Archiwum
-
No dzięki [b]Oskarus[/b].
A to opiekuńczy brat:
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1616fddea3695f17][img]http://images26.fotosik.pl/235/1616fddea3695f17m.jpg[/img][/url] -
Znów elektronika tak..Niby jestem w niej dosc dobry ale nie chicalbym wtopić z ta moją wiedza hehe..Chce kupić kamerke Nowa z twardym dyskiem do 1600zł
Bo tamta Moja sony Digital 8 to juz na smietnik :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
No i porozglądałem sie po sklepach w Częstochowie katowicach itp. i Natrafiłem na 2 kamerki które zwróciły moją uwage..
PANASONIC SDR-H40
Sony DCR-SR35E
I teraz pytanie ktora lepsza? Sony czytając opinie użytkowników jest do Bani i Gorzej sie nie dało wybrac..Wiec postanowiłem na Panasonica i Jutro zdajsie Go kupie Bo ostatnia sztuka..Tylko Czy to dobry wybór? Jakos nie spejcalnie siedze w temacie kamer wiec nie zbyt sie orientuje..Pozdrawiam
-
Shell - Kraków Wielicka ON 4,85 zł/l :niewierze: MASAKRA - rękami i nogami popieram strajki przewoźników i sam się do nich przyłączę jak trza będzie.
-
O ranyyyyy ... ale Mati już jest duuuuży... jak ten czas leci śliczny z niego facet rośnie :rotfl: a Dominiczka jest przecudna widać braciszek dumny ze swojej siostrzyczki :] Gratuluje [b]Miruś [/b]tak wspaniałej rodzinki :super: :super: :super: buziaczki dla [b]Doci[/b] no i dużo zdrówka dla dziewczynek :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Dzięki [b]Loneczko[/b] :padam: , [b]Mati[/b] troszku podrósł i zmężniał od tego czasu jak go widziałaś ostatnio, ma już nawet dziewczynę w żłobku :hyhy: , a najlepsze, że od września idzie do tego samego przedszkola co ona. Ale te dzieciaki szybko rosną <!-- s:) --> .
-
NesteA24, PB-95:
Gdynia ul. Hutnicza: 4,53 ; przy zapłacie kartą - 5gr.
Gdańsk, Elbląska (przy wyjeździe): 4,47 (cena z niedzieli wieczór, nie wiem jak dzisiaj); karta j.w. -
racja racja, rośnie prezes jak na drożdzach <!-- s:D -->
-
nie siedzę w temacie, ale sony zawsze miało dobrą optykę, więc dziwne że tak jadą po tej kamerce.
-
Kupiłem Dzis tego Panasonica..Mam 3 dni na wyprubowanie..Wiec Czas go posprawdzac..Ogulnie spoko jest.. :] <!-- s:] -->
-
[quote="vanhouse"]Od czego? Miałeś uraz głowy ?[/quote]
Uderzylem glowa o boczny slupek przy dachowaniu, poduszki z foteli nie wystrzelily...
[quote="wasyl"]. Najgorsze ze naprawdę nikt nie zapamietal nawet marki ani koloru auta tego sprawcy skur.....syna?[/quote]
Kolor i marka znan, niestety blachy nie Misiaki mowia, ze jedyna opcj na zlapanie typa, to ze przyjdzie na komende zglosic ze mu ukradli auto... Are narazie cisza... wiec pewnie go juz nie znajda... <!-- s:| -->
-
Jeżeli By ktoś chicał kupić kamere z Twardzielem w dobrym przedziale cenowym TO polecam PANASONIC SDR-H40
Akumulatorek trzyma okolo 2h Ma rozne funkcje nagrywania Typu LP SP XP..
Dobra W Dobrym oswietleniu..Niestety w Ciemnych warunkach nie radzi sobie dobrze..W trybie Nocnym Wszsytko widac ale Ruch czlowieka jest spowolniony jak choelrka Ale kto sie bawi kamerką w nocy? Ogulnie mały fajny sprzecik..W porównaniu do Mojej poprzedniej Kamerki To niezla jest o 50% <!-- s:) --> -
wiadomo jak już ktoś chce kręcić nocą to lampa musi być.
-
No ja w tej mojej porzeprzedniej mialem..Ale malo robilem cos w nocy..Duzo ludzi twierdzi ze dobrze ze nowe kamery nie mają tych lamp..Ciekawe czemu przecierz Ta fukcja nocna w kamerze jest Do Bani..Przynam fakt ze w Mojej starej sonówce opcja Nocna bez lampy była bardzo dobra i podczerwien byla idealna..Nie miala kolorów na podczerwieni ale plynnie i Wporzadku..
-
Krótko mówiąc - masakra.
-
Powiedzcie mi co wam sie nie podoba w nowej fabii? bo moim zdaniem jest naprawde konkretnie zrobiona i mi sie bardzo podoba. pierwsze fabki tez mi sie podobaly ale ta druga jest stworzona dla mnie <!-- s;) -->
-
nie jeździłem nową więc za wiele nie mogę powiedzieć, ale ja mam jedynie zastrzeżenie do wyglądu zewnętrznego <!-- s:D -->
Wymiary wiele się nie zmieniły, a wygląda na bardzo wąską i wysoką. -
[quote="Zygus"] ale ja mam jedynie zastrzeżenie do wyglądu zewnętrznego [/quote]
Ja też , jakoś mi nie leży. Natomiast wnetrze mi sie podoba. A co do reszty to teoretycznie powinna być lepsza od "jedynki", bardziej dopracowana ,lepiej wykonana i bez wad wieku dzieciecego. Ale to wykaże codzienna eksploatacja. <!-- s;) --> -
Autko za wysoko zawieszone w stosunku do jego szerokości - to główna wada.
-
Panowie, jest taka sprawa.
Renault Clio o wartości ~~5000zł chciałbym jak najtaniej przekazać członkowi bliskiej rodziny (dziadek). Jak załatwić całą operację, żeby nie płacić podatków? Czy aktem darowizny (trzeba go pisać/podpisać u notariusza?)?
Proszę, doradźcie coś.