Archiwum
-
powtórze sie w tym temacie :
wszystko zależy na jaki egzemplarz sie trafi to moj 2 nowy samochód a 10 który posiadam w tym 3 sprowadzone tzw przystanki i reszta po kimś i jeszcze dziennie mam przyjemność jeżdzić autkami klientów , szczególnie tych z zasobnym portfelemwiec to jak ze sprzetem AGD jeden chodzi 10 lat a 1 zaraz po wyciągnieciu z pudełka sie rozpada
najlepiej przy kupnie zabierz jeszcze kogoś ze soba który już przechodził kupno autka , napewno wiecej szczegółów zauwarzycie itd itp , okres zimowy to ciezki okres do kupowania autka idzie dużo zamaskować , po 1 duzo czasu sobie zarezerwuj i nie napalaj sie na 1 sztuke którą zobaczysz , to jak z kobieta , najpierw trzeba dobrze ,,,, itd
-
[quote="wiesiek3d"]Mam Fabię od lipca 2000 roku tzn od początku i teraz po prawie 7 i pół roku stwierdzam ,TO auto jest do d**y cały czas coś nawala ,myślałem że tylko moje ale okazuje się że nie - wystarczy czytać Nasze FORUM.
Mojemu kuzynowi Lanos nie nawalił przez ten czas ani razu, a kumplowi Punto jeździ jak lala tylko moja FABIA napierdala.
A teraz to kupię po raz kolejny JAPOŃCA i będzie spokój a nie tulejka ,łącznik i itp.POLECAM WSZYSTKIM SKODĘ FABIA I ŻYCZĘ POWODZENIA W NAPRAWACH I ZDROWIA DO TEGO AUTA W NOWYM ROKU.
Ja mam już dosyć !!![/quote]
Jak zakładasz nowy temat to nie kopiuj powyższego tekstu w inne tematy bo zrobi się zaraz bałagan bo część odpowiedzi będzie[b] TU[/b], część gdzie indziej, skoro się rozmowa rozkręciła tutaj, tamten pojedynczy post do którego nie ma żadnej odpowiedzi w dziale garaż usuwam.
-
A ja powiem ja zwylke to samo.
W dzisiejszej dobie unifikacji, cięcia kosztów, redukcji zatrudnienia, wspołnych fabryk i podzespołów itd, itp. wszystkie auta są robione podobnie i byle jak. Może nie byle jak ale nie tak jak dawniej. I zachwalane marki to już też nie to co dawniej. Znam osobiście Corollę, markę która uchodzi za bezawaryną, która ma w zwyczaju częśćiej stać w seriwsie niż w garażu. Wszystko zależy od egzemplarza, na co niestety nie mamy wpływu. Jedne fabki jeżdżą i serwis widzą tylko na zmianę oleju a inne niePo prostu miałeś pecha. Współczuję...
-
[url=http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf]Szczęśliwego Nowego Roku 2008[/url]
-
Na nowy Rok 2008
[b]128,30[/b]
-
lampy tył lexy okazja :
http://moto.allegro.pl/item293000801_lampy_lexus_skoda_fabia_jak_nowe_tanio_.html<!-- m -->
-
może to nie mycie ale szybki światła i tablice przetarłem
ale za to filt przeciwpyłkowy wyczyściłem ( poodkurzałem ) ale różnica - polecam
przyda sie na zimowe mrozy - przedniej szyby
-
no mój bicz na laseczki umyty i otabliczkowany już na klubowych ramkach RLKP.A teraz pije zdróweczko :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="MŁODY"]lampy tył lexy okazja :
http://moto.allegro.pl/item293000801_lampy_lexus_skoda_fabia_jak_nowe_tanio_.html<!-- m -->[/quote]
Jakbyś trafił jakieś ładne tylko do kombi to daj znać, bo póki co to poza HBM w kielcach nikt nie ma rozsądnej ceny, a te z HBM-u mi się nie za bardzo podobają.
-
Niebieska fabka umyta :super: , aż koloru nabrała <!-- s:) --> .
-
oki ale to w temacie o lampach juz bedzie <!-- s -->
-
Wszystko zależy od tego czy będziesz potrzebę używania tego.
-
Jeśli chcesz koniecznie nawigację, to nie wiem czy dobrym pomysłem jest akurat, ta w telefonie, napewno nie jest ona najlepsza z uwagi na niwielki wyświetlacz, jest to podstawowa wada w telefonie tym jak i innym przez co utrudnione jest korzystanie z niego podczas jazdy. Ja przynajmniej jeśli bym się decydował to na typowo samochodowy zestaw i przede wszystkim z dobrym dostępem do map.
-
Jeśli będziesz tego używał na krótkich odcinkach to bierz.
-
A dziś zielona zrobiła się czysta :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
hejka FCP prosba do Zygusa lub Mirka itd
zmiencie mój nr telefonu wszedzie gdzie trzeba obecny to 668 95 02 80
niestety zwolnili mnie z pracy i nie mam nastroju szukac tych wszystkich postówmoże bede miał gażety z swojej fabki do sprzedania
-
Nie przejmuj sie teraz jest dużo roboty ,tylko trzeba chcieć,to zawsze coś znajdziesz <!-- s -->
-
Przykra sprawa. Bedzie dobrze, musi <!-- s:) -->
-
teraz to pracownik jest panem a nie pracodawca!!! cos o tym wiem bo zatrudniam kilka osob..... Wiec glowa do gory Jestesmy z toba! <!-- s -->
-
[b]Młody[/b] przykro, mi choć wiem, że to Ci nie pomoże. Jesteś dobry w tym co robisz, trafi [b]Ci[/b] się napewno coś lepszego.