Golf IV 1.9 TDI 130 KM
-
super bryczka ( nic dodać nic ująć )
-
Silnik pewnie ten sam co w RS-ce, o klopotach z nim nie czytalem ani nie slyszalem.
-
Moj kolega ma taki silnik w octavii- dwa lata i 80 tyś bezproblemowej jazdy.Niskie spalanie a jakie odejście.Aha ma w niej skrzynie 6-kę + wsteczny.
-
[quote="annetka"]czy znacie może jakies opinie na temat takiego samochodziku??[/quote]
Silnik ma bardzo dobre opinie, tylko trzeba o niego dbać, nie dawać w palnik jak zimny i nie gasić silnika bezpośrednio z wysokich obrotów tylko odczekać chwilę by obroty turbiny spokojnie opadły.
-
Kumpel ma taki motorek w Passacie ino niewiem jaka mo skrzynie,ale go chwali.
-
[quote="annetka"]Dzięki wszystkim, chyba jestem przekonana.[/quote]
Czyli co zmiana, tak??
A Fabka do zyda czy w dobre rece trafi?? -
[quote="annetka"]Nie wiem do kogo trafi fabka... mam nadzieje, ze w dobre rece :roll: w inne nie oddam[/quote]
Zderzaczek do kupienia bedzie?? :roll:
Jakas cena wywolawcza jest?? :mrgreen: -
[quote="annetka"]Zyguś zderzak nie na sprzedaż :-D[/quote]
No trudno i tak mi sie nie podoba :mrgreen:
-
[quote="annetka"]Nie wiem do kogo trafi fabka... mam nadzieje, ze w dobre rece :roll: w inne nie oddam[/quote]
NIE MIAŁEM OKAZJI ZOBACZYĆ TWOJEJ FABKI. MOŻE JAKIEŚ FOTKI?
BYĆ MOŻE ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ POTENCJALNY KLIENT?[glow=darkred][/glow][glow=red][/glow][glow=orange][/glow][glow=brown][/glow][glow=yellow][/glow] -
Ja mam na oku octavke RS, i chyba też szykuje sie zmiana :twisted: sorry że w twym temacie, ale nie będe zakłądał nowego. Jeśli były ktos zainteresowany kupnem mojej fbi zapraszam....
-
MOŻE TAK ZDJĘCIA.....
NIE KUPUJE SIĘ KOTA W WORKU....
KOMBII?????? -
DAX moja fabia to nie kombi, nie wiem jak sie pisze, ale ma taką klape co z szyba idzie do góry mam na oku Octe RS, kombi jak i sedan...
Fota
[img]http://img526.imageshack.us/img526/7164/dscn07474mz.jpg[/img]
-
[b]Łukasz, Annetka [/b]- nie podaliście to co najważniejsze, rocznik, przebieg no i oczywiście cena
-
2003
1.4 MPI (60 koni)
Wersja: Basic
Przebieg: <40500 km
Audio: pionieer DEH - P 7600, głoścniki Hertz ESK 165.
Cena do uzgodnienia.
Benzin -> tylko i wyłacznie NESTLEStan: Wymieniane wszystko na czas, nie w serwisie coprawda ale... wymieniane. Teraz troche zaniebana bo pogoda nie nastraja to czyszczenia w środku, więc powiem szczeże że jest syf, co mnie bardzo denerwuje, dlatego w najbliższym czasie jade na gruntowne czyszczenie na myjnie. Jendyna wada tego samochodu to plama kleju na szybce zegarów, ale mam pare sposobów żeby to zlikwidowac, a jak sie nie da to kupie całe zegary :twisted: .
Nie śpieszy mi sie ze sprzedażą (ale wszystko jest na sprzedaż) ale jak by ktoś był zainteresowany to prosze o kontakto na forum, gg.Pozdrawiam
-
[quote="annetka"][quote="Łukasz"]Benzin -> tylko i wyłacznie NESTLE
Pozdrawiam[/quote]
Na kakałku jeździ czy batoniki przetapiasz?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/quote]
widzę, że łapiemy za słówka łaaapiemy :mrgreen:
a swoją drogą to wcale nie byłoby takie złe - zasypać do baku nesquick'a i jaaaaazzzzdaaaaa :mrgreen: :mrgreen:
-
hehe fakt NESTE, ale to już czepianie sie