Archiwum
-
Szkoda, że u nas takie wózki ogląda się tylko na zdjęciu <!-- s:( -->
-
To są rarytasy dla kolekcjonerów.
-
http://www.autokrata.pl/ogien/1164/koniec_ery_tuningu/<!-- m -->
co oni nie wymysla prawdopodobnie moze dojsc do jego zakazu wogole sami przeczytajcie
-
Mi to autko bardzo się podoba i jest skrytym marzeniem :super: <!-- s:super: --> .
-
hehe, naprawde mozna sie zakochac, bo jest to jedno z piekniejszych aut. Ciekawe jakie silniczki przewiduja do niego
-
[quote="MirekS"]To są rarytasy dla kolekcjonerów.[/quote]
moze kiedys tez nimi bedziemy <!-- s:D -->
ale w mojej kolekcji zabraklo by miejsca dla niego -
To chyba jest jakis zart prima aprillis <!-- s:D -->
-
Ślicznotka niesamowita :super: a jeszcze w kolorze black :padam: była by poprostu :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="Zygus"]To chyba jest jakis zart prima aprillis <!-- s:D -->[/quote]
ehhh mam nadzieje bo naprawde nie wyglada to zaciekawie ........ jakos mi sie nie widza te wszystkie przepisy jak to wejdzie to zaczym bedziemy ogldac sie na ulicahc co bedziemy podziwiac na zlotach i roznych imprezach...... -
[quote="MirekS"]Mi to autko bardzo się podoba i jest skrytym marzeniem :super: <!-- s:super: --> .[/quote]
... [b]Miruś[/b] to działaj i spełniaj marzenia :super: mały prezesek taką bryczką pewnie by też nie pogardził :hyhy:
-
Rozumiem ze nadmierne ilosci spalin moga im przeszkadzac, ale duze kola czy ciemne szyby czy zderzaki?? Przeciez to iscie estetyczne zabiegi zeby si ewybic z szarej codziennosci
-
Ich w tej brukselii to chyba zdrowo powaliło :idiota: <!-- s:idiota: -->
-
[quote="Loni"]... [b]Miruś[/b] to działaj i spełniaj marzenia[/quote]
jest tylko mały problem ... brakuję mi trochę drobnych :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
-
Ja po prostu jestem zapaleńcem aut 2 - drzwiowych, a jeszcze takiego ... <!-- s -->
-
Hehe, a jeździmy 4 - drzwiowymi. Wiem jedno następne będzie 2 - drzwiowe <!-- s:) -->
-
Ja bralem 4-d bo bardziej praktyczny <!-- s:D -->
Ale podzielam wasze poglady panowie -
a ja se znalazłem coś takiego
http://moto.onet.pl/1393804,2243,artykul.html<!-- m --> -
czytałem w innym artykule ze tylko w Angli maja byc dostepne bo tam RS sie najlepiej sprzedaje :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Ladnie wyglada w tym niebieskim kolorku, ale trzeb apoczekac na nowego rs z jakims mocarnym silnikiem <!-- s:D -->
-
[quote="Zygus"] .....ale trzeba poczekac na nowego rs z jakims mocarnym silnikiem <!-- s:D -->[/quote]
ja poczekam jak bedzie special edition w black