... heheWojtas zakładaj i bedzie lux
-
Wojtas jaki jest zakres regulacji? masz juz je w pudle w domu wrzuc jakas fotke niezalozonego...
-
[b]manii [/b] ja siedzę na kicie koni -40 amory żółte z regulacją twardości. do tego przedni i tyny stabilizator weichersa, powerflexy, jeździ się świetnie trakcyjne
-
masz foto tylnej rozporki? gdzie dopadles i za jaka $? z przodu masz tylko góre czy dół też?
-
Mam je juz od piatku ale mnie nie ma nawet ich jeszcze nie widzialem ... wracam w poniedzialek wieczorem to we wtorek zapodam fote i w srode lub w czwartek montuje Wrzuce pare do swojego tematu w dziale Klubowicze <!-- s:) -->
-
[b]manii[/b] tylni atabilizator około 700 plny przedni mam 23 mm do tego ma regulację twardości" u mnie oczywiszcie na twardo :hyhy: <!-- s:hyhy: --> " rozpurke mam przednią gorną, dolnej szukam wlasnie
-
foty 7go kwietnia poniewaz 6go dopiero byl wolny termin w warsztacie
-
No to zalozony MTS juz wiem czemu tak podskakuja w aucie na rajdach WRC komfort troszke spadl ale jazda jest swietna .. musze tylko wyregulowac przod bo mam troche wyzej niz tyl ... no i cos mi puka przy hamowaniu, skeracniu itd w lewym kole .. wymienilem odrazu poduszki i lozyska na sprezynach to nie wiem co tak moze stukac jak wyreguluje to w weekend zarzuce foty <!-- s:) -->
-
Czekamy na foty <!-- s;) -->
-
[quote="Wojtas"]weekend zarzuce foty [/quote]
droczysz sie!!
a jak masz tyl skrecony na sam dol czy zostalo ci jeszcze jakies miejsce zeby bylo nizej i jaki ma wogole zakres regulacji?
-
no wlasnie tylu nie mam na sam dol musze to wyregulowac najpierw troche cierpliwosci <!-- s:) -->
-
[b]Wojtas[/b] fotki fotki fotki ! :zdegustowany: <!-- s:zdegustowany: -->
-
no ja też jestem ciekawy jak to wszystko wygląda <!-- s:D -->
-
wojtas sie droczy z nami z tymi fotkami a prawda jest taka ze zalozyl gwint tylko mu Loni auto podmienila i gwint jest u niej...
-
[b]manii[/b], taka opcja nie wchodzi w gre <!-- s:P -->
-
[b]Wojtas[/b] fajne fotki :krzeslem: <!-- s:krzeslem: -->
-
sorki za opoznienia ale w tym tyg zwalilo mi sie duzo roboty ... obiecuje ze wstawie te foty w tym tyg <!-- s:P -->
-
Liczę, że obietnicy dotrzymasz <!-- s:) -->
Też jestem obecnie na etapie "przymusu obniżenia" swojego fabiszona.
Czekam z ciekawością na fotki. -
[quote="manii"]wojtas sie droczy z nami z tymi fotkami a prawda jest taka ze zalozyl gwint tylko mu Loni auto podmienila i gwint jest u niej...[/quote]
dobre dobre :najszczesliwszy: <!-- s:najszczesliwszy: -->