Archiwum
-
fajne... <!-- s -->
szkoda tylko że nie ma zestawienia (zdjęcia) przed i po bo na filmie o słabej jakości jak ten, nie widze gdzie poczatkowo jest (i jakie ) to wgniecenie
generalnie wyśmienity patent :super:
Teraz pytanie. Na małe wgniotki takie jak ktoś Ci drzwiami przypier... niczy na parkingu też wyciągnie ?
Mam 2 takie po czyichś drzwiach i strasznie mnie denrwują -
[b]4,80[/b]zł :super: <!-- s:super: -->
-
6,00 zl <!-- s;) -->
-
już 7.20 :super: <!-- s:super: -->
-
nie wiem ja to znalazłem gdzies ale nawet jeszcze nie probowałem bo nie mam jak narazie zadnych wgnieceń tylko po L mam zdarty lakierek
-
A gdzie dostac taki lod?? jesli rzeczywiscie tak malo kosztuje to mozna by bylo sprobowac
-
to jest dwutlenek wegla w postaci suchej ale nie wiem gdzie mozna kupic trzeba by sie popytac
-
8,40zl Oby tylko odpowiednio nasze pieniadze zainwestowali <!-- s:D -->
-
[b] 9,60 zl [/b] <!-- s -->
-
[b]10,80[/b]zł :super: <!-- s:super: -->
-
12zełka <!-- s:D -->
-
12 zl
-
[b]Zygus[/b], powinno byc:[b]13,20zł[/b] :super: <!-- s:super: -->
no a dzisiaj [b]14,40zł[/b] :super: -
A myślicie że można by zastosować zamiast tego płynnego CO2 gaśnice samochodową ? ?
Tak se pomyślałem, skoro gaśnicą można super schłodzić browar i generalnie temperatura tego gazu jest bardzo niska przy wylocie to może by się nadała gaśnica.
Co o tym myślicie ? -
[b]Tomislav[/b], ja nie wiem bo ja nawet nie probowałem
-
no to juz mamy 15.60
-
http://moto.allegro.pl/item225453831_skoda_fabia_octavia_superb_grill_chrom_.html<!-- m -->
ciekawe jakie on materiały proponuje mi sie wydaje ze sa to normalne listwy -
to sa normalne listwy do mebli ... ja kupowalem od tego typa i musze przyznac ze listwy sa bardzo dobrej jakosci (mam juz je 3 lata) i zadnych odpryskow do tego byly dokladnie wykonane i gotowe do przyklejenia ..
-
to od niego masz ta listwe :?: i teraz na grillu :?: <!-- s:?: -->
-
[b] 16,75 zł [/b] bo mi jedna stronka nie chciala wejsc.. tylko nie bijcie :idiota: <!-- s;) -->