Archiwum
-
Takie swieto i zadnej imprezki klubowej nie ma. Musimy to nadrobic 16 na spocie, wypijemy twoje zdrowie prezes.
Wszystkiego najlepszego. :urodziny: <!-- s:urodziny: --> -
A o ktorej godz bedzie lecialo??
-
dziekuje za wszystkie zyczonka :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
jak wypijecie kolejeczke to sie nie obraze
pozdro z anglii
-
[quote="vanhouse"]Tylko teraz coraz brzydsze auta produkuje[/quote] No wlasnie a stac ich przecierz na wiecej <!-- s -->
-
Ja juz zapisalem sobie w telefonie w kalendarzu zebym nie zapomnial <!-- s -->
-
mam nadzieje ze na spocie wypijemy jakiegoś szampona i za twoje zdrowie
za za 2 dni tez jusz starszy :mur: <!-- s:mur: --> -
[quote="vanhouse"] i nic więcej ... [/quote]
No te twoje "i nic wiecej " brzmi jak by to byla zwykla fabka ale czym wg ciebie ma sie harakteryzowac samochod typu WRC na zewnatrz spojz na wymiary ona jest szersza dluzsza nic wiecej jej nie potrzeba procz tego co pod spodem jak dal mnie najwazniejsze jest serducho <!-- s:) -->
Pozdrawiam -
Ja narazie nie wiem czy będę wtedy w domku, czas pokarzę , także się nie wiążę.
-
Ale sie zebralo urodzinowych okazji do wypicia. Trzeba jakiegos kierowce znalesc <!-- s:D -->
-
No nie zawsze ma sie to co sie lubi. Poza tym 1.2 to super silnik :super: <!-- s:super: -->
Fabka fajna, pojezdzilo by sie taka. -
Moja :serce: <!-- s:serce: --> pojedzie jakby co.
-
Późne (na forum) ale szczere życzonka prosto z :serce: [b]Prezesiku[/b] wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń, dużo uśmiechu, szczęścia oraz powodzenia w życiu zawodowym :urodziny: :urodziny: :urodziny: życzę ja- Loni :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> [b]STO LAT!!![/b]
-
Już od kilku lat oglądam ten blok reklamowy więc i w tym roku napewno nie przegapię ale [b]Vanhouse[/b] dzięki za przypomnienie :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Kurde u mnie tv chodzi prawie na okraglo a nie slyszalem o tym bloku reklamowym <!-- s:D -->
-
[b]Zygus[/b] włącz polską TV :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[quote="vanhouse"][b]Loni[/b], jeszcze przypomnę w ten sam dzień rano <!-- s:) -->[/quote]
Super :super: wielkie dzięki :padam:
-
[b]Młody[/b] wszystkiego naj naj naj... z okazji urodzin :urodziny: spełnienia wszystkich marzeń, dużo szczęścia, powodzenia w życiu prywatnym i zawodowym, oraz zadowolenia z Fabki oby długo Ci służyła beż żadnych awarii i napraw życzy: Loni <!-- s;) -->
STO LAT!!! :urodziny: :urodziny: :urodziny:
-
Od 2 grudnia można kupić misia na allegro za ok 50 zł tym samym pomóc dzieciom w ich rechabilitacji jest sześć wzorów misiów zaprojektowanych przez dzieci :super: (jak podświetli się misia myszką to widać jego imię) <!-- s:D --> poniżej podaje linka:
-
[quote="vanhouse"]im więcej koni tym wieksze mandaty:P[/quote]
heeehh no mandaty raczej i przy naszych malutkich silniczkach mozesz dostac takie same <!-- s:) -->
[quote="vanhouse"]to czemu kupiłeś Fabie z silnikiem 1.2[/quote] a zakup byl taki a nie inny z prostych powodow tzw finansowych patrz teoretycznie tansza eksploatacja niz przy 1,4 "mialo byc!!" a czy jest to juz nie bardzo jestem przekonany a na RS poprostu nie bylo mnie stac i nadal nie jest -
Wszystkiego najlepszego Mlody :urodziny: <!-- s:urodziny: -->
Udanych modyfikacji :zdrowko: