Archiwum
-
Wstawię do środka tapczan i sam będę pilnował, lać pewnie trzeba do niej v-powera <!-- s:D --> . Wszystkim się dam przejechać, bez obaw :buja: .
-
MirekS to szaleje kupuje co popadnie Bugatti, potem Favoritke, co następne Maybach :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="Łukasz"]MirekS to szaleje kupuje co popadnie Bugatti, potem Favoritke, co następne Maybach :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Drobna poprawka, najpierw Favoritkę potem Bugatti , Maybacha sobię odpuszczę bo Rydzyk miałby konkurencję .
-
[quote="MirekS"].... Maybacha sobię odpuszczę bo Rydzyk miałby konkurencję <!-- s:D --> .[/quote]
a Ojcu Dyrektorowi nie mozna robic konkurencji .. bo nasle Kaczorow :rotfl:
-
Rydzyk ten Gej jeżdzi takom furkom bo stare Purty co jak sraja to sie trawy trzymają ślą mu kase zamiast dać chociażby na Owsiaka
-
Chociaż nie wszystkie modele koncepcyjne trafiają do produkcji, ich rolę trudno przecenić. To najlepszy sposób na konfrontację wizji projektantów z rzeczywistością - surową oceną specjalistów i zwykłych kierowców
-
powiem tylko tyle NO COMMENT :boje: :shock:
-
Trochę z cieniasa, trochę z pandy, ogólnie porażka :beksa:
-
Zgadzam się z przedmówcami :placze:
-
[quote="Kraft"]Wiecie co tak patrze na to jeszcze raz i za cholere nie wiem jak sie te klamki otwiera....
:roll:[/quote]No rzeczywiscie calkiem ciekawe te klameczki.
Moze jakis nowy patent anty wlamaniowy <!-- s:D --> -
Fuj to nie może być Skoda.
-
wydaje mi sie że ten samochód po wypadku wygladał by lapiej
-
[quote="Kraft"]Wiecie co tak patrze na to jeszcze raz i za cholere nie wiem jak sie te klamki otwiera....
:roll:[/quote]Myślę, że w tym kółku jest jakaś łapka którą należy pociągnąć, trochę mało to widoczne.
-
[quote="MirekS"][quote="Kraft"]Wiecie co tak patrze na to jeszcze raz i za cholere nie wiem jak sie te klamki otwiera....
:roll:[/quote]Myślę, że w tym kółku jest jakaś łapka którą należy pociągnąć, trochę mało to widoczne.[/quote]
..a moze to jest otwor na mega duzy klucz <!-- s:D -->
-
Myślę, że to będzie auto dla ludów, jak legendarny fiat 126p <!-- s:D -->
-
Dostalem w swoje rece gazetke "MOTOR", w ktorej prezentowane sa az dwa takie same zreszta zdjecia przedstawiajace FABIE II i musze powiedziec, ze autko bedzie full wypas
Plikow jest 4, spakowane sa rarem. Lookajcie bo warto i czekam na opiniehttp://rapidshare.de/files/9211771/fabia2.rar.html<!-- m --> :mrgreen:
-
Kwestii jakosci zdjec nie bede poruszal - i tak cud ze zrobilem jedno ostre zdjecie przodu autka
Jesli chodzi o ceny i wyposazenie to nic nie pisze w gazetce na ten temat. Wiadomo natomiast o zamiarze zastosowania innowacyjnych silnikow 1.4 TSI, ktore bede wspomagane kompresorem i turbosprezarka, a ich moce beda siegaly 140KM i 170KM :mrgreen: Prawdopodobnie beda dostepne w ofercie rowniez diesle 1.4 i 2.0. -
qrde nie moge zessac tych fotek .. Wolf moglbym prosic je na maila (<a href="mailto:wojtas333@op.pl">wojtas333@op.pl</a><!-- e -->) to przy okazji wstawie je na forum :mrgreen:
-
Tez ich cos sciagnac nie moge, a na dysku ich nie mam. Jutro zrobie ponownie to zamieszcze na forum.
-
A mi sei sciagnely zdjecia. Tylko teraz nie wiem czy sie cieszyc czy plakac ze je widzialem
Troszke inaczej wyglada niz ta z pierwszego postu, ale dalej mi sie nie podoba.
Za to silniki jesli beda w dobrej cenei to bedzie to <!-- s:D -->