Archiwum
- 

[quote="mariuszek_eu"]Napis cos takiego jak Felicja Club Polska jakieś ładne tło i takie Fabki jak na FCP rozmiar 1040x250 
 Z góry dziękuję[/quote]Zobacz czy moze byc.. 
 Forum sprawia wrazenie bardzo stylowego ze wzgledu na czarne kolory wiec poszedlem w tym kierunku.. <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

1 Maja , a ja zabrałem sie za mycie autka :mur: <!-- s:mur: --> 
 i oczywiście zaraz bedzie padało :mur:
 ale musiałem na aucie była tona piachu :dobani:
- 

[b]wolfmk[/b], ty się zajmij koszulkami lepiej  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

[quote="Zygus"][b]wolfmk[/b], ty się zajmij koszulkami lepiej  <!-- s:D -->[/quote] <!-- s:D -->[/quote]Koszulki zrobione  
 Jutro albo pojutrze powrzucam na forum i napisze co jest jakiej wielkosci zebys zweryfikowal wymiary 
- 

Bardzo Ci dziękuje wolf logo jest super    :super:    :super: <!-- s:super: --> :super:    :super: <!-- s:super: -->
- 

[quote="mariuszek_eu"]Bardzo Ci dziękuje wolf logo jest super    :super:    :super: <!-- s:super: -->[/quote] :super:    :super: <!-- s:super: -->[/quote]no to dobrze ze sie podoba.. 
- 

Witam..Orientujecie się gdzie na śląsku w obrębie Katowic-sosnowca-Częstochowy są Sklepy z motorami od 50cm3 do 125cm3?? Jeżeli tak to prosił bym o nazwy itp.  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Przed chwilą widziałem podczas spaceru z psem: pb 95 na Bliskiej w Warszawie 4,20 PLN Piotr 
- 

Pierwsze mycie na działce  <!-- s:) --> jednak niedługo jeszcze raz będę  mył przed woskowaniem, już zakupiłem wosk. <!-- s:) --> jednak niedługo jeszcze raz będę  mył przed woskowaniem, już zakupiłem wosk.Piotr 
- 

[b]wolfmk[/b], pozostałem przy pierwszym logu  Bardziej mi się podoba od tego drugiego Bardziej mi się podoba od tego drugiego <!-- s:) --> Nie wszyscy mają monitory 22" więc tej różnicy nie będzie tak widać np. na 17" <!-- s:) --> Nie wszyscy mają monitory 22" więc tej różnicy nie będzie tak widać np. na 17"[b]mariuszek_eu[/b], a punkcik "Pomógł" dla [b]wolfmk[/b] gdzie jest?  
- 

Tylko autor tematu może dawać punkciki 
- 

Chciałbym sobie kupić nowe pióra wycieraczek. Te to obecnie posiadam strasznie skrzypią na szybie i na dodatek skakają. Polecicie może mi coś na allegro bo nie wiem co kupic abym był zadowolony 
- 

Ja osobiscie uzywam BOSCHA - naprawde dlugo potrafia sluzyc .. 
- 

zastanawiam sie nad tymi: http://www.allegro.pl/item356999954_oryg_wycieraczki_aero_golf_a3_leon_fabia_octavia.html<!-- m --> 
- 

te z tej aukcji to nie są przecież oryginalne do Fabii, tylko te płaskie Ja polecam dedykowane do Fabii oryginalne wycieraczki Valeo (identyczne w budowie i kształcie jak Bosch) 
 o coś takiego http://moto.allegro.pl/item356999957_oryginalne_wycieraczki_golf_a3_leon_fabia_octavia.html<!-- m -->
- 

Polecam Valeo !! 
- 

Popieram przedmowcow.. Najlepiej to stworzyc osobny dzial na jednym forum niz osobne forum.. 
 P.S.
 Na tamto forum ktos ci sie wlamal z tego co widzialem..
- 

Właśnie przyszło radio które zamówiliśmy jest to pioneer DEH-P65BT fajnie wygląda ma mp3 bluetooth i inne rzeczy. Oto link: http://www.allegro.pl/item356082559_pioneer_deh_p65bt_lublin_jak_nowe_warto_zobaczyc.html<!-- m --> 
- 

Kwidzyn - NESTE ON 4,19