[SPOT] Bielsko-Biała i okolice
-
Ja oczywiscie tez jestem "za" :] termin wiec tez powinnam sie zjawić :hyhy: mam nadzieje ze wczesniej sie zgadamy kto ma po drodze i pojedziemy razem <!-- s;) -->
-
Tak sobie pomyślałem ze czesc z nas jest studentami tak wiec w czerwcu moga byc jeszcze egzminy:( Wiec proponował bym spot 2 LIPCA w Bielsku przed centrum handlowym SFERA na parkingu bez problemu kazdy trafi jak sie zapyta o droge <!-- s:) --> Plan jest taki powiedzmy na godzine 12 sie umawiamy na parkingu. Pozniej male zakupy typu kiełbaska jakies napoje:) Nastepnie udajemy sie nad jedno z trzech jeziorek ktore sa nie daleko Bielska. Mozemy zwiedzic ciekawe miejsca, zrobic zdjecia na tamie (Jednej z trzech) oraz jak byscie chcieli wyjechac autem na szczyt góry Żar gdzie widoczek jest po prostu zajebisty! Oczywiscie grill nad jeziorkiem w miłym towarzystwie! Obiecuje ze bedzie sie wam podobało! Tak wiec proponuje 2 LIPCA godzina 12:00 na parkingu CH "SFERA"
-
Dla mnie 2 lipca odpada <!-- s:( --> .
-
Mnie tez 2 lipca nie za bardzo pasuje :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
-
[quote="Pinek"]Tak sobie pomyślałem ze czesc z nas jest studentami tak wiec w czerwcu moga byc jeszcze egzminy:([/quote]
No to fakt, ale na egzaminy mamy jeszcze wrzesien <!-- s:D -->
Mi pasuje zarowno wczesniejszy termin jak i 2 lipca, musze zobaczyc jeszcze jalk u Basi ale powinno byc OK
-
a może tak spotkać sie w Boże Ciało,jest wolne i nikt wtedy nie bydzie mioł żadnych egzaminów.
-
no ale jakie egzaminy - przeciez spocik jest ważniejszy - trzeba sie wkońcu spotkać, napić, coby siłę mieć na egzaminy - a co do nich, to tak jak mówi Zygus - jeszcze jeszcze wrzesień <!-- s;) -->
a poza tym, nauka nie zając - nie ucieknie termin z Bożym Ciałem też jak dla mnie jest OK
-
Dla mnie Boże Ciało odpada na 100000.... % dlaczego nie może już zostać 25.06. ? <!-- s:( -->
-
Dla mnie termin 15 czerwca rowniez odpada ale 25.06 pasuje jak najbardziej <!-- s:D -->
-
wychodzi na to, że pierwsza propozycja jest najlepsza - co tam egzaminy, damy rade myślę, że w takim układzie najlepiej będzie chyba tego 25.06 <!-- s;) -->
-
[quote="Lestek"]wychodzi na to, że pierwsza propozycja jest najlepsza - co tam egzaminy, damy rade myślę, że w takim układzie najlepiej będzie chyba tego 25.06 <!-- s;) -->[/quote]
[b]Lestuś [/b]tylko tym razem zabierz Olcie ze sobą :hyhy:
-
może być 25
<!-- s:) --> -
[quote="Loni"][b]Lestuś [/b]tylko tym razem zabierz Olcie ze sobą :hyhy: <!-- s:P -->[/quote]
myślę, że z tym nie będzie problemu jak i z jeszcze dodatkowym pasażerem/ami
-
Jak zawsze pierwsza decyzja najlepsza <!-- s:D -->
Czyli 25 na 100% obecni sa:- Zygus z Basia
- Lestek z Olcia
- WRC
- Wojtas
- Loni
- Pinek
Dodatkowo nie wiadomo jak Mirek, a reszta??
-
[quote="Zygus"]Dodatkowo nie wiadomo jak Mirek??[/quote]
Mój wyjazd do ostatniej chwili będzie stał pod znakiem zapytania, na dzień dzisiejszy powiedzmy 30% szans.
-
[quote="Zygus"]Jak zawsze pierwsza decyzja najlepsza <!-- s:D -->
Czyli 25 na 100% obecni sa:- Zygus z Basia
- Lestek z Olcia
- WRC
- Wojtas
- Loni
- Pinek
Dodatkowo nie wiadomo jak Mirek, a reszta??[/quote]
Jestem na 10000000000000000000000000000% ino szkoda ze nie bydzie znami Maxa bo kto mie zcholuje.
-
[quote="WRC"]Jestem na 10000000000000000000000000000% ino szkoda ze nie bydzie znami Maxa bo kto mie zcholuje.[/quote]
nic sie nie martw - w holowaniu to ja już mam wprawę :hyhy: więc spokojna głowa <!-- s:D -->
-
Ja oczywiście też służę pomocą :hyhy: <!-- s;) -->
-
[quote="Lestek"]nic sie nie martw - w holowaniu to ja już mam wprawę :hyhy: więc spokojna głowa <!-- s:D -->[/quote]
Ja z kolei nabralem juz wprawy w jedzie [b]Twa[/b] fabka wiec kierowce juz masz :hyhy:
-
No to widzimy sie w Bilsku,Pinek a ty sie bier za organizacje.