Witaj na forum Fabia Club Polska

Archiwum

Topic created · 4843 Posts · 421701 Views
  • [quote="Bartek1112"]Nie no ludzie szkola to jest temat taboo o tym sie nierozmawia :-D[/quote]

Poniekąd racja 😉

• ja myslalam ze mam jeden egzamin wczoraj jade na uczelnie prawie przygotowana a tu niespdzianka nie jeden tylko 2 naszczescie zdalam jeden oczywiscie dzieki Zygusiowi bo podyktowal mi odpowiedzi przez telefon i w ten sposob brakuje mi jednego wpisu i koniec 😄 😄 😄

• [quote="basiula"]ja myslalam ze mam jeden egzamin wczoraj jade na uczelnie prawie przygotowana a tu niespdzianka nie jeden tylko 2 naszczescie zdalam jeden oczywiscie dzieki Zygusiowi bo podyktowal mi odpowiedzi przez telefon i w ten sposob brakuje mi jednego wpisu i koniec 😄 😄 :-D[/quote]

[b]Basiulka [/b]gratuluje :mrgreen: trzeba będzie to oblać /ale to już w innym temacie 😄 /

Ahhh 🙂 widać jakiego masz wspaniałego faceta 😉

• [quote="Loni"][b]Basiulka [/b]gratuluje :mrgreen: trzeba będzie to oblać /ale to już w innym temacie 😄 /

Ahhh 🙂 widać jakiego masz wspaniałego faceta 😉[/quote]

Loni bo wszyscy faceci są spoko.

• [quote="WRC"]Loni bo wszyscy faceci są spoko.[/quote]

Bez nich świat nie byłby taki sam 😉

• [quote="MirekS"][quote="WRC"]Loni bo wszyscy faceci są spoko.[/quote]

Bez nich świat nie byłby taki sam 😉[/quote]

No już dobrze wspaniali faceci :oops: przyznaje Wam rację 😉 /chociaż na ten temat można by było pisać i pisać... :mrgreen: /

• A MY FACECI CHĘTNIE O TYM POCZYTAMY. PRAWDA KOLEDZY??????

• zgadzam sie z przedmowca:)

• Panowie to temat o sesjach a nie o nas 😛

• Właśnie Wojtek ma rację, więc załóżmy nowy temat o NAS 😉

• Ale z Was 😎 😎 😎 :mrgreen:

• Nie jestem mono na topie ale ostatnio oglądałem Osaczony z B Wilisem, a moja Aneczka kupiła se Dirty Dincing i tera ma na mnie cały czas chrapke jak ino obejży styknie że kawałek .Moi drodzy kupcie swoim paniom taki filmik abo podobny-nie pożałujecie

• O wspaniałości to może i tak 😄 ale co do skromność to chyba obce pojęcie -cio Adasiu? 😉

• [quote="WRC"]Nie jestem mono na topie ale ostatnio oglądałem Osaczony z B Wilisem, a moja Aneczka kupiła se Dirty Dincing i tera ma na mnie cały czas chrapke jak ino obejży styknie że kawałek .Moi drodzy kupcie swoim paniom taki filmik abo podobny-nie pożałujecie[/quote]

[b]WRC[/b] a jaka rada co do zakupu swoim panom :mrgreen: żeby nie pożałować? 😉

• [quote="Loni"][quote="WRC"]Nie jestem mono na topie ale ostatnio oglądałem Osaczony z B Wilisem, a moja Aneczka kupiła se Dirty Dincing i tera ma na mnie cały czas chrapke jak ino obejży styknie że kawałek .Moi drodzy kupcie swoim paniom taki filmik abo podobny-nie pożałujecie[/quote]

[b]WRC[/b] a jaka rada co do zakupu swoim panom :mrgreen: żeby nie pożałować? 😉[/quote]

Za szybcy za wściekli 🙂 🙂 🙂 🙂

• [quote="MirekS"][quote="DAX"][b]AŻ MI WSTYD ZA PÓŁNOC NASZEGO KRAJU..
    :twisted: 😞 [/b][/quote]

Ja bym się dopatrywał przyczyny w tym, że tam jest dużo terenów popiegierowskich gdzie nie ma rozwiniętych sieci internetowych i niestety ludzie są biedniejsi bo i z pracą kiepsko.[/quote]

JA TO TŁUMACZĘ TROCHĘ INACZEJ. POLUDNIE MA BLIŻEJ DO KRAJU W KTÓRYM PRODUKUJE SIĘ SKODY DLATEGO U WAS ICH MNOGO. PÓŁNOC CIĄGNIE NA ZACHÓD WIĘC U NAS WIĘCEJ AUDI, BMW, MERCEDESÓW, PORSCHE ITD NO I OCZYWIŚCIE ZŁODZIEJI AUT....
    DOBRZE TO SOBIE ZMONTOWAŁEM. CO?
    HA HA HA...

• moim zdaniem to jest tez wina w zroznicowaniu zasiedlenia .. na slasku i w malopolsce jest kilka miast skupionych blisko siebie ..

• Tak czy siak [b]POŁUDNIE GÓRĄ [/b]8) 😉

• [quote="Loni"]Tak czy siak [b]POŁUDNIE GÓRĄ [/b]8) 😉[/quote]

tak jest [b]Loni[/b] zgadzam się z Tobą w 100% 😎

• [quote="Loni"]Tak czy siak [b]POŁUDNIE GÓRĄ [/b]8) 😉[/quote]

ale najlepszy zlot jest na polnocy 😛 😛

Log in to reply