Archiwum
- 

[quote="Bartek1112"]Nie no ludzie szkola to jest temat taboo o tym sie nierozmawia :-D[/quote] Poniekąd racja  
- 

ja myslalam ze mam jeden egzamin wczoraj jade na uczelnie prawie przygotowana a tu niespdzianka nie jeden tylko 2 naszczescie zdalam jeden oczywiscie dzieki Zygusiowi bo podyktowal mi odpowiedzi przez telefon i w ten sposob brakuje mi jednego wpisu i koniec      
- 

[quote="basiula"]ja myslalam ze mam jeden egzamin wczoraj jade na uczelnie prawie przygotowana a tu niespdzianka nie jeden tylko 2 naszczescie zdalam jeden oczywiscie dzieki Zygusiowi bo podyktowal mi odpowiedzi przez telefon i w ten sposob brakuje mi jednego wpisu i koniec    :-D[/quote] :-D[/quote][b]Basiulka [/b]gratuluje :mrgreen: trzeba będzie to oblać /ale to już w innym temacie  / /Ahhh  widać jakiego masz wspaniałego faceta widać jakiego masz wspaniałego faceta 
- 

[quote="Loni"][b]Basiulka [/b]gratuluje :mrgreen: trzeba będzie to oblać /ale to już w innym temacie  / /Ahhh  widać jakiego masz wspaniałego faceta widać jakiego masz wspaniałego faceta [/quote] [/quote]Loni bo wszyscy faceci są spoko. 
- 

[quote="WRC"]Loni bo wszyscy faceci są spoko.[/quote] Bez nich świat nie byłby taki sam  
- 

[quote="MirekS"][quote="WRC"]Loni bo wszyscy faceci są spoko.[/quote] Bez nich świat nie byłby taki sam  [/quote] [/quote]No już dobrze wspaniali faceci :oops: przyznaje Wam rację  /chociaż na ten temat można by było pisać i pisać...  :mrgreen: / /chociaż na ten temat można by było pisać i pisać...  :mrgreen: /
- 

A MY FACECI CHĘTNIE O TYM POCZYTAMY. PRAWDA KOLEDZY?????? 
- 

zgadzam sie z przedmowca:) 
- 

Panowie to temat o sesjach a nie o nas  
- 

Właśnie Wojtek ma rację, więc załóżmy nowy temat o NAS  
- 

Ale z Was      :mrgreen: :mrgreen:
- 

Nie jestem mono na topie ale ostatnio oglądałem Osaczony z B Wilisem, a moja Aneczka kupiła se Dirty Dincing i tera ma na mnie cały czas chrapke jak ino obejży styknie że kawałek .Moi drodzy kupcie swoim paniom taki filmik abo podobny-nie pożałujecie 
- 

O wspaniałości to może i tak  ale co do skromność to chyba obce pojęcie -cio Adasiu? ale co do skromność to chyba obce pojęcie -cio Adasiu? 
- 

[quote="WRC"]Nie jestem mono na topie ale ostatnio oglądałem Osaczony z B Wilisem, a moja Aneczka kupiła se Dirty Dincing i tera ma na mnie cały czas chrapke jak ino obejży styknie że kawałek .Moi drodzy kupcie swoim paniom taki filmik abo podobny-nie pożałujecie[/quote] [b]WRC[/b] a jaka rada co do zakupu swoim panom :mrgreen: żeby nie pożałować?  
- 

[quote="Loni"][quote="WRC"]Nie jestem mono na topie ale ostatnio oglądałem Osaczony z B Wilisem, a moja Aneczka kupiła se Dirty Dincing i tera ma na mnie cały czas chrapke jak ino obejży styknie że kawałek .Moi drodzy kupcie swoim paniom taki filmik abo podobny-nie pożałujecie[/quote] [b]WRC[/b] a jaka rada co do zakupu swoim panom :mrgreen: żeby nie pożałować?  [/quote] [/quote]Za szybcy za wściekli        
- 

[quote="MirekS"][quote="DAX"][b]AŻ MI WSTYD ZA PÓŁNOC NASZEGO KRAJU.. 
 :twisted: [/b][/quote] [/b][/quote]Ja bym się dopatrywał przyczyny w tym, że tam jest dużo terenów popiegierowskich gdzie nie ma rozwiniętych sieci internetowych i niestety ludzie są biedniejsi bo i z pracą kiepsko.[/quote] JA TO TŁUMACZĘ TROCHĘ INACZEJ. POLUDNIE MA BLIŻEJ DO KRAJU W KTÓRYM PRODUKUJE SIĘ SKODY DLATEGO U WAS ICH MNOGO. PÓŁNOC CIĄGNIE NA ZACHÓD WIĘC U NAS WIĘCEJ AUDI, BMW, MERCEDESÓW, PORSCHE ITD NO I OCZYWIŚCIE ZŁODZIEJI AUT.... 
 DOBRZE TO SOBIE ZMONTOWAŁEM. CO?
 HA HA HA...
- 

moim zdaniem to jest tez wina w zroznicowaniu zasiedlenia .. na slasku i w malopolsce jest kilka miast skupionych blisko siebie .. 
- 

Tak czy siak [b]POŁUDNIE GÓRĄ [/b]8)  
- 

[quote="Loni"]Tak czy siak [b]POŁUDNIE GÓRĄ [/b]8)  [/quote] [/quote]tak jest [b]Loni[/b] zgadzam się z Tobą w 100%  
- 

[quote="Loni"]Tak czy siak [b]POŁUDNIE GÓRĄ [/b]8)  [/quote] [/quote]ale najlepszy zlot jest na polnocy