Archiwum
-
No fakt Zientarski chciał sie popisać poprostu..A Otylia jechała normalnie <!-- s;) -->
-
Co do Otylii, to ona już poniosła kara, zabiła brata i musi z tym żyć do końca życia. Gdyby zabiła obcą osobę, byłbym za ukaraniem, ale w tym przypadku nie.
Zientarski winny i powinien ponieść karę, jak będzie zobaczymy -
http://moto.wp.pl/kat,23681,wid,10029519,wiadomosc.html wersja sportcoupe :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
1,9 diesel i z tego 90koni - toć to rakieta :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
-
[quote="mrymek"]toć to rakieta [/quote]
:rotfl: <!-- s:rotfl: --> rzekłbym BOLID F1 :strach: -
Dlatego te wszystkie statystyki są tylko orientacyjne.
Ale zawsze jest lepiej mieć świadomość, że jest się na końcu stawki. -
No co tu duzo pisac..
http://www.motofakty.pl/artykul/autogaz_w_gore_o_prawie_30_gr.html<!-- m -->P.S.
Zobaczcie sobie na komentarze.. :chytry: -
Cóż komentarze prawdziwe są <!-- s:( --> niestety.
Za paliwem idzie do góry wszystko i przysłowiowy Kowalski znów dostaje w dupę.
Później Ci kretyni dziwią się, że polacy nie kupują nowych aut tylko sprowadzają, ja się wcale nie dziwię. Tą polskę to kiedyś te podatki, akcyze itp po prostu zniszczą.
Wcześniej ludzie nażekali na PIS, no to wybrali PO miało być lepiej - jest coraz gorzej.
Realia są takie kto by nie rządził będzie źle bo każdy chce się nachapać jak najwięcej w jak najkrótszym czasie.
Pewnie czemu nie mamy najdroższe paliwo i ... "autostrady" w całej unii. -
Ale zauwaz, ze paliwo idzie w gore nie dlatego, ze rzad podnosni akcyze. LPG idzie w gore tylko i wylacznie przez rzad.
Wydaje mi sie, ze jest grupa ludzi w Polsce, ktorzy naprawde chca dobrze.. Niestety jest tez spora grupa ludzi, ktorzy patrza tylko na swoj interes itd tip. Temat rzeka .. -
mi sie pododba co jest w USA zrobione bo tam rzadzi tylko 1/5 osób co w polsce i sa wybierani osoby które sa bogate i co najlepsze ze w ciagu swej kadencji musza spełnic to co powiedzieli ze zroba bo w przeciwnym razie beda musieli zwrocic wszystkie pieniadze co zarobili z nadwyżka
takie coś w polsce by sie przydalo zrobic i taki fundusz ten kraj by miał i by nie było tak zle -
dostępne są wszystkie silniki jak w innych seatach, a te dodano do oferty. Także można coś mocniejszego jak ktoś lubi
-
Legalny fotoradar..Nie wiem czy w niego nie zainwestować <!-- s:P -->
http://moto.onet.pl/1491481,2244,artykul.html -
No i super Moze wreszcie zrozumieli, ze takie urzadzenia w brew pozorom sa w stanie zapewnic wieksze bezpieczenstwo na drogach ograniczajac predkosc kierowcow lamiacych przepisy.. ale radarow w Polsce tez powinno przybywac.. I nawet cena przystepna <!-- s:) -->
-
gadżet bez sensu. Już lepiej dołożyć i kupić navigację. Takie samo działanie. Też na mapach masz zaznaczone miejsca gdzie są fotoradary.
Cięzko to nazwać anty radarem, bo urządzenie nie wykrywa radarów, tylko przypomina o miejscach gdzie są ustawione. -
[quote="Zygus"][...]kupić navigację. [...]bo urządzenie nie wykrywa radarów, tylko przypomina o miejscach gdzie są ustawione.[/quote]
Dokładnie! Jeżdżę z AM od 4 lat i zawsze jestem ostrzeżony przed fotoradarem itp i nie tylko <!-- s;) --> Kto ma ten wie o co chodzi. Baza POI jest stale uaktualniana. -
Pomyliliscie cos.. To nie jest pol srodek do navigacji, (ktora kosztuje 700 zl. najtansza!!) tylko urzadzenie zastepcze dla nielegalnych antyradarow. Dobry antyradat to wydatek rzedu 1000-1500 zl. Tu mamy legalne urzadzenie za niewielkie pieniadze z mozliwoscia personalizacji PIO..
-
Anty Radary czy cuś to dla naiwniaków......aby wyciągnąć kase.
Pamiętajcie że to urządzenie łapie sygnał wyemitowany, a każdy nowoczesny radar wysyła sygnał "losowo" czyli nie w sposób ciągły. Podobnie do suszarki która tylko wtedy emituje sygnał gdy policjant naciśnie...a wtedy dla kazdego anty-radaru jest już po jabłkach.Znacznie lepsza jest tu nawigacja. a wywalić 3paczki na gadżet, który pomoże lub nie to przedsada, Lepiej uciułać drugie 3 paki na nawigacje z radarami.
To jest moja opinia i mozna się z nią nie zgadzać. <!-- s;) --> -
Ja wychodzę z założenia, że najlepszy antyradar to CB. Nic mu nie umknie, fakt zgadza się, iż przed stojącymi masztami nie ostrzeże, ale te można dojrzeć z daleka i najczęściej mają tablice informacyjne.
-
Dokładnie jak już miałbym 300zł wydawać to wolałbym cb kupić.
Co do navi, to podobno w biedronce ostatnio była bardzo fajna za 259zł <!-- s:D --> Można wgrywać do niej jakie się chce mapy. -
A z tego co słyszałem niedawno, odnośnie cen LPG, to w podwyżki miesza się Unia która podobno nie pozwoli od tak sobie podnieść cen.... oby <!-- s:) -->