Witaj na forum Fabia Club Polska

Archiwum

Topic created · 4843 Posts · 421801 Views
  • Takie swieto i zadnej imprezki klubowej nie ma. Musimy to nadrobic 16 na spocie, wypijemy twoje zdrowie prezes.
    Wszystkiego najlepszego. :urodziny: <!-- s:urodziny: -->

• A o ktorej godz bedzie lecialo??

• dziekuje za wszystkie zyczonka :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

jak wypijecie kolejeczke to sie nie obraze 😉

pozdro z anglii 😄

• [quote="vanhouse"]Tylko teraz coraz brzydsze auta produkuje[/quote] No wlasnie a stac ich przecierz na wiecej 🆗 <!-- s🆗 -->

• Ja juz zapisalem sobie w telefonie w kalendarzu zebym nie zapomnial 🆗 <!-- s🆗 -->

• mam nadzieje ze na spocie wypijemy jakiegoś szampona i za twoje zdrowie
    za za 2 dni tez jusz starszy :mur: <!-- s:mur: -->

• [quote="vanhouse"] i nic więcej ... [/quote]

No te twoje "i nic wiecej " 🙂 brzmi jak by to byla zwykla fabka 🙂 ale czym wg ciebie ma sie harakteryzowac samochod typu WRC 😄 na zewnatrz spojz na wymiary ona jest szersza dluzsza 🙂 nic wiecej jej nie potrzeba procz tego co pod spodem 🙂 jak dal mnie najwazniejsze jest serducho 🙂 <!-- s:) -->
    Pozdrawiam

• Ja narazie nie wiem czy będę wtedy w domku, czas pokarzę , także się nie wiążę.

• Ale sie zebralo urodzinowych okazji do wypicia. Trzeba jakiegos kierowce znalesc 😄 <!-- s:D -->

• No nie zawsze ma sie to co sie lubi. Poza tym 1.2 to super silnik :super: <!-- s:super: -->
    Fabka fajna, pojezdzilo by sie taka.

• Moja :serce: <!-- s:serce: --> pojedzie jakby co.

• Późne (na forum) ale szczere życzonka prosto z :serce: [b]Prezesiku[/b] wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń, dużo uśmiechu, szczęścia oraz powodzenia w życiu zawodowym :urodziny: :urodziny: :urodziny: życzę ja- Loni 😉 :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> [b]STO LAT!!![/b]

• Już od kilku lat oglądam ten blok reklamowy więc i w tym roku napewno nie przegapię 🆗 ale [b]Vanhouse[/b] dzięki za przypomnienie :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• Kurde u mnie tv chodzi prawie na okraglo a nie slyszalem o tym bloku reklamowym 😄 <!-- s:D -->

• [b]Zygus[/b] włącz polską TV :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

• [quote="vanhouse"][b]Loni[/b], jeszcze przypomnę w ten sam dzień rano 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

Super :super: wielkie dzięki :padam:

• [b]Młody[/b] wszystkiego naj naj naj... z okazji urodzin :urodziny: spełnienia wszystkich marzeń, dużo szczęścia, powodzenia w życiu prywatnym i zawodowym, oraz zadowolenia z Fabki oby długo Ci służyła beż żadnych awarii i napraw życzy: Loni 😉 <!-- s;) -->

STO LAT!!! :urodziny: :urodziny: :urodziny:

• Od 2 grudnia można kupić misia na allegro za ok 50 zł tym samym pomóc dzieciom w ich rechabilitacji 🙂 jest sześć wzorów misiów zaprojektowanych przez dzieci :super: (jak podświetli się misia myszką to widać jego imię) 😄 <!-- s:D --> poniżej podaje linka:

http://www.KupMisia.Allegro.pl

• [quote="vanhouse"]im więcej koni tym wieksze mandaty:P[/quote]
    heeehh 🙂 no mandaty raczej i przy naszych malutkich silniczkach mozesz dostac takie same 🙂 <!-- s:) -->
    [quote="vanhouse"]to czemu kupiłeś Fabie z silnikiem 1.2[/quote] a zakup byl taki a nie inny z prostych powodow 🙂 tzw finansowych 😄 patrz teoretycznie tansza eksploatacja niz przy 1,4 🙂 "mialo byc!!" 🙂 a czy jest to juz nie bardzo jestem przekonany 🙂 a na RS poprostu nie bylo mnie stac 🙂 i nadal nie jest 😞

• Wszystkiego najlepszego Mlody :urodziny: <!-- s:urodziny: -->
    Udanych modyfikacji :zdrowko:

Log in to reply