Archiwum
-
i nie dowiemy sie z polskich zrodel, czy fabia 2 jest nadal na pierwszym miejscu w sprzedazy
-
hehe, ciekawe jakie są prawdziwe powody.
Nawet tak prosta czynność sprawia problemy. Nie rozumiem, jaki to problem przekazać dane. -
Przy rosnących cenach paliw, nie ma innego wyjścia jak szukać alternatywnych źródeł zasilania. Ja jestem na tak
-
Wg mnie nie tędy droga. Może rzeczywiście należy się przyjrzeć szkołom jazdy, wysyłać "tajemniczych klientów", ale winić ich za nie zdane egzaminy to już przesada.
Raz, że nie każdy uczen jest pojętny i może nie łapać, o co w tym chodzi. To tak jak ktoś by rządał odszkodowania do matury nie zdał, paranoja <!-- s:) -->
Po drugie, kursanci całkiem nieźle sobie radzą, problem jest w nadgorliwych egzaminatorach, którzy oblewają za byle co. -
Dochodzą jeszcze nerwy na egzaminie, z którymi niektórzy sobie nie radzą, a jeździć potrafią. Zresztą ostatnio czytałem, że ludzie powtarzający egzaminy bo stracili prawko za pkt, a jeżdżący od kilku lat, mają spore problemy ze zdaniem <!-- s:) -->
-
[quote="Zygus"]ludzie powtarzający egzaminy bo stracili prawko za pkt, a jeżdżący od kilku lat, mają spore problemy ze zdaniem [/quote]
Podobna sytuacja jest z ludxmi ktorzy stracili prawko za jazde po pijaku, ale oni sa koszeni przez egzaminatorow podobno własnie za podwójny gaz -
[quote="vanhouse"]a te dziwne przepisy które są na egzaminie[/quote]
No właśnie tu jest pies pogrzebany <!-- s:) -->
-
[quote="vanhouse"]Bo maja swoje nawyki a te dziwne przepisy które są na egzaminie kto się do nich stosuje[/quote]
To też .Ale myśle że problem jest w samych pytaniach. Są tak sformuowane że ciężko się kapnąć o co c'mon.Miałem jakieś 3-4 miechy temu test w garści i ...normalnie oblałem :rotfl: <!-- s:rotfl: --> A wydawało mi się że znam przepisy. Sprawdzaliśmy z kumplem w kodeksie niektóre odp i można było dopasowć kilka choć tylko 1 była własciwa w/g testu. -
zamast tych zabawek , nie lepsze jest CB ?? bujalem sie na rajd Polski z CB i powiem wam że o radarach i suszarkach dowiadywalem sie z rozmow innych szoferow
-
[quote="vanhouse"]18 7 błędów[/quote]Ja tez tak wlasnie mam..Az dziwne :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
-
Testy to już w ogóle, temat na inną rozmowę. Jak się nie nauczysz na pamięć to ciężko zdać.
-
Unia, unią, ale jak sami o to nie zawalczymy to nawet ona nie pomoże.
Ja jestem za paraliżem kraju przez tirowców i napewno wiele osobowych się w to włączy. Tak na początek z 1 pełny dzień i to w największych aglomeracjach, a potem w miarę to wydłużać, aż w końcu rząd popuści akcyzę jak nie będzie miał co do garka wsadzić bo półki w sklepie będą świecić pustkami. -
[quote="vanhouse"][quote="MirekS"]Ja wychodzę z założenia, że najlepszy antyradar to CB[/quote]
To też racja ale nie wygodnie bo radio zajmuje miejsce a antena jest duża i trzeba ja chować[/quote]
Ale gdy przejeżdżasz obok suszarki wycelowanej w [b]CIEBIE [/b] to uśmiech Ci z twarzy nie schodzi i wszystkie niewygody mijają, a kieszeń jedzie dalej pełna <!-- s:) -->
-
tylko najpierw sami będziemy musieli sie zaopatrzyć w żywność zebysmy nie padli z glodu
-
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci_dnia/news/porsche-dla-golfiarzy,1127762?source=rss<!-- m -->
Wykorzystanie w Porsche niektorych podzespolow z golfa VI budzi we mnie maly niesmak jednak jestem bardzo ciekawy jak kompaktowe Porsche bedzie wygladalo.
-
no właśnie te wszystkie strajki i blokady i tak odbijają się wyłącznie na normalnych ludziach. Tych na gorze w ogóle to nie interesuje. Chyba że blokowac dojazd do ich domów lub pracy, lub zacząc demolkę
-
conajmniej przegięcie.....Gdzieś kiedyś czytałem że kara jest za rozpowszechnianie dla korzyści.A za posiadanie to muszą wysłać powiadomienie do właściciela praw autorski, poniewaz jest to scigane z powództwa prywatnego.Dlatego taki MJKROSOFT musiał by sie sądzić z piratem za 300 zł :rotfl: A to raczej absurd.Choć osobiście mam orginała i piractwa nie pochwalam ( przynajmniej w większości przypadków) :wstyd: <!-- s:wstyd: -->