Archiwum
- 

A czy był ktoś w tym niedawno otwartym interze na górce borkowskiej. Bo o nim jeszcze nic nie wiem. Jeśli pójdzie w ślady tego na Kocmyrzowskiej to kaput. 
- 

Dzisiaj zaliczylem ostatni egzamin  <!-- s:D --> <!-- s:D --> :twisted: jeszcze tylko 28ego obrona pracy licencjakiej i znow 3 miesace W A K A C J I !!!  :twisted:  :twisted:  :jupi: :twisted: jeszcze tylko 28ego obrona pracy licencjakiej i znow 3 miesace W A K A C J I !!!  :twisted:  :twisted:  :jupi:Wlasnie zmierzam na molo  gdzie spaceruja maturzystki w skapych spodniczkach oraz na  :piwko: .. i napewno na jednym sie nie skonczy gdzie spaceruja maturzystki w skapych spodniczkach oraz na  :piwko: .. i napewno na jednym sie nie skonczy 
- 

Gratulacje wojtas, i powodzenia przy obronie. 
 Ja dopiero zaczynam sesje, ktora potrwa do konca czerwca.
 wiec narazie wszytsko przede mna <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

:brawo: GRATULUJĘ :brawo: <!-- s:brawo: --> 
 Widzę, że zapowiada się bardzo ciekawe popołudnie na tym molo :xxx: :xxx: 
- 

ja mam egzaminy za 2 tygodnie, tylko 3, reszta to 6 prac które zciągnołem z neciku. Dzięki ci Boże ze http://www.sciaga.pl  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

ja jeszcze dwa w sob i mam nadzieje ze o wrzesien nie zachacze 
- 

Ni z tego ni z owego zaczal sie kolejny cykl  .. ale ten bedzie krotki .. .. ale ten bedzie krotki .. <!-- s:P -->   Powodzenia na Waszych egzaminach !! <!-- s:P -->   Powodzenia na Waszych egzaminach !!PS. Nie dziekowa  
- 

Wojtas czyli mamy rozumieć że ten "cykl" to tylko wprawka, przed cyklem, jaki bedzie po obronie :?: <!-- s:?: --> 
- 

[quote="Łukasz"]Wojtas czyli mamy rozumieć że ten "cykl" to tylko wprawka, przed cyklem, jaki bedzie po obronie :?: <!-- s:?: -->[/quote] Widze ze juz mnie znasz na wylot :twisted: 
- 

[quote="Wojtas"][quote="Łukasz"]Wojtas czyli mamy rozumieć że ten "cykl" to tylko wprawka, przed cyklem, jaki bedzie po obronie :?: <!-- s:?: -->[/quote] Widze ze juz mnie znasz na wylot :twisted:[/quote] co ja no :?: co ty  
- 

[quote="Kraft"]KONIEC SESJI !!!        <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 Teraz imprezy, kobitki, pijanstwo i odpoczynek.[/quote]Wszystko juz zaliczone, czy druga runda we wrzesniu?? 
 Ja sie jeszcze mecze, ostatni egzamin mam 29 czerwca
- 

A co Wy sie tak przejmujecie - wyglada na to ze ja bede mial na wrzesien 3 egzaminki  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

no i 2 na wrzesien zostaly  
- 

Ja pierdziele, u mnie we wrzesniu bede mial powtorke z rozrwyki, czyli znowu wszytskie egzaminy  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 Jeszcze czekam na wyniki, ale gorzej byc nie moglo
- 

Fresh 1.4 16v 75KM 
- 

Ciekawy jestem jakie max V udało się Wam osiągnąć w fabkach. Proszę o podanie przy tym rodzaju silnika. Oczywiście wskazania licznikowe  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 U mnie 185 km/h
 Silnik 1.4 44kW
- 

No to przykro  , ale dobrze, że Ci dowód zostawili i mandatu nie dostałeś , ale dobrze, że Ci dowód zostawili i mandatu nie dostałeś <!-- s:) --> . <!-- s:) --> .
- 

Dlatego nie przyciemniam szyb :? 
- 

Wskazania licznikow sa niezle przekrecone 
 175 km/h co jest oczywiscie niemozliwe..
 Predkosc maksymalna mojej wynosi 160 km.h...
 Ponadto nie wszedlem w zakres czerwonych obrotow. :?
 Dodam - silnik 1,2 HTP 64KM
- 

Silnik 1.2 HT[color=red]P[/color] Vmax = 180km/h ale w 3 osoby na pokladzie, i na czerwone pole nie doszlem, ale nie bylo juz prostej