Witaj na forum Fabia Club Polska

Archiwum

Topic created · 4843 Posts · 428539 Views
  • No dzięki [b]Oskarus[/b].

A to opiekuńczy brat:
    [url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1616fddea3695f17][img]http://images26.fotosik.pl/235/1616fddea3695f17m.jpg[/img][/url]

• Znów elektronika tak..Niby jestem w niej dosc dobry ale nie chicalbym wtopić z ta moją wiedza hehe..Chce kupić kamerke Nowa z twardym dyskiem do 1600zł
    Bo tamta Moja sony Digital 8 to juz na smietnik :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
    No i porozglądałem sie po sklepach w Częstochowie katowicach itp. i Natrafiłem na 2 kamerki które zwróciły moją uwage..
    PANASONIC SDR-H40
    Sony DCR-SR35E
    I teraz pytanie ktora lepsza? Sony czytając opinie użytkowników jest do Bani i Gorzej sie nie dało wybrac..Wiec postanowiłem na Panasonica i Jutro zdajsie Go kupie Bo ostatnia sztuka..Tylko Czy to dobry wybór? Jakos nie spejcalnie siedze w temacie kamer wiec nie zbyt sie orientuje..

Pozdrawiam

• Shell - Kraków Wielicka ON 4,85 zł/l :niewierze: MASAKRA - rękami i nogami popieram strajki przewoźników i sam się do nich przyłączę jak trza będzie.

• O ranyyyyy ... ale Mati już jest duuuuży... jak ten czas leci śliczny z niego facet rośnie :rotfl: a Dominiczka jest przecudna widać braciszek dumny ze swojej siostrzyczki :] Gratuluje [b]Miruś [/b]tak wspaniałej rodzinki :super: :super: :super: buziaczki dla [b]Doci[/b] no i dużo zdrówka dla dziewczynek :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• Dzięki [b]Loneczko[/b] :padam: , [b]Mati[/b] troszku podrósł i zmężniał od tego czasu jak go widziałaś ostatnio, ma już nawet dziewczynę w żłobku :hyhy: , a najlepsze, że od września idzie do tego samego przedszkola co ona. Ale te dzieciaki szybko rosną 🙂 <!-- s:) --> .

• NesteA24, PB-95:
    Gdynia ul. Hutnicza: 4,53 ; przy zapłacie kartą - 5gr.
    Gdańsk, Elbląska (przy wyjeździe): 4,47 (cena z niedzieli wieczór, nie wiem jak dzisiaj); karta j.w.

• racja racja, rośnie prezes jak na drożdzach 😄 <!-- s:D -->

• nie siedzę w temacie, ale sony zawsze miało dobrą optykę, więc dziwne że tak jadą po tej kamerce.

• Kupiłem Dzis tego Panasonica..Mam 3 dni na wyprubowanie..Wiec Czas go posprawdzac..Ogulnie spoko jest.. :] <!-- s:] -->

• [quote="vanhouse"]Od czego? Miałeś uraz głowy ?[/quote]

Uderzylem glowa o boczny slupek przy dachowaniu, poduszki z foteli nie wystrzelily...

[quote="wasyl"]. Najgorsze ze naprawdę nikt nie zapamietal nawet marki ani koloru auta tego sprawcy skur.....syna?[/quote]

Kolor i marka znan, niestety blachy nie 😐 Misiaki mowia, ze jedyna opcj na zlapanie typa, to ze przyjdzie na komende zglosic ze mu ukradli auto... Are narazie cisza... wiec pewnie go juz nie znajda... 😐 <!-- s:| -->

• Jeżeli By ktoś chicał kupić kamere z Twardzielem w dobrym przedziale cenowym TO polecam PANASONIC SDR-H40
    Akumulatorek trzyma okolo 2h Ma rozne funkcje nagrywania Typu LP SP XP..
    Dobra W Dobrym oswietleniu..Niestety w Ciemnych warunkach nie radzi sobie dobrze..W trybie Nocnym Wszsytko widac ale Ruch czlowieka jest spowolniony jak choelrka 😛 Ale kto sie bawi kamerką w nocy? Ogulnie mały fajny sprzecik..W porównaniu do Mojej poprzedniej Kamerki To niezla jest o 50% 🙂 <!-- s:) -->

• wiadomo jak już ktoś chce kręcić nocą to lampa musi być.

• No ja w tej mojej porzeprzedniej mialem..Ale malo robilem cos w nocy..Duzo ludzi twierdzi ze dobrze ze nowe kamery nie mają tych lamp..Ciekawe czemu przecierz Ta fukcja nocna w kamerze jest Do Bani..Przynam fakt ze w Mojej starej sonówce opcja Nocna bez lampy była bardzo dobra i podczerwien byla idealna..Nie miala kolorów na podczerwieni ale plynnie i Wporzadku..

• Krótko mówiąc - masakra.

• Powiedzcie mi co wam sie nie podoba w nowej fabii? bo moim zdaniem jest naprawde konkretnie zrobiona i mi sie bardzo podoba. pierwsze fabki tez mi sie podobaly ale ta druga jest stworzona dla mnie 😉 <!-- s;) -->

• nie jeździłem nową więc za wiele nie mogę powiedzieć, ale ja mam jedynie zastrzeżenie do wyglądu zewnętrznego 😄 <!-- s:D -->
    Wymiary wiele się nie zmieniły, a wygląda na bardzo wąską i wysoką.

• [quote="Zygus"] ale ja mam jedynie zastrzeżenie do wyglądu zewnętrznego [/quote]
    Ja też , jakoś mi nie leży. Natomiast wnetrze mi sie podoba. A co do reszty to teoretycznie powinna być lepsza od "jedynki", bardziej dopracowana ,lepiej wykonana i bez wad wieku dzieciecego. Ale to wykaże codzienna eksploatacja. 😉 <!-- s;) -->

• Autko za wysoko zawieszone w stosunku do jego szerokości - to główna wada.

• Panowie, jest taka sprawa.

Renault Clio o wartości ~~5000zł chciałbym jak najtaniej przekazać członkowi bliskiej rodziny (dziadek). Jak załatwić całą operację, żeby nie płacić podatków? Czy aktem darowizny (trzeba go pisać/podpisać u notariusza?)?

Proszę, doradźcie coś.

Log in to reply