Archiwum
-
Ładna gra Niemiec, Klinsman zrobił wkońcu z nich drużyne która gra ładnie dla oka z pomysłem... Ja czekam co pokażą Włochy <!-- s:) -->
-
[quote="Łukasz"]Ładna gra Niemiec, Klinsman zrobił wkońcu z nich drużyne która gra ładnie dla oka z pomysłem... Ja czekam co pokażą Włochy <!-- s:) -->[/quote]
Bardzo nudny mecz i honor gebelsów uratowoł zaś HANYS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Janas kaj ty qrwa mosz oczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Szczerze mnie też mecz nie za bardzo się podobał :looka: Więcej razy przy piłce była Argentyna i starali sie jak mogli zresztą Niemcy pokazali że wcale nie sa tacy dobrzy jak się chwalą :] i mam nadzieje że ich pewność siebie okaże się zgubna w następnym meczu lub nawet w finele /o ile dojdą/ <!-- s:D -->
Czekam na mecz Włochów - oby oni pokazali jak się gra :padam: :]
-
Nie powiedziałem że był nazajebistym tepie, powiedziałęm tylko że Niemcy grali z pomysłem, nie wnikam kto strzelił gola. U nas strzela obrońca... pozatym naszą reprezentację zostawmy w spokoju... Janas mógł równie dobrze chcieć sobie powołać Ronaldo... Przestańmy doszukiwać sie polskości w Podolskim czy Klose... grają w Niemczech, więc poszukajmy takich ludzi jak Jeleń itp. w polskiej lidze.
-
Ehh szkoda argentyny, bo ma naprawde niezla druzyne. Brawo dla klinsmanna, bo naprawde odwalil kawal dobrej roboty.
Naszczescie Wlosi mnie nie zawiedli, i mam nadzieje ze w polfinale rozniosa niemcow :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
[quote="Zygus"]....Naszczescie Wlosi mnie nie zawiedli, i mam nadzieje ze w polfinale rozniosa niemcow :rotfl: <!-- s:rotfl: -->[/quote]
Też mam taką nadzieję :hyhy:
-
[quote="Zygus"].... mam nadzieje ze w polfinale rozniosa niemcow :rotfl: <!-- s:rotfl: -->[/quote]
ja mam nadzieje ze Wlosi nie poplacza sie tak samo jak Argentynczycy i nie skocza z lapami do Niemcow jak beda jechac do domu po tym polfinale
-
Niemcom pomagaja sciany, jak to zawsze bywa.
Na kazdych MŚ gospodarz ma wieksze przywileje :hyhy: <!-- s:hyhy: --> -
Pewnie jest nie zła korupcja więc wiadomo że Niemcy musieli przejścv dalej :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Fakt Niemcom pomogą "ściany", więc troche sie obawiam o Włochów... pożyjemy zobaczymy <!-- s:) -->
No i Portugalia przeszła... ja wogóle nie wiem ten bramkarz jest jakiś nienormalny jak dla mnie Bóg ... super mecz... ale może sie nie znam...
-
Brasil -moje faworyty jadom do dom ,dobrze że chociaż angole w dupa <!-- s:) --> dostały
-
Wsumie nie wiem co leprze Brazylia czy Francja dla mnie było to obojętne...
-
Cholera szkoda mi brazyli, ale zagrali tak slabo jak nigdy.
Moi Wlosi naszczescie sa dalej w grze, i mam nadzieje ze utra nosa niemcom <!-- s:D --> -
gdzie ta Brasilia :zdegustowany: i na co teraz bede patrzył :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
Niespodziewałem się zwycięstwa francji, no, ale widać tak miało być, czekam na następny meczyk <!-- s:) -->
-
No i landiej byc nie moglo .. w polfinale graja moje 2 druzyny .. Niemcy i Francja .. Jednak Brazyllijczycy nie zrewanzowali sie za 98 rok .. cieniasy :rotfl: teraz czekam na final Niemcy - Francja .. a o 3 miejsce niech gra sobie Portugalia z Wlochami .. oczywiscie Niemcy zostana w koncu mistrzami :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Fianł będzie Portugalia - Włochy <!-- s:D --> a niech Niemcy i Francuzi sobie grają o 3 miejsce...
-
a jo ino qrna powiem tyle że u mie bydzie impra w finałek ,oj sie bydzie lało :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Może spodoba się Wam taki pomysł żeby podawać adresy autozłomów na których są rozbite Fabie. Przy tak wysokich cenach nowych części jest to jakiś ratunek. Co Wy na to ??
-
dobry pomysl, zawsze kazdy bedzie mogl cos znalezc dla siebie, w miare potrzeb,
tylko napisz jeszcze gdzie ta fabia jest