Archiwum
-
ciekawy artykuł, ale taki trochę chyba przerysowany, jak to w gazetach bywa <!-- s:D -->
-
Kiedyś kupowałem "MOTOR" tam był artykuł o złodziejach <!-- s:) -->
-
[quote="Zygus"]ciekawy artykuł, ale taki trochę chyba przerysowany, jak to w gazetach bywa <!-- s:D -->[/quote]
Też mi się tak zdaje -
Dla tych co lubią kawę ....Fakty i Mity.
http://portalwiedzy.onet.pl/4868,11123,1501233,1,czasopisma.html<!-- m --> -
ciekawi mnie sprawa rejestracji "anglika" w polsce widziałem dużo ogłoszeń sprzedarzy np. Octavi właśnie w angielskiej wersji za dobre pieniądze tylko czy da sie go zarejestrować szukałem trochę w necie na ten temat ale ile ludzi tyle opini co wy na to ?
-
no ... teraz już wszystko jasne, czyli można 6 - 8 filizanek na dzien :hurra: <!-- s:hurra: --> ( bez mleka oczywiście )
pozdrawiam kawoszy
-
Jakie macie doświadczenie z nawigacją samochodową (GPS). Zamierzam kupić w najbliższym czasie i kompletnie nie mam pojęcia jaką kupić! Oczywiście, tanio i dobrze <!-- s:) -->
-
[b]jaceq[/b], przeczytaj od poczatku ten temacik..
Obecnie z urzadzenia GPS moze korzystac kilka urzadzen - telefon, palmtop lub nawigacja samochodowa. A Ty o jakim urzadzeniu myslisz ?
Kazdy moze wybrac cos dla siebie, kazde urzadzenie ma swoje plusy i minusy..
Dodatkowo dochodzi wybor odpowiedniego dla siebie oprogramowania. Temat rzeka..
Jesli chcesz dokladniejszych wskazowek to okresl swoje preferencje - jak czesto bedziesz uzywal, za jaka kwote chcialbys kupic itp.. -
a ja jak wygram dzisiejsza wygrana to zlece wplacic do róznych bankow kaske na rózne konta i dalej bede jeździł swoją skodzinką , i spokojnie bedę chodzil dalej do pracy , bo jakby sie rodzina dowiedziala to by sie opkazalo że coś za malo wygralem by wszystkich uszczęsliwić , taki samolub jestem :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
znalezione w sieci i troche uaktualnione
http://www.basia.ota.pl/prawa.html<!-- m -->
ale warte przeczytania -
:przestraszony: A najgorsze jest to że wszystko co tu napisane to prawda <!-- s:D -->
-
4 47zł Troche w dół poszła bo była po 4 76 <!-- s;) -->
-
Octavie Scout Lub VW Tuareq To tak na tereny <!-- s:P -->
Na codzien To Mazde RX-8 Lub Lancerka Ewentulanie Audi R8 -
Kraków, Neste
4,43zł za PB95
Wczoraj tankując za 100zł nalałem benzynki za 100,03zł. Wprawdzie zysk niewielki ale jaka przyjemność <!-- s;) --> -
BP
PB95-4.55 zł/litr :zalamany: <!-- s:zalamany: -->Dalej drożyzna
-
umyta i :sprzata: <!-- s:sprzata: -->
-
e tam, ja też umyłem zanim nad morze wyruszyłem i objechałem 1670km a Ona nadal wygląda dobrze <!-- s:) -->[/quote]
Ja objechałem 1200 i no znaczka nie było widać..A jak ostatnio objechałem 400km To aż się lakier zarysował po tej podróży i cała w błocie jak się otwierało drzwi to ręka już brudna
Fabia lekko umyta A bardziej opłukana żeby się tak nie brudzić wsiadając -
[quote] e tam, ja też umyłem zanim nad morze wyruszyłem i objechałem 1670km a Ona nadal wygląda dobrze <!-- s:) -->[/quote]
Ja objechałem 1200 i no znaczka nie było widać..A jak ostatnio objechałem 400km To aż się lakier zarysował po tej podróży i cała w błocie jak się otwierało drzwi to ręka już brudna
Fabia lekko umyta A bardziej opłukana żeby się tak nie brudzić wsiadając -
U mnie 4.25, nie na żadnym NEste tylko na "normalnej" stacji :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Neste jest jak najbardziej normalne tyle, że bez obsługowa Nie ma ani kompresora, ani myjki do szyb, myjni, no i nic na niej nie kupimy prócz wachy. Ale oprócz tego jest to pełnowartościowa "benzynodajnia" <!-- s;) -->