Archiwum
-
[quote="Zygus"][quote="MirekS"]Hahaha fajne :mrgreen: , juz się dodałem ale nie zasłoniłem Łukasza ciekawe dlaczego? Za to dymek zrobił się o wiele grubszy i czień ma mocniejszy.[/quote]
Jak to dlaczego, nie wiesz
Admini maja pierwszenstwo :twisted:[/quote]Panie ADMIN, przykro mi ale już jesteś zasłonięty przeze ze mnie :mrgreen:
-
[quote="MirekS"]Panie ADMIN, przykro mi ale już jesteś zasłonięty przeze ze mnie :mrgreen:[/quote]
Udalo mi sie troche przesunac ten znacznik i kawalek "mnie" wystaje :mrgreen:
-
Post mirka o najstarszej fabii mnie zainspirowal do przeprowadzenia spisu narodowego w klubie :mrgreen:
Zobaczymy czy mirek sie nie mylil i czy rzeczywiscie ma najstarsza fabie w klubie.
Narazie tylko rocznikowo, jesli z roku 2000 bedzi epare fabii, to zrobie kolejna ankiete miesiacami i wtedy jednoglosnie wybierzemy klubowego "staruszka" -
[quote="Adaś"]29.IV.2001r. <!-- s:P -->
Jedna ze starszych od nowości w moich rękach[/quote]Jak narazie prowadzisz w ankiecie :mrgreen:
-
14.11.2000 roku, zobaczymy czy ktoś mnie przebije , jeśli nie to zostaję klubowym emerytem :mrgreen: , no i z tego tytułu należą mi się dodatkowe przywileje ma się rozumieć :mrgreen: .
-
[quote="MirekS"] .... jeśli nie to zostaję klubowym emerytem :mrgreen: , no i z tego tytułu należą mi się dodatkowe przywileje ma się rozumieć :mrgreen: .[/quote]
spoko Mirus .. dostaniesz znizke na MZK w Krakowie na 50%
-
moja jest młodziutka bo w nowej budzie tzn po liftingu
niestety jednak jedna z 1 egzemplarzy bo 2004r.dlatego mojego profilu chyba nie trzeba zmieniać MŁODY
-
Moja fabcia do nowych nie należy koniec roku 2002
-
[quote="Loni"]Moja fabcia do nowych nie należy koniec roku 2002 [/quote]
To tak samo jak moja -
2001
-
no to moja - hmm, wszystko wskazuje ze od 10.2005 stala sobie na ekspozycji w salonie, a w moje rece trafila w zeszlym tygodniu...dokladnie 16.01.2006
-
Moja z IV.2004 a u mnie od I.2005
-
Moja z lipca 2001. U mnie od 3 miesięcy.
-
Wyprodukowana chyba sierpień 2004, kupiona styczeń 2005
-
No to znowu ja
Wczoraj byłem na filmie [b]Dowód (Proof)[/b]Gdzie kończy się geniusz matematyka a zaczyna jego szaleństwo?
Ta cienka granica została przekroczona przez wybitnego matematyka (Anthony Hopkins), który ostatnie lata swojego życia spędził zamknięty w swoim, oderwanym od rzeczywistości świecie, pod staranną opieką swojej córki(Gwineth Paltrow). Córki, która po ojcu odziedziczyła nie tylko zdolności matematyczne...Film jest próbą naśladowania [b]Pięknego umysłu[/b] jednak pozostaje daleko w tyle za pierwowzorem.
Można obejrzeć, niekoniecznie w kinie.
-
Ja mam od kwietnia 2003
-
w piatek bylem na [b]"tylko mnie kochaj" [/b] generalnie film jest do ogladniecia i polecam. Teksty jakie zapodaje mala dziweczynka o imieniu Michalina sa git!!! :-D[/b]
-
[quote="Pinek"]w piatek bylem na [b]"tylko mnie kochaj" [/b] generalnie film jest do ogladniecia i polecam. Teksty jakie zapodaje mala dziweczynka o imieniu Michalina sa git!!! :-D[/b][/quote]
Ja też byłam na tym filmie i chociaż jego fabuła ujdzie to ta dziewczynka jest rewelka :mrgreen:
-
[quote="annetka"]A moja i Loni fabka prawdopodobnie zeszły w tym samym czasie z linii produkcyjnej <!-- s:) --> siostrzyczki (listopad 2002 )[/quote]
To prawda :mrgreen: /poniekąd blizniaczki /
-
[quote="abenek"]Pozwoliłem się dodać do mapki, niestety nie ma mojej miejscowości, więc wpisałem oddalony odemnie o 9 km Miechów.W końcu mieszkam w jego okolicy :-D[/quote]
Pelplina tez nie ma na tej mapce więć zaznaczyłem Starogard. Leży 15km od Pelplina. Tam się urodziłem i dorastałem.