Archiwum
-
A jednak kończą...
http://nt.interia.pl/komputery/wiadomosci/news/nie-bedzie-kolejnego-windowsa,1140480<!-- m -->
-
Oki będę sam jeździł bez światełek, a reszta [b]FCP[/b] na światełkach, tak jak widać każdy ma prawo do własnego zdania .[b] Wy[/b] szanujecie [b]moje[/b], a ja [b]Wasze[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
w podobnym tonie:
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/hummer-made-in-poland,1139713,415<!-- m -->
"Konstruktor z Ostródy na Mazurach, Arkadiusz Wróbel, udowodnił, że Polak potrafi i zbudował replikę jednego z najsłynniejszych samochodów terenowych - amerykańskiego hummera..."
-
Może przestańmy używać kierunkowskazów? bo niektóre fabie mają takie mocne że mogą oślepiać ludzi :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
hehehehehe :oczami:
-
[quote="gory"]Co do żarówek dwuwłóknowych to jestem ich przeciwnikiem.[/quote]
zawsze można zrobic sobie sygnalizacje ich dzialania na bazie przekaźnika pradowego.jestem tego samego zdania co [b]koko[/b], [quote="koko"]Ja jestem stanowczo ZA.[/quote]
-
dwuwłóknowe to te co działają jako pozycyjne i stop lub przeciwmgielne? (tył) ??? jeśli tak to chodzi mi o to że jak ktoś jedzie przed Tobą i ma pozycyjne w tym samym kloszu co stop to wystarczy chwila nieuwagi i nie zauważysz że on wcisnął hamulec...
-
Ciekawe [url=http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/tuning-po-polsku,1138284,415]INFO[/url] :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
czytałem to najlepsze komentarze są co sie kłuca o merca w124
-
[quote="gory"]dwuwłóknowe to te co działają jako pozycyjne i stop ... ??[/quote]
dokladnie tak , włókno odpowiedzialne za pozycje ma 5W a stopu 21W, wiec świeci 4 razy mocniej więc moim zdaniem musi być dziwny zbieg okolicznosci by nie zauwazyć że zostały właczone. -
Dziwne to dla mnie jest to że u niektórych miga STOP z kierunkowskazem na przemian i migaj podświetlanie tablicy <!-- s:) -->
Niektórzy mają cienkie akumulatory i wogóle... ale często jest tak że świeci słońce i jak się obrócisz można nie zauważyć...
Jak jest trzecie światło stopu to mogą sobie mieć te dwuwłóknowe.
-
Słyszałem w radiu wlasnie o tym <!-- s:) -->
-
Zgaadzam sie w [b]Vanhosue[/b]
-
[quote="gory"]Dziwne to dla mnie jest to że u niektórych miga STOP z kierunkowskazem na przemian i migaj podświetlanie tablicy <!-- s:) -->
[/quote]Tak się dzieje jak coś jest namieszane z elektryką.
-
" Dziennik "Polska" pisze, że ministerstwo gospodarki chce szybkiego rozpoczęcia budowy elektrowni atomowych, gdyż już za kilka lat zabraknie nam prądu. Jak podkreśla gazeta, projekt przewiduje na wstępie wielką kampanię promocyjną oraz system zachęt, który ma przełamać opór ludności w sąsiedztwie planowanej siłowni."
-
Trochę się boję tego atomu.Obawiam się, że jednak tego nie unikniemy bo to chyba jak narazie jedyna przyszłość w energetyce. Oby budowali jak najbezpieczniejsze jakie można a nie cieli po kosztach, bo to może się kiedyś czkawką odbić. :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
Jak tylko znajdą rozwiązanie co zrobić z odpadami to jestem za <!-- s:D -->
-
[quote="gory"]ale często jest tak że świeci słońce i jak się obrócisz można nie zauważyć...[/quote]
tu masz racje , czasami ciezko rozpoznac jadac ze słońcem zobaczyć światła stopu lub nawet sygnalizatory na skrzyżowaniu -
no niezły wózek , poczekam jak stanieje to może go kupie jako drugi samochow w rodzinie <!-- s;) -->
-
Ta historia po Czarnobylu troche odstrasza a nawet bardoz..Cały czas jest ta myśl..Sam nie wiem..TO ma swoje wady i zalety..Jak kazda rzecz..Trudne to bedzie do rozwiazania..