Archiwum
-
Przyznaję z tym tuszem do rzęs niezła była polka.
-
No to rzeczywiscie kicha. Strasznie to wkurzajace, jak czlowiek jedzie iles tam km bo liczy ze sprzedawca uczciwy, a na miejscu kicha. Pasowaloby spuscic wpierz takiemu, moze by sie czegos nauczyl.
-
Dziękujemy za życzenia :super: i vice versa :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Takie są dranie, jak mój tata kupował auto też się najeździł bo pacany mowili przez tel jaki to mają samochód super :krzeslem: co później okazało się :dobani: tak więc [b]Miruś[/b] nie załamuj się cierpliwości napewno w końcu uda się kupić coś odpowiedniego <!-- s:D -->
-
Dziekuje za życzenia.
Jak ASO zdiagnozowalo ten problem ze stukaniem?
Szczerze powiem nie pytałem, ale jak patrzylem jak jezdzi dookola serwisu to widziałem ze jeździ nią dwóch gości, pewnie ktoryś przyłożył ucho gdzie trzeba i postawił wstępną diagnoze.Pozdrawiam
-
Czolem.
Ja wlasnie przedwczoraj ubezpieczylem swoj woz.
Moja dwulatke (rocznik 2005, 1,2 12V Ambiente)
wyceniono wg eurotaxu na 25 600
OC/AC/NW w PZU 1027zl jednorazowo, na dwie raty wziolem = 1106zl -
O kuwa, przegapilem. Bylem u swojej chrześnicy popołudniu i jakos wylecialo mi z glowy
-
Ja Ogladalem !! :!: :super: <!-- s:super: -->
-
Ja oczywiście też oglądałam całe 15 min <!-- s -->
-
no widzisz a trzeba bylo tak odrazu jak ci doradzalismy <!-- s:D -->
-
MI sie cos NIe wyswietlaja te tapetki :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
[b]vanhouse[/b], a ty nie ogladales?? <!-- s:P --> ze napisales ze 2 osoby ogladaly
-
Poprawilem linki przy tapetach, sprawdzcie czy dzialaja
-
:piwo: wszystkie slicznie smigaja :piwo: <!-- s:piwo: --> dzieki
-
miodzio :super: <!-- s:super: -->
-
Pięknie wszystko juz działą :super: <!-- s:super: -->
-
Koła z RS'ki http://www.aukro.cz/item281831308_al_kola_fabia_rs.html<!-- m -->
-
To jest czeskie allegro, mozesz na niej kupowac dokladnie tak samo jak na allegro. Nie musisz sie drugi raz rejestrowac. Jesli tylko sprzedajacy zechce wyslac o Polski, to nie ma zadnego problemu.
-
Tak jak pisze zygus tutaj mozesz kupic jesli jestes zarejestrowany na allegro i nie ma najmniejszego klopotu jedyny to dosc drogi koszt przesylki do polski <!-- s:) -->
-
125,90 zł
Temat zdechł, czy mi się zdaje?