[SPOT] Bielsko-Biała i okolice
-
Ja w Krakowie jestem <!-- s:) --> Lipa
-
Oby tylko pogoda dopisała, bo jak patrzę na to, co dzieje się na niebie to mam obawy <!-- s:( -->
-
Padła propozycja przeniesienia grila na 30 lipca, ponieważ zmniejszyła się liczba chętnych
czy taka zamiana pasuje? -
mnie ten termin pasuje .. jak narazie <!-- s:) -->
-
Ja nie wiem czy zdążę wrócić z wakacji, w tym roku zapowiadają się dłłługie.
-
Jeśli nic nie wypadnie w czasie to my też chętnie przyjedziemy <!-- s:P -->
-
[quote="Wojtas"]mnie ten termin pasuje .. jak narazie <!-- s:) -->[/quote]
Wojtas dasz radę wziąć kubeczki od Loni na spocik? -
[quote="Voytaz"][quote="Wojtas"]mnie ten termin pasuje .. jak narazie <!-- s:) -->[/quote]
Wojtas dasz radę wziąć kubeczki od Loni na spocik?[/quote]... na pewno da radę
-
A Ty nie wpadasz?
-
[quote="Voytaz"]A Ty nie wpadasz?[/quote]
... jeszcze nie wiem ponieważ w soboty pracuję do 15.00 i może być ciężko z dojechaniem, ale czas pokaże <!-- s;) -->
-
My na 16 mamy być w Żywcu, więc możesz dojechać potem do samego Kozubnika <!-- s:) -->
-
[b][size=150][color=#9400D3]Lista chętnych na spocik- grill 30 lipca (sobota) Kozubnik k/ Żywca (zbiórka godz. 16.00 Tesco - Żywiec)[/color][/size][/b]
- Voytaz
- Sid ???
- anubis ???
- Bagsiu ???
- MirekS ???
- Mlodyelek ???
- Wojtas ???
- Loni ???
??? proszone są o potwierdzenie obecności <!-- s:) -->
-
[quote="anubis"]Mnie nie będzie, w Polańczyku się urlopuję, następnym razem, pozdrawiam[/quote]
Piękna okolica ja byłem 2tyg temu w Wołkowyji więc nie daleko jeździłem do Polańczyka nad zalew pogody życzę <!-- s --> -
ooo tam chyba też [b]Mlodyelek [/b]wybiera się na wczasy w sierpniu <!-- s:) -->
-
[quote="Loni"][b][size=150][color=#9400D3]Lista chętnych na spocik- grill 30 lipca (sobota) Kozubnik k/ Żywca (zbiórka godz. 16.00 Tesco - Żywiec)[/color][/size][/b]
- Voytaz
- Sid ???
- anubis ???
- Bagsiu ???
- MirekS ???
- Mlodyelek ???
- Wojtas ???
- Loni ???
??? proszone są o potwierdzenie obecności <!-- s:) -->[/quote]
Jest jeszcze parę osób na fc więc pewnie będzie Nas ok 15[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 21-07-2011, 19:22[/i] ][/size]
[quote="Loni"]Lista chętnych na spocik- grill 30 lipca (sobota) Kozubnik k/ Żywca (zbiórka godz. 16.00 Tesco - Żywiec)- Voytaz
- Sid ???
- anubis ???
- Bagsiu ???
- MirekS ???
- Mlodyelek ???
- Wojtas ???
- Loni ???
??? proszone są o potwierdzenie obecności [/quote]
Nikt więcej się nie wybiera jednak??
[i]Dodano: 29 lipiec[/i]
Wysłałem chętnym swój nr tel, dajcie znać kto będzie, żeby było wiadomo na ile ludzi czekać pod techo
-
Ja nie dojadę, wybieram się na imieniny dwóch Krzyśków, także sobota i niedziela z głowy.
-
nas nie bedzie niestety...
-
ja i [b]Loni[/b] niestety odpadamy <!-- s:( -->
-
Niestety grupa osób chętnych zmalała do minimum (tzn. do dwóch) więc odpuściliśmy sobie grilla dziś. Mam nadzieję, że uda się coś zorganizować w najbliższym czasie, tak żeby większej ilości ludzi pasowało <!-- s:) -->
Szkoda, że wypad nie wypalił, może uda się np. w sierpniu.Pozdrówka!
-
[quote="Voytaz"]Niestety grupa osób chętnych zmalała do minimum (tzn. do dwóch) więc odpuściliśmy sobie grilla dziś. Mam nadzieję, że uda się coś zorganizować w najbliższym czasie, tak żeby większej ilości ludzi pasowało <!-- s:) -->
Szkoda, że wypad nie wypalił, może uda się np. w sierpniu.Pozdrówka![/quote]
Nie ma się co zniechęcać wiadomo że w czasie wakacyjnym nie jest lekko się dogadać, ale pod koniec sierpnia na pewno coś uda się zorganizować i może wtedy będzie śliczna pogoda