Archiwum
-
A w jakim programie? Bo bym sobie obejrzał.
-
Ja tam zawsze na takie święta daje najlepszy z możliwych prezent. Po prostu daję siebie <!-- s:D -->
-
[img]http://www.mpcossy.com/fabia.jpg[/img]
Ladne co nie..... -
swietne <!-- s -->
-
[quote="vanhouse"]Ohhh [b]Loni[/b] tak rzadko jesteś na forum.... to co kupujesz Wojtkowi?[/quote]
ojjjj.... nie ładnie :chytry: na forum jestem prawie codziennie :luka: ale już się przyzwyczaiłam że faceci rządzą na forum :rozpacz: ps. co do prezentu to tajemnica :zawstydzony: <!-- s:P -->
-
Wiem [b]Adaś[/b] ze masz takie same ale ja napsialem co mysle o tamtej Fabbi a nieo Twojej, u ciebie to ma sens ale w tamtej to nie wiem ku*** do czego to sie ma.
A Ty [b]vanhouse[/b] to masz chyba pomysly rodem z "wiejskituning" bez obrazy ale wez sie nagraj i posluchaj sie kilka razy za kilka minut!![quote]Brakuje tylko progów bo z boku wygląda za delikatnie.[/quote] No ku*** ludzie jesli zamierzacie robic jakies zmiany to przem yslcie to dobrze zobaczcie jak wygladaja Fabki [b]LONI[/b] albo [b]Mlodego[/b] tak zeby bylo widac ze to Fabiia a nie h** wie co . SIMPLY CLEVER!! -
To dobrze. że z autkiem wszystko jasne <!-- s -->
[quote="heenry"]Tylko pytanie, po co nam urzędy, jak szary człowiek musi wszystko robić za nich, i zbierać dokumenty.[/quote]
To jest właśnie polski burdel w którym przyszło nam żyć.
-
A ja myślę, że moją :serce: gdzieś uprowadzę na niecodzienną przygodę <!-- s:) -->, ale to już tajemnica.
-
Tak, tak to fabka [b]szyka[/b], po przegranej rywalizacji z [b]Wojtasem[/b] o miano najładniejszej fabki zlotu, przestał się udzielać na forum.
-
Ekstra, właśnie ją sobie wrzuciłem na tapetkę <!-- s:) -->
-
super <!-- s -->
-
[quote]No ku*** ludzie jesli zamierzacie robic jakies zmiany to przem yslcie to dobrze zobaczcie jak wygladaja Fabki LONI albo Mlodego tak zeby bylo widac ze to Fabiia a nie h** wie co . SIMPLY CLEVER!![/quote]
Niektórzy wolą bardziej ekstremalny tuning, ja nie widzę nic w tym złego jeśli wszystko ze sobą wspólgra. Fabia Szyka wyglądała ok, jak miała jeszcze alu 17" bo teraz to bidnie.
-
Witam..Mam pytanie mianowicie jaki zestaw kluczy-wkrętków potrzebuje żeby rozkrecic licznik,grill,tapicerke i te wszystkie podobne elementy ktore sa przymocowane na te mniejsze śrubki??
-
[b]vanhouse[/b] masz racje licznik i tapicera jezeli dobrze pamietam jest na 15 a grill na 20 lub 25
-
najlepiej od razu kupić cały zestaw, rozmiary są przerózne. Lusterka są chyba nawet też takimi śrubami przykręcone, rozmiar jakiś większy ponad chyba 40.
-
[quote="vanhouse"]http://www.allegro.pl/ite...d_ss.html#photo[/quote] Ten zestawik jest dobry??Bo powoli chce zaczynac robote a narzędzi brak <!-- s:/ -->
-
moze i taniej tylko czy Ci wysle do Polski i za jaka cene wysle <!-- s:) -->
-
[b]vanhouse[/b] wiem wiem ale pewnie nie wielka roznica bedzie wraz z prysyłka tych rzeczy <!-- s:) -->
-
nie jest tak drogo jak by sie wydawalo. Najlepiej napisac do goscia, mozna sie spokojnie dogadac. Pieniadze przeslac przez poczte polska, koszt ok 15zl chyba jak pamietam, a za przesylke placilem 300 koron, ale paczka mniejsza.
-
Tarcze od Rs'ki do każdego silnika
http://allegro.pl/item312593191_tarcze_zegarow_skoda_fabia_rs_look_warto_.html<!-- m -->