Archiwum
-
Dziekuje - w sobote jedziemy ogladac te auta. Opisze swoje "odczucia" na ich temat.
Za wszelkie rady dziekuje ;D naprawde pomogly mi troszke "otrzezwiec" po obejrzeniu tych ofert ;D -
Zdecydowanie ogłoszenie nr2 <!-- s;) -->
samo to że w 1 ogloszeniu jest 1,2HTP to juz jest przerażające za mały motor i dość awaryjny ...
Jak inni juz mówili o LPG ważna rzecz jeżeli juz jest to bdb..
Co prawda 2004 (po lifcie) ładniejsza ale czy lepsza ...pOzdrawiaam
-
tankujesz kiedy chcesz, bo kasujesz przebieg km dziennych przy tankowaniu. ile zrobisz km tyle paliwa zatankujesz i masz srednia <!-- s:) -->
-
Czy ktoś zauważył że o [b]12.45 [/b]nadeszła [b]wiosna[/b] od tego czasu w [b]Bytomiu[/b] dwa razy była zamieć śnieżna,a jak z tą wiosną u Was nadeszła ?
-
no u mnie tez śniegu nawaliło, wczoraj jeszcze można było się pobawić bo drogi były białe <!-- s:D -->
-
No to ja pierdykne zaraz - to przeciez niemozliwe, zeby mi fabia palila 7.41 :looka: <!-- s:looka: -->
Cos tu jest nie tak... -
[quote="SkodaCombi"]
samo to że w 1 ogloszeniu jest 1,2HTP to juz jest przerażające za mały motor i dość awaryjny ...
[/quote]kto Ci nagadał albo gdzie to czytałeć ze 1,2 jest awaryjny - [u]głupoty [/u]
-
[b]wolfmk[/b], Jeśli w mieście to możliwe.Też otarłem się o tą wartość.To że mamy silniki o małej pojemności nie oznacza że nasze auta będą palić w mieście 5 litrów.Do tego dolicz prawdopodobnie "ciężką" nogę i to że może w aucie jest więcej niż jedna osoba.
-
Wszystko rozumiem procz tej "prawdopodobnej" ciezkiej nogi - sugerujesz cos ? <!-- s:D -->
Jezdze naprawde ekonomicznie (wskazowka rzadko widzi 3 tys. obr.), ale przypuszczam ze krotkie dystansy i zima pozwala sie cieszyc cyfra 7 z przodu. Mam tez pewne spore obiekcje odnosnie wyliczania sredniego spalania, ale to juz inna sprawa. -
[b]SkodaCombi[/b], 1.2 to dobry silnik polecam.
-
a u mnie jest prawdziwa wiosna, w ciągu dnia świeciło słońce i było tak ciepło, że wyjełam z szafy wiosenną kurteczkę <!-- s:D -->
-
[b]skorpionek1982[/b], To masz fajnie ale to słoneczko to dziś i u mnie świeci,ale z tą kurteczką to poczekaj jeszcze w kwietniu może spaść śnieg <!-- s:( --> wiem co mówię ups.... piszę
-
W wawie słoneczko... i topienie "Marzena" Z klubem skodovka wyszło jak trzeba. Troszke tylko wiało. :] <!-- s:] -->
-
A ja byłem w Zakopcu i tam jest środek zimy jak na razie <!-- s:D -->
-
Co sadzicie o instalce gazu: Elpigaz Nikolaus?
Ogloszenie 1 odpadlo - za duzo do wymiany i byl bity. :chytry: <!-- s:chytry: -->
I ta druga to 1.4 MPI.
Powiedzcie tez o ile "na oko" jest wiekszy bagaznik w kombi a hachbacku?
-
Witam..
Czy ma ktoś moze nakładki (naklejki) chromowane na klamki wewnętrzne ?
Jeżeli tak to prosze o opinie .. Jak sie trzymają i czy robi to jakis efekt ..Pozdrawiaam
http://allegro.pl/item583889990_klamki_super_chrom_skoda_fabia_i_4sztuki.html<!-- m -->
-
[b]SkodaCombi[/b], Naklejka jak to naklejka po czasie zejdzie a na początku odklei się róg <!-- s:/ --> Najlepiej chromowane może na początek na przód,są niezniszczalne.
-
tylko są problemyy żeby sie dostać do tego ?
słyszałem ze obiCie drzwi trzeba sciągac i takie pierdoły <!-- s:) --> -
[b]SkodaCombi[/b], Ale za to jaki efekt a rozbiórka drzwi jest łatwa w końcu to nie Mercedes z milionem guzików tylko proste auto.Nie idź na łatwiznę.Oglądałem tą aukcje i już samo zdjęcie nie budzi zaufania,zamazane i jakieś takie......... :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
[b]vanhouse[/b], Zrób zdjęcie tego oklejenia i pokaż bo to na aukcji jakieś niewyraźne.