Archiwum
-
[quote="Bartek1112"]Nie no ludzie szkola to jest temat taboo o tym sie nierozmawia :-D[/quote]
Poniekąd racja
-
ja myslalam ze mam jeden egzamin wczoraj jade na uczelnie prawie przygotowana a tu niespdzianka nie jeden tylko 2 naszczescie zdalam jeden oczywiscie dzieki Zygusiowi bo podyktowal mi odpowiedzi przez telefon i w ten sposob brakuje mi jednego wpisu i koniec
-
[quote="basiula"]ja myslalam ze mam jeden egzamin wczoraj jade na uczelnie prawie przygotowana a tu niespdzianka nie jeden tylko 2 naszczescie zdalam jeden oczywiscie dzieki Zygusiowi bo podyktowal mi odpowiedzi przez telefon i w ten sposob brakuje mi jednego wpisu i koniec :-D[/quote]
[b]Basiulka [/b]gratuluje :mrgreen: trzeba będzie to oblać /ale to już w innym temacie /
Ahhh widać jakiego masz wspaniałego faceta
-
[quote="Loni"][b]Basiulka [/b]gratuluje :mrgreen: trzeba będzie to oblać /ale to już w innym temacie /
Ahhh widać jakiego masz wspaniałego faceta [/quote]
Loni bo wszyscy faceci są spoko.
-
[quote="WRC"]Loni bo wszyscy faceci są spoko.[/quote]
Bez nich świat nie byłby taki sam
-
[quote="MirekS"][quote="WRC"]Loni bo wszyscy faceci są spoko.[/quote]
Bez nich świat nie byłby taki sam [/quote]
No już dobrze wspaniali faceci :oops: przyznaje Wam rację /chociaż na ten temat można by było pisać i pisać... :mrgreen: /
-
A MY FACECI CHĘTNIE O TYM POCZYTAMY. PRAWDA KOLEDZY??????
-
zgadzam sie z przedmowca:)
-
Panowie to temat o sesjach a nie o nas
-
Właśnie Wojtek ma rację, więc załóżmy nowy temat o NAS
-
Ale z Was :mrgreen:
-
Nie jestem mono na topie ale ostatnio oglądałem Osaczony z B Wilisem, a moja Aneczka kupiła se Dirty Dincing i tera ma na mnie cały czas chrapke jak ino obejży styknie że kawałek .Moi drodzy kupcie swoim paniom taki filmik abo podobny-nie pożałujecie
-
O wspaniałości to może i tak ale co do skromność to chyba obce pojęcie -cio Adasiu?
-
[quote="WRC"]Nie jestem mono na topie ale ostatnio oglądałem Osaczony z B Wilisem, a moja Aneczka kupiła se Dirty Dincing i tera ma na mnie cały czas chrapke jak ino obejży styknie że kawałek .Moi drodzy kupcie swoim paniom taki filmik abo podobny-nie pożałujecie[/quote]
[b]WRC[/b] a jaka rada co do zakupu swoim panom :mrgreen: żeby nie pożałować?
-
[quote="Loni"][quote="WRC"]Nie jestem mono na topie ale ostatnio oglądałem Osaczony z B Wilisem, a moja Aneczka kupiła se Dirty Dincing i tera ma na mnie cały czas chrapke jak ino obejży styknie że kawałek .Moi drodzy kupcie swoim paniom taki filmik abo podobny-nie pożałujecie[/quote]
[b]WRC[/b] a jaka rada co do zakupu swoim panom :mrgreen: żeby nie pożałować? [/quote]
Za szybcy za wściekli
-
[quote="MirekS"][quote="DAX"][b]AŻ MI WSTYD ZA PÓŁNOC NASZEGO KRAJU..
:twisted: [/b][/quote]Ja bym się dopatrywał przyczyny w tym, że tam jest dużo terenów popiegierowskich gdzie nie ma rozwiniętych sieci internetowych i niestety ludzie są biedniejsi bo i z pracą kiepsko.[/quote]
JA TO TŁUMACZĘ TROCHĘ INACZEJ. POLUDNIE MA BLIŻEJ DO KRAJU W KTÓRYM PRODUKUJE SIĘ SKODY DLATEGO U WAS ICH MNOGO. PÓŁNOC CIĄGNIE NA ZACHÓD WIĘC U NAS WIĘCEJ AUDI, BMW, MERCEDESÓW, PORSCHE ITD NO I OCZYWIŚCIE ZŁODZIEJI AUT....
DOBRZE TO SOBIE ZMONTOWAŁEM. CO?
HA HA HA... -
moim zdaniem to jest tez wina w zroznicowaniu zasiedlenia .. na slasku i w malopolsce jest kilka miast skupionych blisko siebie ..
-
Tak czy siak [b]POŁUDNIE GÓRĄ [/b]8)
-
[quote="Loni"]Tak czy siak [b]POŁUDNIE GÓRĄ [/b]8) [/quote]
tak jest [b]Loni[/b] zgadzam się z Tobą w 100%
-
[quote="Loni"]Tak czy siak [b]POŁUDNIE GÓRĄ [/b]8) [/quote]
ale najlepszy zlot jest na polnocy