Archiwum
-
[quote] A myślicie że można by zastosować zamiast tego płynnego CO2 gaśnice samochodową ? ? [/quote]
Ja mysle, ze mozna - walisz gasnica od drugiej strony blachy :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
A tak serio to dalbys rade osiagnac temp. zlizona do temp. suchego lodu jedynie gasnica sniegowa -
moge Ci powiedzieć Kornat że po 3 latach, grill Wojtasa wygląda lepiej niż mój. Przynajmniej jeszcze sie świeci <!-- s:) -->
-
[b]17,90zł[/b] :super: <!-- s:super: --> tez mi jedna strona nie smiga!!
-
Potwierdzam slowa [b]Tomislav[/b]'a .. moj grill przezyl juz kilka zim, czyszczenia resztek robakow, myjnie reczne i mechaniczne, slonce, mroz .. zaplacialem za to zaledwie 50 zl ale jakosc wykonania jaki samych listw jest bbb dobra <!-- s:) -->
-
19.10zł mi wszystkie smigaja stronki
-
[b]20.30 zł [/b] juz chodzi ..
-
[b]21,50zł[/b] :super: <!-- s:super: -->
-
[b][i]22.70zela[/i][/b]
-
[b] 23.90 [/b]
-
..tylko we troje sie bawimy <!-- s:P -->
[b]25.10[/b]A tak wlasciwie to jak to jest ze zmiennymi ip ??
Po restarcie kompa nie ma komunikatu "dzisiaj juz tu byles" wiec sadze, ze mozna wtedy kliknac drugi raz itd. Mam racje ?? -
[b]27.50[/b] dzis wszedłem na swoje IP i na ukryte to podwoiłem
[b]wolfmk[/b] ważne ze się wogole dobrze bawimy <!-- s:D --> -
http://moto.allegro.pl/item226371173_sportowy_filtr_pipercross_ibiza_fabia_polo.html<!-- m -->
nie wiem czy ktos mysli nad takim czyms ale sie moze przydać
-
to nie filtr tylko chyba jakas gabka do wanienki :hyhy: napenwo bym czegos takiego nie wsadzil do swojego silnika :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
aj nie doczytałem myslalem ze jak wszystkie bawełniane
-
28,70 zl po przerwie dolaczam sie do zabawy,
-
[b]29.90[/b]zł
-
[b]31.10 zl [/b]
-
No to jedziemy dalej: [b]32.30 zł[/b]
-
[b]33.50 zl[/b]