Archiwum
-
tu mam jeszcze jedną z niemiec http://www.skodacommunity.de/<!-- m -->
-
Musze sei pochwalic, w niedziele bylem w okolicach zakopanego, dokladnie w bukowinie. Zima duzo sniegu, i piekne podjazdy i zjazdy zasniezone. Kto mial i gdzie tylko mogl to zakladal lancuchy. Ja niestety nie posiadam, a mimo to moja fabka poradzila sobie ze wszytskimi wzniesieniami. Zadnych problemow przy podjazdach. Nawet wyminolem jednego kolesia na lancuchach, wygrzebujacego autko z zaspy Niektorzy turysci sie dziwnie patrzyli ze jade bez lanuchow, ale dalem rade. Mocne i zwinne autko <!-- s:P -->
-
ja to wogole mieszkam w gorzystej okolicy i jeszcze nigdy nie zdarzylo sie zedym gdzie nie wyjechal, a sniegu nam nie brakuje, wczesniej jezdzilem CC i tez dawal rade ale w fabii jest nieporownywalny komfort The Best Afftko <!-- s:) -->
-
A skad jestes, bo w profilu nie widac
-
ja z Lanckorony 35 km od Krakoffa u nas warunki jak na rajdzie Szwecji <!-- s:) -->
-
mam pytanko moze to nie to miejsce ale zapytam: Spotykacie sie gdzies w Krakowie w sob/niedz jak tak to kiedy i gdzie bo chetnie dolacze <!-- s:) --> pozdr
-
zygus to masz fajnie bo ja jak probowalem w walentynki podjechac w wisle do hotelu Golebiewski to w polowie stanalem i modlilem sie zeby mi autko niezjechalo ale z mala pomoca brata dalem rade <!-- s:D -->
-
No trzeba uwazac zeby sie nie zatrzymac, bo wtdey to juz lipa straszna, ale dopoki jechalem to bylo spoko
-
[quote="manii"]mam pytanko moze to nie to miejsce ale zapytam: Spotykacie sie gdzies w Krakowie w sob/niedz jak tak to kiedy i gdzie bo chetnie dolacze <!-- s:) --> pozdr[/quote]
tutaj rozpoczalem watek na ten temat, ale malo nas troche z FCP
[url]http://fcp.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=350[/url]
Teraz planujemy zlocik poludniowcow w czestochowie, pisalbys sie?? powinna byc wieksza liczba autek, poczytaj w ZLOTY -
bardzo chetnie oby tylko nie wypadly mi wtedy studia ale jestem jaknajbardziej za
-
siemka jakby ktos chcial to mam programik ETOS.
jakby ktos nie wiedzial to jest on stosowany w serwisach i posiada wykaz wszystkich czesci stosowanych w SKODZIE VW SEACIE AUDI wraz z rysunkami tych czesci. wiec jak co to walic do mnie na gg 1854165
-
Shit! :? Napoczatku sie smialem ale jak zobaczylem ognisko to juz przestalem.. W sumie to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac :shock: :shock:
-
ale co sie dziwicie, dopuki masz zamiar kupić samochód to skaczą przy tobie jak ... kiedy wyjeżdżasz za brame, kłada na ciebie lache. :evil: :evil: <!-- s:evil: -->
-
[quote="kola"]:o Straszna lipa
Pewnie auto z lawety spadło...[/quote]
Nie wiem gdzie kolega widzi tą lawetę
-
Szanowni klubowicze wpisywac sie kto jeszcze nei podal wersji wyposazenia i rodzaju silnika. Narazie udalo mi sie skompletowac 11 klubowiczow.
Najlepiej gdyby formulak byla taka:Hatchback 1.2 HT[color=red]P[/color] 12V Classic RUN
-
niebardzo pamietam czy coś takiego wypełnialem , ale wydaje mi sie ze tak. Masz moją wersje czy jest taka hu*** ze nie zawracasz sobie nią głowy :?: <!-- s:?: -->
-
Brakuje wpisow od:
Pinek
Piotrek
Adas
Fabianek14
Pablaris
Zydol
Hildek
The ghost
Kaczor
Pawel K
PerzykT
Mlody
Drad
Wolfmk
SiemionA wiec wpisywac sie panowie
-
U chlopakow na forum OCP znalazlem [url=http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/index.php]link do kamer[/url] na terenie kraju..sa odswiezane co kilka minut
-
[quote="TomekL"]RS i wszystko jasne <!-- s:D -->[/quote]
moze odwiedzisz nas na zlocie :twisted: ?? w dniach 30 kwietnia - 2 maj ...szczewgolnie 1ego jest Rajd Grudziadzki organizowany przez Automobilklub torunski, PZMot oraz FCP z pucharami i nagrodami wiecej w dziale Zloty